erkeklere göre güzel bir şey midir bu sizden önce kimse öpmemiş elini tutmamış sarılmamış ilk dudaktan öpen sensin ilk sarılan sensin o kızı bunu bilmek nasıl hissettirir?
Cevabın nedir?
bana özel olması ilk olması bu benim için çok özel en güzel şey olurdu o kişi başımın üzerinde tutardım her ne kadar aramız açılsa bile baş tacıdır o benim için çünkü o hayatında ilk özel şeyini beni sevdiği için benimle yaşıyorsa hayatı boyunca benim kanatlarımin altındadır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar mutlu hissettirir ki, hele bir de o kız sevdiğim kız ise.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılHormonlardan dolayı galiba.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni ilk öpen kişi pisliğin tekiydi. Eminim hiçbir şey hissetmemiştir. Aklıma geldi dellendim yine :D Eğer biraz erdemli bir insansa hoşuna gider bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım çok güzel hissettirdiğini söylüyor 😀
Bugün bir kızın ilk öpüştüğü olacaktım ama hem ablası hemde onun tedirginliği bozdu işi 😐 çok özel olurdu ya olsaydı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
valla insanın gururu okşanıyor artık benimsin hissi veriyor ama gel gelelim biz hayal kurarken kades kıs kıs gülüyor...
22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hayal kuruyorsunuz ki
İlk aldığın telefon gibi yanına eline aldığında sevinirsin kıymetini bilirsin çizilmesinden düşmesinden korkarsın sürekli temizlersin ve varlığı sana güç verir... ilk ler unutulmaz değerlidir anlamlıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey hissettirmez. Sadece sevsin aşık olsun ve yanımda olsun yeter, ilkmiş sonmuş hikaye bunlar. Kaç tane ilk gördük yalan dolan, kaç tane son gördük yılana dolanan
10 Yorumla
+1 yılaga sana şöyle örnek vereyim iki araba var biri sıfır km cillop gibi son model diğeride aynı arabanın 2. el i ama adam hor kullanış hangisini seçersin?
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle düşünsene aklına başka hiç birşey gelmiyor. Ama ben erkeğin de bu durumu hak ediyor olması kanaatindeyim.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey ifade etmiyor, bu aynı bekâret konusuna benziyor. Benim için anlamsız. Önemseyenlere de lafım yok.
00 YorumlaAbi mükemmel bir şeydi tabi beni o öptü😂😂 tam tersi oldu bizde fmemdnwmsmsm
00 YorumlaÖpüşmesini bilmeyenle öpüşmek gerçekten çok zor... bazen ağızın yüzün salya içinde kalıyo ilk durumlarını takmadığım için hiç birşey hissetmem...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılvallaha ben ilk öpüşmemde bulaşık sungeri emiyorum gibi hissettim :D değişe bilir: D
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim bunu bildiği için çok mutlu
hiç öpüşmedim bu gurur verici00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öpülen ben isem basarım nikahı var mı öyle biri
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 senelik ilişkim var ve erkek arkadaşım beni ilk öpen kişi ne hissettirir bu ona
Cevap sahibi+1 yılAdamsa gururlanmalı ve bu güzel olayın ve senin kıymetini bilir ben olsam üzerine titrerdim
Soran+1 yılÇok seviyor çok korumacı çok kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılKiymetini biliyor o zmn ilk olmanin verdigi haz ile daha ck sever
Ben niye bir kızla öpüşüyorum ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
harika 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılNe hissettirir
+1 yılHiç bir şey hissettirmez gerçekten sevmiyorsa.
00 Yorumlaeğer benim de öptüğüm ilk kızsa Guzel olur..
00 Yorumla
+1 yılharika😊
12 Yorumla
Soran+1 yılgercektenmi ne hissettirir 😊
- +1 yıl
bu karmaşık bir his hem hisler nasıl anlatılır ki baklava güzeldir demi hic tatlı yemiyen birine güzelliğini nasıl anlatiesin deneterek yani yedirerek anlamış olman dilegiyle
Cinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Çoğuna anlamsız gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigim birisiyse hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılVallaha bana birşey hissettirmedi
00 Yorumlahiçbir şey
09 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılsevdiğin kızın bakir olması sorun değil o zaman senin için
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yılNe anlamı var o kızın
Soran+1 yılOf saçmalama
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBişey hissettirmiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hissettirmiyor
- +1 yıl
Valla yaşadım ve 2 gün sonra ayrıldı yani nasıl hissetirebilir ki ilk öpücük? En azından benim durumumda
Gizli Üye(25-29)+1 yıloyle erkek yok erkek
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılhani ilk kez
Soran+1 yılmesela sen erkeksin ben kızım beni ilk öpen sensin yani o kızın ilk öpücüğü
Cevap sahibi+1 yıloyle ama erkekte ilk kez olmali bu durumda banane :D
öff iğrenç
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılİsterim güzel bişey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri