Uzun süredir eşimin psikolojik sorunları var. Önceden arada sırada rakı içerde ama bu son 6 aydır ağzına sürmüyor. Yaşadığımız ülkede ot kokusu çok mevcut. Bundan önceden rahatsız olmazdı ama son aylar aşırı rahatsız oluyor. Kokuyu alır almaz psikolojik çöküş yaşıyor resmen. Neyi var ikimizde bilmiyoruz. Bu durum artık o kadar kötüye doğru gidiyor ki romantik hayatımız bitti sürekli tartışma ve kavgaya dönüştü. Aynı zamanda cinsel hayatımızıda yerle bir oldu. Hiçbir zaman canı istemiyor. Çok ısrar ettikten sonra sadece gir çık yapıyor sonra yine başı ağrıyor ve yatıyor. Kendimi aşırı eksik hissediyorum, sevilmemiş hissediyorum. Oysa cinsel hayatımızda bir sıkıntı yoktu yani her türlü karşılıklı zevk veriyorduk ve alıyorduk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dediğim gibi bu durum sadece cinsel hayatımı değil aynı zamanda evliliğimde çok kötü etkiliyor.
Ot kokusu ile hiç bir şekilde alaka yok
. kafasına taktığı bir şey var onu öğrenmen gerek ve aşırı derecede sanki hayat memat meselesi gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanarak bence
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek almalı aldığı halde düzelmezse zamana bırak olmadı elden bir şey gelmez seks oyuncağıyla vs rahatlarsın
00 YorumlaPisikaytriye gitsin.. birde fantezi yelpazenizi geniş tutun
02 Yorumla- +1 yıl
Bundan öncede zaten gayet geniş cinsel hayatımız vardı yani hiçbir sorun yoktu. Psikoloğa gitmeye başladı çünkü eşimde artık bu durumdan sıkıldı ama bir türlü toparlanamıyor
Bir terapist size daha sağlıklı olarak faydalı olabilir bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığınız ülke anladığım kadarıyla hollanda aynı sorunu orada yaşayan bir arkadaşım olmuştu oda havadaki ot kokusuna bağlamıştı ülkeye kesin dönüş yaptı şimdi eşiyle mutlu bir evliliği var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara, uyuşturucu gibi şeyler cinsel isteği yerle bir edebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandan beri böyle işin açıkçası yatakta iyi olmayınca bu normal hayatıda mutsuz ediyor
00 YorumlaKonuşştun mu kocanla bu konuları
09 Yorumla- +1 yıl
Konuştum. İlk başta anlıyordu derdimi ama elinde olmadığını dile getirdi. Gittikçe başka olaylardan dolayıda stres çoğalınca ona daha sinirli tepkiler vermeye başladım o da “beni anlamıyorsun ki sanki elimde olan bişey” diyip duruyor
- +1 yıl
Yok bağımlı değil hiç kullanmadı da
- +1 yıl
Evet. Ama komik olan şu ki: önceden asla rahatsız olmazdı. Kendide diyor noluyor bana böyle diye
- +1 yıl
Hiç.
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ot dedigin yasaklı maddemi?
04 Yorumla- +1 yıl
Marihuana işte
- +1 yıl
Stres zaten olmazsa olmazımız. Ben stresten patlıyorum o da aynı şekil
İlişki terapisine gidin
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de değil misiniz
00 Yorumlakesin biz çözüm buluruz siiki kalkmayan kocana
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa boşanın
00 YorumlaPdikoloğa gidin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmasi zor
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne