Kocamla aramda anlaşmazlık var, bu durumda ne yapmalıyım?

Arkadaslar esimle surekli tartisiyoruz ben inun beni anlamadigini dusunuyorum o da benim onu anlamadigimi dusunuyor. Esim bana kalirsa narsist birisi konusmlaritavirlari hep o yonde. Bu aksam ki meesele de ceviz kabugunu doldurmuyor ama olay oluyor iste. Esim mormalde sirtinda sivilce varsa sikmami cok sever bu aksam dön sirtina bakim dedim oda kacti gitti yatmaya dedim ki ben ne zaman yanassam boyle yapiyosun yapma dedim. Iste basladi ben sana yanasmiyomuyumda etmiyomuyumda. Ben de dedim ki sen isteyince istedigini yapiyorsun ben gelince yapiyosun dedim sesini yukseltti oyle bir sey yokta gereksiz konusuyorsunda bks yapiyorsunda dedim ki senden tek bir sey istiyorum suanda bana guzel bir sye soyle boyle cellallenmene aciklamalar yapmana gerek yok ki bir guzel bir swy soyleden yeter bana diyor ki ne guzel soz soylicem ben sana. Kotu bir sey demedim ben sana. Diyorum ki sadece guzel bir sey soyle ya bunlari demene gerek yok sana kavga etcek bir sey demiyorum olayi niye kavgaya goturuyorsun. Ben niye guzel bir sey diyim sana diyor yine. Anlamiyosun beni dedim tabi benimde sesim yukseldi bana bagirma diye bagirdi bende bagirdim. Duymazdan geldi arkasini dondu. Bende tikliyim daha onceden ben konusurken arkani donme diye sinirle gittim yanina bir daha bana boyle yapmicaksin dedim hadi ordan git canım dedi. Sinir krizi gecirdim bana nasil boyle bir sey dersin diye. Kalkti beni itti gitti salona yanina gittim sinirliyim bende tabi bir daha bana boyle bir sey demiceksin dedim sinir etme beni yeter artik dedi iki eliyle agzimi cenemi hadi ordan. Agliyorum yerdeyim kalbim darlandi cocugu aldi kucagina yanimdan gecti gitti bana bakmadi bile. Bende dedim gitsem rhaat etceksin heralde gittim mintumu goydim , napcaksin şovunu yapiyorsun yine diyor bu lafi her defasinda diyor deme dedigim halde sinirimi alt ust ediyor bu laf her agladigimda bir sey oldgunda bu lafi kullaniyor. Cok zoruma gidiyor dedigide dogru aslinda elimde cocukla gidemeyecegimi bikiyor ama ailemden korkum olmasa yanlarina esimi korkutmalikta olsa basip giderim. Şovu o zaman gorurde gidemiyorum iste. Beni yuzum gozum kipkirmizi cenem agriyor deli gibi agliyorum kucagimda yavrumu uyutmaya calisiyorum adam gitti odada horlaya horlaya uyuyor. Ben bu durumda napmaliyim sizce gercekten surekli noyle sacma sapan seyler icin kavga ediyoruz her seferinde diyorum ki niyetim kavga etmek degil sesini yukseltme o yukseltiyor sonra ben yukseltince bana kiziyor. Kendinin ki ni gormuyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ve 3 aylik bebegimiz var sutum azaldi dinlenmem lazim falan diyorum mama versene cocuga diyor oyle bir rahatlik yani anne sutu gibi var mi an a ailesinden biri dese anlar bunu
Kocamla aramda anlaşmazlık var, bu durumda ne yapmalıyım?