Cinsel Yaşam Seks diyeti nedir ya? Rojj66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlk defa duyuyorum ve bana saçma geliyor evli olup seks diyeti yapan da ne biliyim 😀 Seks diyeti nedir ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende ilk defa duydum bak onun diyetimi olur ya evlenim bi mahalleyi uyutmucam 🤣 0 7 Yorumla Rojj66 1 yıl Mahalle ne alaka😅 Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl Ust komsu yeni evliydi sesleri cok gelirdi ve inadina bende oyle ses cikartacam kadin beni. Inadimami bagiriyordu anlamadim bir gun kadina dedim daha cok duyurmaya baslamisdi🤣 Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl Bende kapilarina not yazdim seks yaparken sessiz yapin uyuyamiyoruz yonetici diye ses kesildi🤣 Yorumla Rojj66 1 yıl Çüş 😅 Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl Napim ama uyuyamiyordum Yorumla Rojj66 1 yıl Haklısın Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl İzmir'de yeni yapilan evler kagit gibi ses oldu gibi usten alda gelio bazi binalarda bende ilk defa oyle ev gordum evlerde ses yalitimi sart Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl şimdi kadınlar haftada max 3 istedikleri için 2 günün birinde mecburi diyet yapmış oluyorsun ztn. normal 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Oda bişey mi ben yıllardır orucunu tutuyorum. 0 3 Yorumla Rojj66 +1 yıl Hahahahq😀 Yorumla Rojj66 +1 yıl Evli değilsin anlasilan Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Değilim genç kızlar için potansiyel tehlikeyim 😄 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evliliik kurumu temeli cinselliğe dayanan bir kurumdur. diyet olmaz saçma sapan bir şey bu. 0 1 Yorumla Rojj66 +1 yıl Bence de Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. seks istenildigi zaman istenildigi kadar yapilmalinya ne diyeti saçmalik 0 4 Yorumla Rojj66 +1 yıl Bence de saçmalık Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Oyle diyet yapan varsa acirim haline Yorumla Rojj66 +1 yıl Bu diyeti erkekler yapıyor Yorumla Gezdolas01 +1 yıl 🤣🤣🤣 ya boyel diyet mi olur insan seksten conselliktennuzak kalarak kendine yazik eder qcirim haline Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sacmaliga bak. Bu diyetin sonu kaçamak yemege kadar gider 😀😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 1 er ay denedim hiç bir faydası yok. Sadece ilk birleşmede bolce sperm oluyor o kadar. Biraz da daha fazla istek oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl oyle catlak hatunlar da var. aldatilmak icin can atan 0 4 Yorumla Rojj66 +1 yıl Yalnız bu seks diyeti yapan erkek bi ünlü 😀 Cevap sahibi +1 yıl o evli degildir ara vermistir pompaya Rojj66 +1 yıl Evliydi kadın boşandı ondan Cevap sahibi +1 yıl sov yapiyor o zaman
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. seks diyeti bencede çok saçma zaten günün kargaşasından kurtulup zevkli şekilde yapabiliyorsan ne mutlu sana bunun diyeti nedir :D 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Evli olup seks diyeti yapan eşi boşamak gerekir. 0 1 Yorumla Rojj66 +1 yıl Bence de
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sakin ol Yozgatlı sen yapamazsın sjjsjs 0 8 Yorumla Rojj66 +1 yıl Cinsellik olmadan evlilik olmaz Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Eee zaten sen diyeti yapmazsın diye dedim Yorumla Rojj66 +1 yıl Nerden biliyorsun 😀 Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Hahaha bilmiyorum tahmin ettim 😄 Yorumla Rojj66 +1 yıl Doğru tahmin 😀 Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Zorda değildi jsjssh Yorumla Rojj66 +1 yıl Halla halla😀 Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl 😄😄 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani biz de diyet yapmayan kadınlara gidiyoruz 0 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç bir diyette başarılı değilim :) 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Her türlüsü tamam diyetinde, seks diyeti ne yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlilikte her gün bam bam bam 0 5 Yorumla Rojj66 +1 yıl Bence de😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah akşam da günde bir defa da değil değil 😁🤫 Yorumla Rojj66 +1 yıl O kadar da değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah sevişme olur gece de bam bam Olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bende bilmem ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl insanlar kafayi yemis 1 6 Yorumla Rojj66 +1 yıl Evet ya saçmalığa bakar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben olsam böyle bisiyle karsi karsiya gelsem direkt bosanirdim düsünmeden o da yoksa neden evliyiz ya Yorumla Rojj66 +1 yıl Bende bosanirim hiç düşünmeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her saniye bam bam Yorumla Am_ara +1 yıl ☺️ Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Her saniye mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 4 yıldır yapıyorum 0 2 Yorumla Rojj66 +1 yıl Yuh ya eşin yerinde olsam bosanirdim😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 yıldır vermeyen eşim zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlginç 😄 0 9 Yorumla Rojj66 +1 yıl Bence de😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo verdiriyomu bari 😅 Yorumla Rojj66 +1 yıl seks diyeti yapana sormak lazim😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne içiliyor peki spermmi 🤣 Yorumla Rojj66 +1 yıl İğrenç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki iğrenç öylesine dedim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma bir an tutamadım kendimi aklımdan geçeni yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısın Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Var arada 0 2 Yorumla Rojj66 +1 yıl Saçma Yorumla Class69 +1 yıl Degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bende ilk defa duydum bak onun diyetimi olur ya evlenim bi mahalleyi uyutmucam 🤣
Mahalle ne alaka😅
Ust komsu yeni evliydi sesleri cok gelirdi ve inadina bende oyle ses cikartacam kadin beni. Inadimami bagiriyordu anlamadim bir gun kadina dedim daha cok duyurmaya baslamisdi🤣
Bende kapilarina not yazdim seks yaparken sessiz yapin uyuyamiyoruz yonetici diye ses kesildi🤣
Çüş 😅
Napim ama uyuyamiyordum
Haklısın
İzmir'de yeni yapilan evler kagit gibi ses oldu gibi usten alda gelio bazi binalarda bende ilk defa oyle ev gordum evlerde ses yalitimi sart
şimdi kadınlar haftada max 3 istedikleri için 2 günün birinde mecburi diyet yapmış oluyorsun ztn. normal
Oda bişey mi ben yıllardır orucunu tutuyorum.
Hahahahq😀
Evli değilsin anlasilan
Değilim genç kızlar için potansiyel tehlikeyim 😄
evliliik kurumu temeli cinselliğe dayanan bir kurumdur. diyet olmaz saçma sapan bir şey bu.
Bence de
seks istenildigi zaman istenildigi kadar yapilmalinya ne diyeti saçmalik
Bence de saçmalık
Oyle diyet yapan varsa acirim haline
Bu diyeti erkekler yapıyor
🤣🤣🤣 ya boyel diyet mi olur insan seksten conselliktennuzak kalarak kendine yazik eder qcirim haline
Sacmaliga bak. Bu diyetin sonu kaçamak yemege kadar gider 😀😀
1 er ay denedim hiç bir faydası yok. Sadece ilk birleşmede bolce sperm oluyor o kadar. Biraz da daha fazla istek oluyor.
oyle catlak hatunlar da var. aldatilmak icin can atan
Yalnız bu seks diyeti yapan erkek bi ünlü 😀
o evli degildir ara vermistir pompaya
Evliydi kadın boşandı ondan
sov yapiyor o zaman
seks diyeti bencede çok saçma zaten günün kargaşasından kurtulup zevkli şekilde yapabiliyorsan ne mutlu sana bunun diyeti nedir :D
Evli olup seks diyeti yapan eşi boşamak gerekir.
Bence de
Sakin ol Yozgatlı sen yapamazsın sjjsjs
Cinsellik olmadan evlilik olmaz
Eee zaten sen diyeti yapmazsın diye dedim
Nerden biliyorsun 😀
Hahaha bilmiyorum tahmin ettim 😄
Doğru tahmin 😀
Zorda değildi jsjssh
Halla halla😀
😄😄
Seks diyet saçma 7/24 yapıcaksınn 🫠
Yani biz de diyet yapmayan kadınlara gidiyoruz
Hahahahaha manyafı iyice millet
Hiç bir diyette başarılı değilim :)
Her türlüsü tamam diyetinde, seks diyeti ne yaa
Evlilikte her gün bam bam bam
Bence de😀
Sabah akşam da günde bir defa da değil değil 😁🤫
O kadar da değil
Sabah sevişme olur gece de bam bam Olmaz mı
Günaydın
istemedende olsa yapıyorum jdsjd
Bende bilmem ki
Saçmalik
O nasıl bisey kesin o diyeti bozarız
insanlar kafayi yemis
Evet ya saçmalığa bakar mısın
ben olsam böyle bisiyle karsi karsiya gelsem direkt bosanirdim düsünmeden o da yoksa neden evliyiz ya
Bende bosanirim hiç düşünmeden
her saniye bam bam
☺️
Her saniye mi
4 yıldır yapıyorum
Yuh ya eşin yerinde olsam bosanirdim😀
4 yıldır vermeyen eşim zaten
İlginç 😄
Bence de😀
Kilo verdiriyomu bari 😅
seks diyeti yapana sormak lazim😀
Ne içiliyor peki spermmi 🤣