Cinsellik olmayan evlilik yürür mü eşim aşırı isteksiz ne yaptıysam düzelme yok bu evliliğin yürüme sansı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCinsellik, evlilikte önemli bir rol oynasa da, bir evliliğin sürdürülebilirliği sadece cinsellikle değil, aynı zamanda iletişim, sevgi, saygı, güven, ortak değerler ve hedefler gibi unsurlarla da şekillenir. Cinsellik, çiftler için farklı anlamlar taşıyabilir ve zaman zaman fiziksel yakınlıkta azalma olabilir. Bu durumda, evlilikteki diğer bağlar daha da güçlü hale gelebilir.
Cinsellik olmayan bir evlilik yürüyebilir, ancak bunun için çiftlerin birbirleriyle açık bir iletişim kurması, duygusal ihtiyaçlarını karşılaması, birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendirmeleri ve evliliklerinde başka tatmin edici unsurları bulmaları gereklidir. Evliliğin dayanıklılığı, çiftin cinsel yaşamda yaşadığı zorlukları nasıl ele aldığına ve evlilikteki diğer alanlarda birbirlerine nasıl destek olduklarına bağlıdır.
Bazı çiftler, fiziksel yakınlık dışında güçlü bir bağ kurarak, evliliklerini uzun yıllar sürdürebilir. Bununla birlikte, cinsellik ve duygusal yakınlık gibi ihtiyaçların zamanla değişebileceğini unutmamak gerekir. Bu nedenle, her çiftin kendine özgü dinamikleri vardır ve bir evliliğin nasıl sürdürüleceği, çiftin bireysel tercihlerine ve ortak kararlarına dayanır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBirbirinizle güçlü iletişim kurmanızda fayda var. Eşin aseksüel olabilir , östrojen dengesinde bozulma olabilir. Senin bir davranışın yüzünden onuru kırılmışsa üzülmüşse araya bilerek mesafe koyuyor olabilir. Yani bu durumun bir sürü seçeneği var , sizin eşler olarak saygılı şekilde birbirinizle açık açık konuşmanız çözüm için bence en doğru yoldur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyürümez.
böyle şeyleri normalleştirmeyin cinselliğin olmadığı yerde evlilik olmaz evliliğin temelinde kuralında var zaten cinsellik. 20-30 sene aynı yatağı paylaştığın kişiyle cinsellik yaşamayacaksan ne anlamı var o evliliğin :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir evlilik terapisine falan gidin çünkü sorun her şey olabilir aseksüel olabilir hormon seviyeleri düşük olabilir ya da duygusal olarak bir konuda sana kırılmıştır ama aranızda bir iletişim problemi olduğu için seninle konuşamıyordur o yüzden böyle bir bariyer örmüş olabilir yani nedeni her şey olabilir kestirip atmak yerine bence profesyonel bir yardım alın.
09 Yorumla
Soran1 yılKabul etmıyor
Cevap sahibi1 yılPsikolojik durumu nasıl peki
Soran1 yılİyi
Cevap sahibi1 yılO zaman yapacak bir şey yok🤷🏻♀️
Soran1 yılSiz evlimisiniz
Cevap sahibi1 yılHayır neden
Soran1 yılTamm teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Soran1 yılYaş kaç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyürür tabi ki de evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden isteksiz o sorgulanmalı. Hep mi böyleydi? Sonradan mı oldu? Ben çok istekliydim. Eşim hayvan gibi davrandı bir kaç kez şimdi hem kaçıyorum hem ıslanma sorunum var hem b. şalma olmuyor vs. Önce durumu tespit etmeli
07 Yorumla
Soran1 yılAslında evliliğin başından buyana çokta ısteklı değildi hiç bir zaman son zamanlarda dahada arttı bu konusabılırmıyız
Cevap sahibi1 yılDemek ki istemediği bir durum oldu
Soran1 yılSız kaç yıllık evlısınız
Cevap sahibi1 yılYeni bizim
Soran1 yılSiz düzelirsimiz aşarsınız yani
Cevap sahibi1 yılUmarım bilmiyorum
Soran1 yılKonusalımmı
1 yılBozulma ihtimali yüksek. Konuşmak ister misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Bir süre sonra sorunlar başlar ve bozulur her şey sanırım. Konuşalım mı..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok olmaz olamaz cinsellik olmadan evlilik olmaz bir kere
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Cinsellik olmayan evlilik yurumez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılYürümez kardeşim. Boşan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden isteksiz peki konuştunmu hiç
00 Yorumla
1 yılboşan
11 Yorumla
Soran1 yılTamm
1 yılyürümez be
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yurumez