Ben biraz balık severim göğsü kalçası büyük olsun ama çok göbeği olmasın bi tane kızla görüşüyorum okulda göbeğini göremedim daha tayt giyiyor topluyor diye herhalde bize geldi dün elimi atınca göbeği baya büyükmüş ama o an ateşi aldım ben zaten fitili ateşledik😂😂devamı geldi kızında hoşuna gitti gece bana övgüler yazıyor kızı demekki göbekli diye kimse yapmamış ama şu an olsa midem bulanır o gün baya kötü durumdaydım yoklukta oldu olan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olur neden olmasın temiz bakımlı ise güzelde olur kızda mutlu olur
Senden kilolu biriyle seks olabilir tabii renkler zevkler tabii
Benim de fantezim bu. Fit vücudumun balık etli vücudu dalgalandırmasını izlemek hoşuma gidiyor.
Allahtan selüliti yok sadece göbeği var selüliti olsa sadece sakso yaptırırdım
Olsun sorun yapma yine yokluğa girince yaparsın
Ama herkesin hakkı güzel biriyle yapmak değilmi fiziği güzel olsun daha çok tatmin olayım
Orası öyle tabi ki ama onu her zaman bulamıyorsun işte ve onun içinde benden bir tavsiye elindekinin kıymetini bil
Aynen öyle bu kız olmasa elimle baş başa kalırım çünkü gerçekten fazla kız çevrem yok
İşte onun için bu kızın değerini bil
Sanki şu an soğuk yapıyor bana
Neden ki
boyu kaç
SORmadım da ben 182 yim omzuma geliyor 170 filandır
Göbeğide hafif çıkık sağdan soldan ama kalçası göğsü on numara korse giyip gelse daha iyi olur bel korsesi
semde iyisin. oda iyi
kızo kötüleme
Yok kötüleme değil kız nasıl diyim açken önüne yemek koyarlar ya öyle çok hareketli yatakta elini ağzını kullanmayı biliyor
sen pişmanmış gibi konuşuyon
kadın süper walla
uni den mi
Aynen ünide konuştuk arkadaştık ilk sonra eve çağırdım sohpet muhabbete ben yaklaşınca bişey demedi olan oldu sonra
y a p m a..
fizigi çokmu
göze güzel geliyor
gizndnnnn çksnnaa