Arkadaslar esimle surekli tartisiyoruz ben inun beni anlamadigini dusunuyorum o da benim onu anlamadigimi dusunuyor. Esim bana kalirsa narsist birisi konusmlaritavirlari hep o yonde. Bu aksam ki meesele de ceviz kabugunu doldurmuyor ama olay oluyor iste. Esim mormalde sirtinda sivilce varsa sikmami cok sever bu aksam dön sirtina bakim dedim oda kacti gitti yatmaya dedim ki ben ne zaman yanassam boyle yapiyosun yapma dedim. Iste basladi ben sana yanasmiyomuyumda etmiyomuyumda. Ben de dedim ki sen isteyince istedigini yapiyorsun ben gelince yapiyosun dedim sesini yukseltti oyle bir sey yokta gereksiz konusuyorsunda bks yapiyorsunda dedim ki senden tek bir sey istiyorum suanda bana guzel bir sye soyle boyle cellallenmene aciklamalar yapmana gerek yok ki bir guzel bir swy soyleden yeter bana diyor ki ne guzel soz soylicem ben sana. Kotu bir sey demedim ben sana. Diyorum ki sadece guzel bir sey soyle ya bunlari demene gerek yok sana kavga etcek bir sey demiyorum olayi niye kavgaya goturuyorsun. Ben niye guzel bir sey diyim sana diyor yine. Anlamiyosun beni dedim tabi benimde sesim yukseldi bana bagirma diye bagirdi bende bagirdim. Duymazdan geldi arkasini dondu. Bende tikliyim daha onceden ben konusurken arkani donme diye sinirle gittim yanina bir daha bana boyle yapmicaksin dedim hadi ordan git canım dedi. Sinir krizi gecirdim bana nasil boyle bir sey dersin diye. Kalkti beni itti gitti salona yanina gittim sinirliyim bende tabi bir daha bana boyle bir sey demiceksin dedim sinir etme beni yeter artik dedi iki eliyle agzimi cenemi hadi ordan. Agliyorum yerdeyim kalbim darlandi cocugu aldi kucagina yanimdan gecti gitti bana bakmadi bile. Bende dedim gitsem rhaat etceksin heralde gittim mintumu goydim , napcaksin şovunu yapiyorsun yine diyor bu lafi her defasinda diyor deme dedigim halde sinirimi alt ust ediyor bu laf her agladigimda bir sey oldgunda bu lafi kullaniyor. Cok zoruma gidiyor dedigide dogru aslinda elimde cocukla gidemeyecegimi bikiyor ama ailemden korkum olmasa yanlarina esimi korkutmalikta olsa basip giderim. Şovu o zaman gorurde gidemiyorum iste. Beni yuzum gozum kipkirmizi cenem agriyor deli gibi agliyorum kucagimda yavrumu uyutmaya calisiyorum adam gitti odada horlaya horlaya uyuyor. Ben bu durumda napmaliyim sizce gercekten surekli noyle sacma sapan seyler icin kavga ediyoruz her seferinde diyorum ki niyetim kavga etmek degil sesini yukseltme o yukseltiyor sonra ben yukseltince bana kiziyor. Kendinin ki ni gormuyor
Suç baştan aşağı sende.. bozuk plak gibi adama güzel bişey söyle demekle kendini küçültüyorsun.. o sana söylemiyorsa sen de ona söyleme! Sen yanaştıgın da o yanaşmıyorsa o yanaştıgın da sen de ona yanaşma.. ceketini giyip geri oturuyorsan bu gerçekten show olmuş adamı daha fazla soğutursun.. o ceketi giyiyorsan 10 dk da olsa çık git! Sinir krizi geçirmen yerlere yatman komik bir durum adamın siniriyle oynayıp çeneni sıktırıp sonra da dilinle karşındakinin sinirlerini alt üst etmişsin.. yaşadıklarının çoğunu yaşadım baktım gördüm ağlayıp zırlamakla olmuyor onun gibi oldum.. bir de çocuk var diyorsun o çocuga günah yanında böyle şeyler oluyor.. aslında biz kadınlar biraz çenemizi tutsak karşımız da ki kaybetme korkusuna girecek de biz car car konuştugumuz sürece adamlar kaçıyor..
010 Yorumla- +1 yıl
Hepsini yaptim susarsam oyle bir ay konusmadan bile durabilir.. hadi ordan git ne demek bir koca karisina bunu dermi sadece bunu demen bana dedim diye agzimi sıktı normal mi bu? Evet show ama cikmaya kalktigimda direk anneni babani aricam diyor babamda sinirli birisi bana kiskirticiqk
- +1 yıl
Bunu o cok guzel yapiyor maalesef.. bari kalbim baski yaptigunda oyle gecip gitmesydi hemen hemen her kavgada oluyor bu ben gelmicegini bana bakmicagini biliyorum ama en kotu insanlik hali bir sey olur diye gelinir hep dusmanim olsa yine o sekildeyken gecip gitmem ben o yuzden esim yaoinca cok uzuluyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılValla okudum yaziyimi sana bişi diyim mi bizde bazen saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz. Anladığım kadarıyla sen ilgi istiyorsun oda ilgi vermiyor benim evliliğimde böyle bende başta Çok takardim niye ilgilenmiyor o isteyince oluyor ben isteyince olmuyor diye ama değiştiremiyorum elimden bir şey gelmiyor annemin evi yakın oraya giderim sık sık. Sende bunaldikca gidecebilecegin ortamlar yap kendine.
03 Yorumla- +1 yıl
Benim kocam çok konuşmaz genelde telefonla uğraşır birazda çocuk stresi var sanırım sende üzerine çok gitme
- +1 yıl
Cocuk stresi degil evliligin en basindan beri ayni benimkininde elinde bir telefon ama birde ailesinin yaninda gorun bambaska biri muhabbet eden anlayisli kavgadan uzak sessiz sakin saygili. Bebege bakan benim gece gunduz uzerine dusen sadece sevmek ilgi gostermej saatlerce de degil bes dakika ayiriyorsa o bes dakikayi veriyor gibi yapip aslinda hic bir sey vermeyerek sevgiye ac birakiyor bes dakika ayirdiysa onun hakkini verse problem kalmayacak tek stres onda degil ki kac gundur yalvardan benim darlandim nolur biraz anla diyende ama ne dersek aynisini direk bana soyluyor. Madem boyle bir derdin var soyle yok ama ben diyince ayni dertten muzdarip oluyor buda bana samimi gelmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gaslighting yapıyor. İğrenç bir durum ben de yaşadım zamanında. Önce seni delirtir sonra niye delirdin diye seni suçlar
33 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir sivilceden buraya geliyorsaniz bunu sonu çıban olur. Ve dönüşü olmayan bir yere gider. Evlilikte bir taraf alttan almazsa sonu hep kötü biter. Ben burada suçlu ya da suçsuz aramıyorum. Yanlış anlama. Bazen 3 maymunu oynayacaksın ki kafan rahat olsun.
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. abicim destan yazmayın biraz kısa yazın ki okuyalım
15 Yorumla- +1 yıl
üşenmedim okudum. bir sürü stresten imla hatan var görmezden geldim :)
abicim mutsuz isen ayrıl. hiç devam etme. bu süt konusunda esas mesul olan babadır. inancınız nedir bilmiyorum. islama göre o çocuk anne sütü yetersiz ise süt anne bulunmalı ve bundan baba mesuldür kuranda ayet var.
وَالْوَالِدَاتُ يُرْضِعْنَ اَوْلَادَهُنَّ حَوْلَيْنِ كَامِلَيْنِ لِمَنْ اَرَادَ اَنْ يُتِمَّ الرَّضَاعَةَۜ وَعَلَى الْمَوْلُودِ لَهُ رِزْقُهُنَّ وَكِسْوَتُهُنَّ بِالْمَعْرُوفِۜ
Velvâlidâtu yurdi’ne evlâdehunne havleyni kâmileyn limen erâde en yutimme-rradâ’a ve’ale-lmevlûdi lehu rizkuhunne vekisvetuhunne bilma’rûf
Emzirmeyi tamamlatmak isteyen (babalar) için (kendilerinden boşanmış) anneler çocuklarını iki tam yıl emzirirler. Onların uygun bir şekilde beslenmesi ve giyimi, babaya aittir - +1 yıl
Evet dogrudur vardir imla hatam sulu gozlerle yazdim icimde sisip stresimi bebegim vurcagina az rahatlamak icin. Evet baba mesuldur bunu biliyorum halbuki stresten biraz uzak kalip biraz dinlensem bunada gerek kalmayacakti ama mama verme rahatliginda. Anne sutunun yerini tutmaz ki. Oyle iste. Basta neyse sinda da oyle gidrrmis ilk krizde bazi seylerin bitmesi gerekiyormus hicbir sey duzelmezmis
Bence uzun bir süre hiç bir tartışma yapma işini yap ama ona da eskisi gibi ilgili davranma ciddi ciddi ondan uzaklaşmış gibi davran bakalım ne olacak
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü bi durum inşallah aklı başın agelir birgün ama 😏😞🤦🏻♂️ pek de sanmıyorm keşke baştan iyice tanısaymışsn
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin benimde başka şeylerden sıkıntım oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de öyleyiz... orta yoldan yürüyün..
20 Yorumla
+1 yılBaştan seçerken dikkat edecektiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim. Hala bile disarda ve evdeki tutumunu gorunce sok oluyorum disardan gercekten bambaska duruyor. Evdekini halini bilemezdim gerci ailesinede iyi davraniyor farkini tek bana gosterebikiyor daha sonra sakinken iyiyken konustugumuzda senin yaninda rahat oldugum icin her seyi diyebikiyorum diyor
- +1 yıl
Ne demişler ya hu deveyi gidecen ya bu diyardan gidecen
+1 yılKonuşalım ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuyan var mı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşsiz hepsi
Cevap sahibi+1 yılEğlence için buradayım
Cevap sahibi+1 yılBiliyorsun ki her ne olursa olsun verilen cevap senin kocan ile arani duzeltmez
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi sorun mu oldu
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne