Cinsel Yaşam İlk adımı atıp kadın öperse ne hissedersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ilk adımı bu konuda kadın atsa daha mi cok hosunuza gider yoksa ilk erkek mi yanaşmali? İlk adımı atıp kadın öperse ne hissedersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Ben hep kadından beklerim kadında benden bekler sonrası malum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın atarsa ben de ona göre dsvranirim.. diğer türlü sapık damgası yiyebilirim 1 0 Yorumla
fener_irfani_oynatma Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hoşuma gider elbette daha istekli karşılık veririm 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Kadın öpünce erkek devamını getirir 1 0 Yorumla
GececiMete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nerede öyle bir kadın. Eğer öyle bir şey olursa dudaklarına yapışır emerek içime çekerek öperim 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. erkek karşı tarafi pasif görür 0 0 Yorumla
berk3423 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence kadının atması daha bi güzel olur 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok hoşuma gidiyo tabiiki 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hoşuma gider 1 0 Yorumla
muratbulus Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Boynumdan öpsen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı iyi Yorumla muratbulus +1 yıl Evet libidoyu yükseltir Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl yapma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla elif_dedim +1 yıl sonu iyi olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hayır normal bir opucuk işte Yorumla elif_dedim +1 yıl sence normal mi dudaktan öpmek Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl attın mı 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Düşünüyorum ama ya geri çekilirsee Yorumla ax2akrep +1 yıl manşta mı yoksa daha adını koymadığın bi ilişkimi Yorumla Soran +1 yıl Ne fark eder ki Yorumla ax2akrep +1 yıl çok şey Yorumla Soran +1 yıl Mesela... Yorumla ax2akrep +1 yıl kanka manitan mı değil mi çok zor bir soru sormadım Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla ax2akrep +1 yıl gay mi sevgilin o niye öpmüyor Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız olucagimi falan dusunuyor galiba Yorumla ax2akrep +1 yıl yeni misiniz Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla ax2akrep +1 yıl normal ozaman.. evet ilk adımı kadının atması erkeğin her zaman zaman hoşuna gider ama siz zaten sevgilisiniz istersen biraz ondan bekle daha önce bir şeyler yaşadığın oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ax2akrep +1 yıl O zaman dikkatli ol dudağından öp etmek isterken başka bir yerlerine inme fmfmf gerçi bigün olacak illakş Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet hoşuma gider 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayıp derim kizarim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben hep kadından beklerim kadında benden bekler sonrası malum
Kadın atarsa ben de ona göre dsvranirim.. diğer türlü sapık damgası yiyebilirim
Hoşuma gider elbette daha istekli karşılık veririm
Kadın öpünce erkek devamını getirir
Hoşuma giderdi
Daha çok hoşuma gider
Nerede öyle bir kadın. Eğer öyle bir şey olursa dudaklarına yapışır emerek içime çekerek öperim
Daha çok hoşuma gidiyor
erkek karşı tarafi pasif görür
Bence kadının atması daha bi güzel olur
çok hoşuma gidiyo tabiiki
Hoşuma gider açıkçası
Karşılığında bir tatlı öpücük daha olur hah
Hoşuma gider
Boynumdan öpsen
Daha mı iyi
Evet libidoyu yükseltir
yapma
Neden
sonu iyi olmaz
Hayır normal bir opucuk işte
sence normal mi dudaktan öpmek
attın mı
Düşünüyorum ama ya geri çekilirsee
manşta mı yoksa daha adını koymadığın bi ilişkimi
Ne fark eder ki
çok şey
Mesela...
kanka manitan mı değil mi çok zor bir soru sormadım
Sevgilim
gay mi sevgilin o niye öpmüyor
Rahatsız olucagimi falan dusunuyor galiba
yeni misiniz
Evett
normal ozaman.. evet ilk adımı kadının atması erkeğin her zaman zaman hoşuna gider ama siz zaten sevgilisiniz istersen biraz ondan bekle daha önce bir şeyler yaşadığın oldu mu
Hayır
O zaman dikkatli ol dudağından öp etmek isterken başka bir yerlerine inme fmfmf gerçi bigün olacak illakş
Hoşuma gider
Hoşuma gider
Evet hoşuma gider
Ne kadar sureli peki
Ayıp derim kizarim
İyi olur
Seven öpmek ister
Kuşlar uyanır
Devam