Akşam vakti beni öpmeye başladı bende dur lütfen dedim kızım 2 hafta oldu dedi benden uzak duruyorsun dedi bende evet duruyorum çünkü kendini düşünmenden bıktım. Beni düşünmüyorsun mutlu değilim ve seni istemiyorum dedim biraz tartıştık sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
abi ekstra yöntemler kullanın söyle tatmin olmadığını seni istemiyorum ne mq erkeklere dolaylı anlatım yapmayın anlamıyoruz ya hayat kadınlari anlamak icin cok kısa direk bam bam bam yapıştır yüzüne..
Herşeuş söyledim. Mutlu değilim dedim anlamıyor
o zaman boşan kardeş zorlama kendini çocuk yoksa başka birini bul veya çalış kendi ayakların üzerinde dur seçim senin kendini zorlama
Birisini bulmak istemiyorum. Çocuğum da var şu aralar ona yanaşmıyorum belki empati olur diye.
sen seviyon ama sevgine karşılık bulamıyon sadece seks icin yanaşmasına uyuz oluyon bence 😅
Hayır. Genel olarak çok iyi çiftiz ama herşeye kapalı diyor ki sen bir kere orgazm ol ben bir kere orgazm olayım kapatalım uyuyalım. ? Neden ya gençiz. İnsan Gigi devam edeşim tekrar deneyelim farklı şeyleri. ve erkek için birkez orgazm yeterli ama kadın için değil
aga bee o konuda haklısında erkek eğer o işi çok yaparsa halsizlik oluyo vucudunda denge kaybı oluyo vucut yoruluyo sen evde oturuyosan o çalışıyosa onun o için sıkınti olur ama bi cumartesi gecesi seksin dibine vurursunuz böyle düşünüyorum
ertesi pazara denk geliyo ya ondan kimse icin sıkınti olmaz
O hep böyle
o zaman iktidarsız ne diyim 😅 sevişmeyi uzun tut sende o zaman 🤣
göster ama elletme 😅🥰
Sorunlarınızı konuşarak halledin, kaçmakla olmaz. Her şeyi konuşun paylaşın.
Olmuyor
Eşin konuşulacak biri değil mi, laftan mı anlamıyor.
Çok konuştum demek istedim
Değişen bişi yoksa kendi yolunu çizmelisin.
İşte birde bu çareyi düşündüm
Düşünmelisin böyle bir hayat nasıl sürer ki.
En az 45 gün seks yok ama bu sevişmenize engel değil oral la boşaltabilirsin dolmştur adam ne yapsın
Kardeş. Ben mutlu değilim yakatya.
Neden ki
Kendi işini görüp yatıyor
Ooo buniyi olmadı, orgazm olmuyormusun
Bir kere amca devam etmiyor daha sonra.
Yazık, en az 2-3 keremışmannlazım hem bence karşılıklınızla ve sevişme olmalı girmek en son o da en az bi 15 dakika içinde kalması lazım
kocan o senin kavgalarinizi yatak odasina yansitmayin ya
Aga mutlu değilim cinsellikte. Adam işini bitirip yatıyor.
ee tamam kocan senin guzelcene anlat karsindaki inek degil ya insan gerekirse 10 kere tekrarla ne bekledigini belirt ama yatak odasinda kusluk olursa gecmis olsun kocan aldatir ve hakki da yani
Ulan haklı ne? Beni tatmin etmiyor yarıda bırakıyor asıl benim onu aldatmam lazım sen nasıl bir kadınsın erkekler için mi sadece cinsellik zihniyete bak. Yazıklar olsun sana Erkek düşkünü.
Sen mutlu değilsin sanırım kocandan
Koçanı istemiyormusun
İşi bilmiyor, yönlendir adamı tavsiyelerim olur
Eşini üzmüşsün daha iyi bir şekilde anlatabilirdin
Ya bilerek yapıyor. Kendisini tatmin edip uyuyor uğraşmak istemiyor böyle öküze sabrediyorum
öğretmek için oyun ya da fantezi amaçla onu yatağa bağlayıp üstüne çıkarak keyfine bak. Bu şekilde kadının ihtiyacını karşılarsın de
Tavrını koymuşsun. Devam et biraz
Ev boş gel madem
Çok kolay
Ne gibi sorunun var?
Sorunu kendi yaratıyor. Kendi işini bitirip uyuyır
Sen ciddi misin en sevmediğim erkek tipi Ya gerçekten
Dvet
Bencil insanı normalde de sevmem ne demek kendi işini bitirip uyuyor Ya ben olsam senin yerinde vermem daha ona
Yani istediğinde bunu yapıyor. Elinde olmayan bir şey değil ama tercihi kendini tatmin etmek
Elinde olan bir şey aslında sürtünebilir veya tutabilir :) pozisyon değiştirebilir? En kötüsü
Sertleşme sorunu yok tekrar sertleşiyor ama uğraşmak istemiyor işte
Tam bir şizofrenik manyak 2 hafta oldu mu yapmayalı
Yazıyor soruda
15 gün olmuş yapmayalı bugün tekrar yapsan yine 2-3 dk zevk alıp uyur bencil insandan kaçacaksın
15 dakika falan sürüyor ben bir kez orgazm oluyorum o kadar da değil ama işte kadın içim az bu sayı.
15 dk çok az bi süre gerçekten kadın 15 dk da doymaz Kİ gelde bunu cahile bencile anlat :)
Ya ben şuna sinie oluyorum hiç bir sorunu yok uğraşmak istemiyor tekrar vakit harcamak istemiyo denedik bir kaç kez tekrar setleşti hemen yaptık daha uzun sürdü bunu yapabiliyor istese ama üşeniyor
:) bi insan sexe nasıl üşengeç olabilir elimde olsa her gece yaparım :)
Kendi tatmin oluyor ya neden bi3 daha uğraşsın
:) ah ah kimler kimlerle