Şu an flört aşamasında olduğum biri var. Bazen birbirimizde kalıyoruz ve yüksek arzu duyuyoruz. Cinsellik sonrası da beraber sarılıp uyuyoruz bu erkeği kadına duygusal olarak bağlar mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Böyle şeyler bağlamaz bence. Büyük güven duygusu hissetmek ve bunu hissettirmek bağlar , her iki taraf için geçerli bu..
Evet tabi ki ama onlar zamanla oluyor benim sormak istediğim bunlar yardımcı faktörler mi
Yardımcı faktör olabilir tabii ki. Ama size şunu da itiraf edeyim : erkeğin için de yoksa , ağzınızla kuş tutsanız yine de nafile. Bu yüzden karakterine ve güvenilirliğine çok daha fazla önem verin.
Flörtün olmayan biriyle yatmissin bağlanmaktan mi korkuyorsun , ilginç
Flört aşaması dedim ya bayan ne anlıyorsun bundan flörtüz
Her ne olursa olsun sevgili veya arkadaş iken altına yatandan hayır gelmez
Bağlamaz s.. ker bıkar atar
Seks odaklı bir iletişimimiz yok dün bendeydi baya bir süre sohbet ettik. Hayatındaki zorluklardan bahsetti. Sonrasında seviştik ve uyuduk ve hep sarılarak uyuduk
@soran tamam bak gene sevismissiniz yani arkadaşın demek istedigi siz herhalukârda sevişip sarılıp yatıyorsunuz ya sevgilin seninle ciddi düşünmez zevki keyfi alıp biracak yani
Biz neyiz deme ama ilgisiz de bırakma zorlama
Daha da güçlendirir
Şu an sevgi yok aramızda bunlar bana göre zamanla olacak şeyler. Hoşlantı kesinlikle var. O yüzden sordum. Dün geldi bana baya bir sohbet ettik kendi hayatında şu anda yaşadığı zorluklardan bahsetti dinledim güzelce. Sonra seviştik ve uyuduk
Zamanla sevgi olacağına sen inanıyorsun ama onun nasıl düşündüğünü tahmin edebiliyor musun? Onda da sevgi yok mu?
Ama anlattığın nir gün inan herkesin isteyeceği kendine özel kalacak felekten çalınan bir gün
Kesinlikle benim için de öyleydi. İkimizi de uyku tutmamıştı konuşuyorduk bir de bu aralar inanılmaz yoğun çalışıyor pek iletişim kuramadık. Ben de çok üstüne gitmedim daralmasın diye. Yüz yüze o zorluklardan bahsetti. Dinledim yani çünkü bir erkeği pek dinleyen olmadığını biliyorum.
Kıymetini bilsin inan senin gibi anlayışlı saygılı birini dünyada bulamaz yok senin eşin benzerin
Darlamamak için üstüne gitmedin yanına geldiğinde onu anladın dinledin
İnan kıskandım imrendim onun yerinde olmayı çok istedim
Baglar tabiki amasyada
Hayirrrgsgs
Neden peki
Sogutur olum basitsin
Evet ama bu tek başına yetmez
Nefesi kokuyor mu
Baglamaz
Flortte cinsellik olduysa fb olursunuz
Muamele iyiyse. Evet
Muameleden kastın tam olarak nedir açabilir misin biraz