Severek evlendik libidosu yüksek biriyim ama beklediğim karşılığı bulamadım bunun beni yanlışlara düşürmesinden korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
.. insanda bulunan duygular vardır esas olan bu duygular karşılanması sevilmemiş kadın erkek sevgi ister değer görmemiş erkek kadın değer ister aslında genel itibariyle duygular bir Zincir gibidir libido kelimesi modern çağın uydurduğu kelimedir şöyle toparlayalım insanın var olan duyguların karşılanmaması insanda sersemlik yaratır ancak evli olan insanların duyguları zamanla sıradan olur bu yüzden sıradanlık duygularada monotonluk diyorlar
Senden isteğim kendini kontrol et yani hayata sadece bazı duygular monotan oluyor diye üzme kendini bazı diğer güzel olan duygulara bak misali eşinde sevdiğin o güzel huylara bak hep karşılanmayan duygulara bakacagına
02 Yorumla
Soran+1 yılCok yiprandik aradaki o baglilik duygusallik kalmadi maalesef
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeredeyse imkansız. Evliliği ayakta tutan şey yüzde 70 sekstir, çünkü bu ülkede (toplumun büyük çoğunluğu için) düzenli seks hayatının yolu evlilikten geçer, evlilikteki sadakat yükümlülüğü de başkasıyla seks yapmaya engeldir. Kocan seni tatmin etmiyorsa boşanmaya hakkın var, aldatmaya değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu eşinle otur sakince birbirinize afırayıp küfürmeden konuşun. Eğer konuştuysan ve hala aynı şekilde devam ediyorsa terapiste gidin. Direk yanlış yolları düşünme kolay mı evlendiniz önce otur bunu düşün.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın konuştum terapiste gitmeyide teklif ettim ama tekrar bunu gündeme getirip sorun olduğunu soylemem gerekiyo
Cevap sahibi+1 yılYap bunu o halde. Her ne kadar eşin isteksiz olsada kendini yükselt ve gecelik vb kıyafet giy eşini de yükseltmeye çalış. Eşini öp, kokla, penisiyle ilgilen ve kısa sürede sana karşılık vermezse hevesin hemen kırılmasın o anı sen yönet gerekirse eşini soy sözünü geçir anlatabildim mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOzmaan esinide yükselt bunun için ilaçlar var takviyeler var kullanabilir sin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşınızdakini ehilleştirip, kendinize göre biri addetmek, vesile olmak yerine yanlış düşecekseniz cehennemin dibine kadar yolunuz var, zira evlilik böyle ahlaksızlıklarla bezenmemeli, anlatabiliyor muyum?
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıllık evliyiz bunun için çaba gösteriyorum ancak bi insanin içinde o yoksa onu naparsan yap olduramiyosun
Cevap sahibi+1 yılBana inanın her şeyin çözümü vardır, her şeyin...
Ölü kadar yorgun bir erkek delicesine ilişki yaşayabilir, yeter ki uygun durumlar olsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun ecele faydası yok Sen zaten yapacaksın Bunu ama duygusal olarak yapma sadece ihtiyaçlarını gider
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılLibido yüksek ama isteksiz? Nasıl oluyor bu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değil isteksiz olan o
- +1 yıl
Peki sen sen istekli misin?
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. 7 yıldır hep aynımı? Bunu düzeltmek için bir çabası var mı peki?
07 Yorumla
Soran+1 yılAşırı isteksiz ve meraksiz bi adam evlendigimizden beri aynı. Ama biraz kendini buna daha cok adapte etmeye çalışıyo evet. Bana göre olmasi gereken kilit noktalari yaşamıyoruz mesela buda beni kendime karşı özgüvensizlestiriyo vesaire bi çok öznel problemler yasamama neden oluyo artik bu durum
Soran+1 yılBi çocuğumuz var evet bu yuzden yıkıcı taraf olmak istemiyorum
Soran+1 yılBilemiyorum kafamda bitirdigim bi noktadayım aslında kabullenemiyorum sanırım duygusallikta kalmadi cunku
+1 yılerkek katlanır da kadın için durum zor olur. zamanla gergin ve asabi olursun. sinir sistemin bozulur
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek katlanır mı? Bu tam tersi olmuyo mu aksine erkekler tahammül edemez bence
- +1 yıl
eksik bir cinsel hayat seni daha çok zorlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor abla ya muhtemelen ya boşancan ya başka bişey
00 Yorumla
+1 yılOzaman tedavi olsun ya da haplar onlardan alsin en kotu vibrator al
00 Yorumla
+1 yılYanlışa düşürecek bir şey yok. Bu libidoyu fazla abartmayin.
Tamam iyi güzel hoş ama illa olacak diye bir şey yok. Sevgin varsa libidoyu bastırır bence04 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar daha cok bastiriyodu evet arada yaşanan kirginliklar yipranmisliklar 7 yıl içinde sevgiden ziyade tutkuyu daha çok ön plana almama neden oldu monotonlasmamak için
- +1 yıl
Kendince çözümler bulursun mutlaka zor bir şey değil. Yine de mutsuzsan bunu sadece libidoya bağlama. Belli de duygusal tatminlik kalmamıştır artık
Soran+1 yılEvet duygusallık kalmadığı icin ikisi bi arada olunca olmuyoo
- +1 yıl
O zaman kendine eziyet etme. Ayrıl veya onunla açık açık konuş hemen herşeyi.
Belki bir ukut yeniden düzelir
+1 yılBen de aynı durumu yaşadım. evlilik bu şekilde yürümez. Yürüse de sağlıklı yürümez. tamam her şey seks değil ama. Düzenli ilişki sevgiyi güçlendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO libido doyurulmazsa. 3-5 yıl bişe olmasada sonunda canına tak edicek
00 Yorumla
+1 yılNapcen yeri gelcen sabirli olcen esine sadik olcen
02 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm bu ne şive mi😂😂
- +1 yıl
Sive derken
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Maalesef yürümez bence
00 Yorumla
+1 yılYurutulemez uyum şart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor olur sen hangisisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek olan
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı büyük öyleyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak gibi mi. Uzak dur aldatma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff mastürbasyon yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bişey daha önce başımdan geçti.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir amasyada
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Yürümez
00 YorumlaNe gibi yanlış
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum
00 YorumlaZor yürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntı
00 YorumlaYürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi misin yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Libidosu yüksek ve isteksiz birinin evliliği sevgiyle yürütülebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat