Cinsel Yaşam Cinsellikte ölü taklidi yapan partner soğuma sebebi midir? u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Kurbağaların dişileri de aynıymış 😂😂😂 Günaydın 🥳 Cinsellikte ölü taklidi yapan partner soğuma sebebi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet soğuma sebebidir, bazı insanlar cinsellikte robot kalıyor ne ses çıkarıyor ne de zevk aldığını anlatabiliyor 1 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Bu numaranın pek işe yarayacağını zannetmiyorum ölü gibi yatar fişi prize takınca deli gibi kıvranır sonra 🙈😅 1 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Ona. Sanki bir Oluyle yattim seni bosuyorum. Bos OL.. derim 1 0 Yorumla
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Şu an öyle yarı erekte kaldım kalktım sigara içitim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet aynen iki taraftada tutku olursa keyif artacagı gibi tarafların bağı kuvetlenir 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Aynen. Damacandan farklı olmaz o zaman. Ondan sonra damacanaya kerkinen adama kızıyorlar. 1 0 Yorumla
gaddaremrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hemde buz gibi soğutur be sanki ayaz'da kalmışım gibi hissederim. 1 0 Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Evet maalesef. Karşılıklı istek ve heyecan olursa daha zevkli 1 0 Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fotoğraftaki mutant mı 5 tane bacağı var 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😂😂 Yorumla zeynir_peytin +1 yıl Haksız mıyım 5 tane görünmüyor mu? Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Kadının bir derdi vardır ki öyle yapıyordur 5 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. ne yani ben kurbagamıymışım 5 3 Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Ciddi öyle misin Yorumla bsrtpl +1 yıl oyleymişim Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Ölü gibi mi yapıyorsun 😂😂 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğumaktan ziyade nefret sebebidir! 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ölü taklidi yapsalar yine iyi 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Nekrofili değilse o kişi elbette zevk almaz. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç sevmediğimiz hareketler bunlar 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece soğuma değil buzlanma sebebi. Kaçmak lâzim. 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kafası güzel arkadasim ne diyorsun sen 😃 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ölü gibi yatan kız kadar itici bir şey yok 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Kesinlikle. 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Aynen öyle 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet soğuma sebebidir, bazı insanlar cinsellikte robot kalıyor ne ses çıkarıyor ne de zevk aldığını anlatabiliyor
Bu numaranın pek işe yarayacağını zannetmiyorum ölü gibi yatar fişi prize takınca deli gibi kıvranır sonra 🙈😅
Ona. Sanki bir Oluyle yattim seni bosuyorum. Bos OL.. derim
Şu an öyle yarı erekte kaldım kalktım sigara içitim
Evet aynen iki taraftada tutku olursa keyif artacagı gibi tarafların bağı kuvetlenir
Aynen. Damacandan farklı olmaz o zaman. Ondan sonra damacanaya kerkinen adama kızıyorlar.
Hemde buz gibi soğutur be sanki ayaz'da kalmışım gibi hissederim.
Kadınlarda yapıyorlarmış ki, onların çoğunlukla başı ağrır
Evet maalesef. Karşılıklı istek ve heyecan olursa daha zevkli
Fotoğraftaki mutant mı 5 tane bacağı var
😂😂
Haksız mıyım 5 tane görünmüyor mu?
Kadının bir derdi vardır ki öyle yapıyordur
ne yani ben kurbagamıymışım
Ciddi öyle misin
oyleymişim
Ölü gibi mi yapıyorsun 😂😂
Aynen öyle doğru söyledin
Soğumaktan ziyade nefret sebebidir!
Ölü taklidi yapsalar yine iyi
Nekrofili değilse o kişi elbette zevk almaz.
Hiç sevmediğimiz hareketler bunlar
Sadece soğuma değil buzlanma sebebi. Kaçmak lâzim.
Ölü gibi yatmasın yav
Aynen iki taraf içinde geçerli
Kafası güzel arkadasim ne diyorsun sen 😃
Ölü gibi yatan kız kadar itici bir şey yok
Günaydın kesinlikle dogru
Ölüyu diriltmek kimin gorevi ozman:)
bazı fetişlerde öylesi makbuldür ;)
her konuda evet
Iyy çok banalll
Kesinlikle evet
Evet
Kesinlikle.