Cinsel Yaşam Sizce prezervatifsiz mi, prezervatifli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sizce prezervatifsiz mi, prezervatifli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Et ete değmeli ki iki taraf da maksimum zevki hissetsin. 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. prezatvatif bana sıkıntı yaratıyor zaten genelde uzun ilişkilerim oldu oyle tek gecelık pek takılmam 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana fark etmiyor ya nedense ikisinde de aynı zevki aliyorum 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kondom %90 düşürüyor evki 2-3kere kullandım 15 yaşımdan beri dont yanş 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Baştan kullanıyordum ama sonradan hiç kullanmadım. Camdan dondurma yalamaya benziyor bu. Hiç keyif vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezervatif zevkin %50 sini öldürüyor ya bu garanti, prezervatifsiz hissiyatı gerçekten çok çok farklı ve zevkli her iki taraf için 0 0 Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. Et ete deymeli zevk istiyorsan 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Prezervatif ile arkadan.. 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Kadına güvenmiyorsam poşetli. 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Et ete değecek 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen bilirsin 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kondomsuz 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Et. ete değecek ağa 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Et ete değmeli ki iki taraf da maksimum zevki hissetsin.
prezatvatif bana sıkıntı yaratıyor zaten genelde uzun ilişkilerim oldu oyle tek gecelık pek takılmam
Bana fark etmiyor ya nedense ikisinde de aynı zevki aliyorum
Kondom %90 düşürüyor evki 2-3kere kullandım 15 yaşımdan beri dont yanş
Baştan kullanıyordum ama sonradan hiç kullanmadım. Camdan dondurma yalamaya benziyor bu. Hiç keyif vermiyor
Prezervatif zevkin %50 sini öldürüyor ya bu garanti, prezervatifsiz hissiyatı gerçekten çok çok farklı ve zevkli her iki taraf için
Et ete deymeli zevk istiyorsan
Kondomsuz daha iyi daha özgür
Prezervatif ile arkadan..
Kadına güvenmiyorsam poşetli.
Et ete değecek
Ten tene değecek arkadaş
Prezervatifsiz daha zevkli
Prezervatifle zevk alamıyorum
Sen bilirsin
Prezervatifsiz
Kondomsuz
Et. ete değecek ağa