Biziö 1,5 senedir konuşuyoruz. Sanaldan tanışmıştık. Seksting yaptık bol bol heyacanlıydı baya çünkü. Normal şeylerden de konuşuyoduk ama sonu hep oraya varıyodu bende istiyorum varmasını. Kullanma felan yok yani. Bir sürü kavgalar oldu aramızda. Benden küçük 5 yaş. 20 ben 25 ama inanın tipim durmuyor onunla aynı yaştaymışım gibi duruyor hatta. Ama tabi beyin yaşım büyük ona göre. Ona o gün artık sıkıldığımı seks muhabbetleri sarmıyor dedim sıktı ciddi ilişki istiyorum artık dedim. Senden de bana olmaz dedim. Gelecek yok demiştin bana ozmn konuşmamızın anlamıda yok dedim. Bişey demiyorum saygı duyuyorum sen bilirsin dedi. Ama silmedi de beni amaç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkarsa yazar kanka. aşık mı oldu sanıyorsun 20 yaşındaki çocuğun daha kendine ait bir hayatı yok seninle evlilik mi düşünecek saçma zaten bence sen çıkar vakit kaybetme
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklsıın knka mal givi beklentiye girdim uzun süre konuşunca
Cevap sahibi+1 yılAskim boş ver daha iyisini bul yolunu çizmiş ciddi şeyler isteyen insanlar illa ki var. Bu çok çocuk yani ne yapabilir ki
Soran+1 yılTipinide görsen yakışıklıda değil kendini güvenmiyo
Cevap sahibi+1 yılAskim küçük olgunlaşmamış yani 20 çocuk yani ne beklersin ki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yani yaşananlardan dolayı kötü ayrılmamışsınız o nedenle silmemiş olabilir...
ya da belki ilerde düşüncen değişir konuşur diye de silmemiş olabilir,
1,5 sene sexting partneri iyimiş ama bravo valla ;)19 Yorumla
Soran+1 yılDedi o gün askere gidicem sonra bakarız duruma dedim sen beni unutursun yok unutmam dedi gülerek arkadaşları sorunxa da biriyle konuşuyomusun diye aöylüyomuş mesela
Soran+1 yılYa da askere gidince konuşuruz ozmnlar diye de olabilir
Soran+1 yılDiyoki yaza boluya gelsene arkadşaım orada okuyor sende gel bende gelcem
Soran+1 yılCiddi niyetle söylemesi de yani gelemz zaten o
Soran+1 yılEvet iyiiym kopamıyo o yüzdem ya benden. Güzelde buluyor. Evet askerde bu daha çok kudurur eminim sürekli yazar. Askerliğe başvurunca hemen gidiyomuaun peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Ara sıra yazar durumuna Bi bakar. Kadını şaşırtma taktikleri bunlar. Normal şeyler. O yazmadıkça zamanla sen merak edip sen yazacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiçbir zaman ben yazmadım yazmam da
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSeni hala o yüzden silmiyorsa senin silmen lazım onj
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi sexting partneri olunca askerde o zevki yaşarız kafasinda
00 Yorumla
+1 yılSilmediyse bi ara canın ister yine Seksting yaparsınız diye bekliyordur. Erkek beyni kadınlara göre farklı çalışıyor bu konularda. Sen yine de sildiysen önüne bak yazma artık.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayatta ilk adımı atan olmadım. Hep o attı.
- +1 yıl
Atarsa da yazma bittiyse önüne bak bence.
Aynen öyle
Ama büyüsü bozulmuş artık
Birazda +5 yaş büyüklerin tadına bakmak istersen beklerim :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil gitsin önüne bak aklı şeyinde belli ki sen başkasını bul mutlu ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide halen sekstgin yaparız diye düşünüyor görüntülü yaptınız mı hiç
10 Yorumla
+1 yılEl altında sexting partner niye silsin ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir süre sonra yine gelir merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün dönersin de yaparız diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan mı tanıştınız?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılReel görüşmeyi düşünmedin mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım oylee
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapin
10 Yorumla
+1 yılolabilir evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem