Ben bunla instadan tanıştım ama hiç yüzyüze gelmedik. Benden küçük 21 ben 26. Ama durmuyorum. Neyse… uzaktayız da baya 1,5 senedir konuşuyoruz ama sürekli dğeil ya aramızda her şey sekstingle başlamıştı zaten ama olaylar farklı yerlere gitti duygusallaştı felan. Bende daha çok. şu an wpsinde ekliyim ama yani konuşmalarımız çok aptalca kopuk kopuk. Zaten olurumuz yok olamaz da. Anlaşamayız. Çocuk kendşne ait hiç foto atmıyo mesela. Pp sini 1,5 senedir hiçç değiştirmedi ne wp de ne instada. Kötü biri değil ama değişik çözemedim ya kendini atmıyor işte. Tipi normal. Sizce neden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aptal maymunun özgüvensiz korkağın tekidir de o yüzden erkekler aptal olur o yaşlarda o yüzden sal gitsin
İnsan hiç mi foto çekilip değiştirmez ya
Söyledik işte
Ciddi bir iliski istemiyor demek ki. ya da özgüveni yok. Ikiside olabilir. Ama ciddi düsünmedigi icin onu tamamen tanimani istemiyordur bence
Doğru yoksa atardı dimi
bir birinizi kullanmissiniz ve o bunun böyle kalmasini istiyor demek ki.
Doğru da. Ailesi arkadaşları hiç mi demiyor değiştir şu fotonu diye
Biraz silik arkadas demek ki :D ozaman özgüven problemi var, ben mesela bayilirim fotograf atmayi ya da cekmeyi. Her insan farkli ama anlattiklarina göre cok özgüvensiz gibi
Evet madem özgüvenszi nasıl seksting gibi şeyleri konuştu benle. Konuşma şekli felan pısırık bişeyede benzemiyoo ama
hani derler ya klavye delikanlisi gibi. Öyle düsün. Onunda ihtiyaclari var. Demek ki yazmakta iyi ama yüz yüze cok özgüvensiz. Ama bu konuyu iyi beceriyor ki 1 bucuk seneden beri devam ettiriyor
Aynen öyle gerçekte iki kelimeyi bir araya getiremez eminim
Ergeni baştan cikartmak. hosuna gidiyorsa sorun yok:) 5 yaş ve seksting cesur
Konuşmuyoruz ki eskisi kadar ya önceden iyidik şimdi gelecek kaygısı vb şeyler girdi
Seni tanımak isterim mümkün mü
Hayır
Abla kendi şehrinden görüşebileceğin birisini bulsana, ne gerek var maceraya?
Begenmeyecegini düşünüyor gel sen bu tarafa sextng en bı sevdigim
Değişik ozman ya da daha ergenlikten çıkamadı
1,5 senedir foto çekilmeyen biri tuhaf değilmi ya? Bu kendine ayriyetten instada bi hesap açmış oraya boydan fotosunu koymuştu şişko hafiften bacakalrı onu mesela yapmıyor
Acaba fotoğraf ta kendini beyenmiyor mu dicem ama hadi hende beyenmiyorum mesela ama var yine fotoğrafım ya çok değişik o bu hayyattan yicanı yemiş öbür dünyadanda çalıyor😂
Çirkin demek ya da özgüvensiz
Bu bir kere farklı Instagram hesabı açıp boydan fotosunu koymuş şişko ama fit değil boyu uzun. O hesabı sildi. çok az takipçisi vardı. O fotosunu misal hiç yapmıyo
Sen de mi cirkinsin
Yo güzelim normal ama ona göre iyiyiö baya ama
Merak ettim seni
Sen boş ver onu gel biz senle bi yola çıkalım
Belkide gerçekte yaşlı amcadır ondan resim atmıyor
Sexting güzel bisey ya
zaten hemen de duygusala bağlar kadınlar
Ama cinsellik bağlıyo işte
cinsellik dediğin sktng zaten sayılmaz bile
Ama sürekli konuşuyoduk telden de
Ankara 'da misin sen
İstiyor musun vermeyi?