Cinsel Yaşam Sizce kadınlar penis boyuna önem verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce kadınlar penis boyuna önem verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır çok büyük olması her zaman mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sözde veriyorlar, ama ne hikmetse kendimden biliyorum büyük ve kalın görünce tedirgin olup yanaşmiyorlar. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Vermiyorum diyen kadın yalan söyler, bunu diyen partnerim olmuştu bi an önümde diz çöküp selfie çektiğini görünce gülmüştüm😂🤣 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Verende var vermeyenle ne çıkarsa bahtıma diyen var 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlişkiye girmemiş kadınlar önem veriyor ilişkiye girenler önem vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence hayir.. bana kalirsa bana suprizzz o.. cunku evlenmeden once yapmicam. karsimdakide sevdigim birisiyse yapacak birsey yokk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elbette önem veriyor düşün ki bakire bir kızla sohbet sırasında foto atsam yapısını çok beğenip sevişme teklifi bile yaptı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sitenin p.. ornodan başka yerde s.. k görmemiş bakirelerine sorarsan hepsini en az 20 cm keser. Aşağısı olmaz onlara. 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı. veren de var vermeyen de 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet önem verir 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Verir ama önemli olan nasıl kullanacağını bilmek 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önemli tabi küçük şeyi soksa hissetmez 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Kadına bağlı ama bir noktaya kadar önemli 0 0 Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Karabük üniversitesi önem vermiş 😂😂 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlar kalın büyük uzun penis seviyor 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kolumu soksam tatmin olmazlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır çok büyük olması her zaman mükemmel olduğu anlamına gelmiyor.
Sözde veriyorlar, ama ne hikmetse kendimden biliyorum büyük ve kalın görünce tedirgin olup yanaşmiyorlar.
Vermiyorum diyen kadın yalan söyler, bunu diyen partnerim olmuştu bi an önümde diz çöküp selfie çektiğini görünce gülmüştüm😂🤣
Verende var vermeyenle ne çıkarsa bahtıma diyen var
İlişkiye girmemiş kadınlar önem veriyor ilişkiye girenler önem vermiyor
bence hayir.. bana kalirsa bana suprizzz o.. cunku evlenmeden once yapmicam. karsimdakide sevdigim birisiyse yapacak birsey yokk
Elbette önem veriyor düşün ki bakire bir kızla sohbet sırasında foto atsam yapısını çok beğenip sevişme teklifi bile yaptı
Sitenin p.. ornodan başka yerde s.. k görmemiş bakirelerine sorarsan hepsini en az 20 cm keser. Aşağısı olmaz onlara.
veren de var vermeyen de
Evet önem verir
Verir ama önemli olan nasıl kullanacağını bilmek
Önemli tabi küçük şeyi soksa hissetmez
Kadına bağlı ama bir noktaya kadar önemli
Karabük üniversitesi önem vermiş 😂😂
kesinlie veriyorlar önem
Kadınlar kalın büyük uzun penis seviyor
Veren var ama vermeyenlerde var.
kolumu soksam tatmin olmazlar
Hayır
Cıx işleve bakarlar