Sevgilim bana duygusal anlamda hiç bir şey hissetmiyor çok üzülüyorum napmalıyım?Beni sadece arzuluyor benim bedenimi fiziğimi seviyor ve sadece cinsellik yaşamak istiyor duygusal olarak hiç bişey hissetmiyo napmalıym
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkide oyle hala beni sevdiğini söylüyor ama her cümlesi cinsellige dayanıyor ona göre aramızda ten uyumu var ama ben bana duygusal bağı olmayan adamla sevişmek istemiyorum ayrıldığımız süre zarfında başka kıza gitmişti ayrım barış yaptık belki de o kızı sevip beni sadece arzuluyordu bende yol verdim
126 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsın benimkide bugün bana yol verdi onla arkadan ilişkiye girmedim diye
Cevap sahibi+1 yılSeni en iyi ben anlarım yol verince hemen başka kıza gitti sakın kendinden taviz verme değmez
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılYok taviz veremem artık gecenin bi vakti tek başıma eve döndüm sormamış bile iyi misin diye
Soran+1 yılSeninki sana dönmeye çalıştı mı?
Soran+1 yıl@qwertly34 onu bulduğum güne lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılEvet birçok defa dönmeye çalıştı başta sürekli affettim ama artık geçti
Cevap sahibi+1 yılKendimi engelettirdim
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsın İçin de soğuduysa ne mutlu sana böyle birine bağlanınca hayat zehir oluyor sence benimki döner mi?
Cevap sahibi+1 yılDöner kesin
Soran+1 yılDönsün cok istiyorum onu pişman etmek istiyorum beni gecenin bi vakti tek başıma dışarda bıraktı
Cevap sahibi+1 yılBişey diyimmi sana hani şu an intikam alma öfke vs durumlar en çok sana zarar verir bunu iki senem ile ödedim en büyük intikamı ondan yana beklentiye girmeden umursamadan kabullenerek önüne bakarak veruceksin ilerde beni daha iyi anlicaksin 🙏
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun aslında her günüm onu nekliyelerek geçerse en büyük zararı kendime veririm onu aklıma getirmeden yaşantıma devam etmeye çalışıcam
Cevap sahibi+1 yılEvet zor ama. basarabilirsin iki senemi çaldı kabullendim artık bırak ne hali varsa görsün
Soran+1 yılİki sene çok yıpratmıştır seni 🥺 benimki 2 aylıktı seni düşünemiyorum şu an çok zor 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılahh maalesef Nisan 'da tamamen bitti o nedenle lütfen öfkeli falan olma intikam alma derdine düşme ben yaşadım toparlamasi çok zor oldu şimdi uzulki yarın mutlu ol 🥺
Soran+1 yılMaalesef intikam alıcağım hiç bişey yok gram umrunda değilim çünkü🥺 bizim de hikayemiz buraya kadarmış sanırım
Soran+1 yılPeki senden, istekleri oluyor muydu benim eski sevgilimin yaptığı gibi
Cevap sahibi+1 yılCinsellik için evet cinsel içerikli fotoğraf vs atmayinca şey derdi kadınlığını yap ölmezsin 🤦
Soran+1 yılOha aynısı
Bana da öyle fotoğraf istiyodu atmayınca itiyosun beni kendinden soğutuyoshn diyodu
Soran+1 yılKader ortağım 🥲
Cevap sahibi+1 yılSorunu begenicem ekle dmden detaylı anlatayimmm 🤦
Soran+1 yılTamammm
Soran+1 yılTakip ettim ama yazamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylemde çok basit ama eylemde. biraz çetrefilli bir olay Elbette duygusal anlamda yükselmesini sağlayacak şeylerle mümkün ama şunu bil erkek dk 1 gol 1 aşık olmaz Her erkek zamanla aşık olur zamanla bağlanır Bi hormon vardı bu ona sebep oluyor Neyse oda Feminen kadınsı karakteristik özelliklerini sergilemen göstermenle mümkündür. Cilveli hanım efendi hamarat tatlı sıcak kanlı şefkatli yardımcı roller Uyumlu kafadar olman duygusal yatırımını yavaş yavaş artıracaktır. Bunları çok fazla ve sürekli değil yavaş yavaş ve dengeli yap Aşırıya kaçarsan Normalleşir değerini yitirir. DOZUNDA YAP o zaman hevesten fazlası olur.
233 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyorum ama her buluştuğumuzda sadece cinsellik yasamak istiyor sohbet muhabbet yok bi yere gidip kahve içmişliğimiz bile yok
Soran+1 yılVe benden gotoğraf istiyor açık
- +1 yıl
Peki ne zamandır böyle
Soran+1 yılEn başından beri iki aydır sevgiliyiz iki aydır hep böyle
- +1 yıl
İki ay çok uzun değil bağlanması için ama bunun yanında duygusal olarak 0 olmasını neye bağlıyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum sadece bedenime dokunmak istiyor hiç ilgili değil bana dıkunmasını istemedigimde beni hemen eve bırakmaya çalışıyor
- +1 yıl
İlgili değil derken İltifat çicek böcek yok mu demek istiyorsun
Soran+1 yılHayır yazmıyor hiç
Soran+1 yılGün içinde nasıl olduğumu sormuyor
Soran+1 yılAramıyor
- +1 yıl
Ha onlar mı Bu konuda biraz canını sıkabilirim birazda rahatlatabilirim. Aslınsa bu normal ne alaka diye sorma KS de bir hafta gez sürekli aynı şeyden şikayet eden bir sürü Kız göreceksin burada gördüğüm en yoğun şikayet işte geç yazıyor mesaj atmıyor aramıyor felan Her erkekde var bu Erkek ilişkide her zaman bireyselleşmeye başlar İş zamanı iş Aşk zamanı aşk gibi düşün tabi kadın o değeri sürekli görmek hissetmek ister ama erkek böyle çalışmıyor. Bu ilgi iltifat çicek böcekde nerdeyse çoğu zaman Mecburiyetten veya İşte gönlü olsun diye yapılan şeylerdir Gerçekten sevdiği için yapmaz Yani Bu sefer bana e iyide nerden anlayacağım Gerçekten sevdiğini diye sorarsan Erkeğin Gerçekten sevdiğini şurdan anlarsın KORUMACI KOLLAYICI SAHİPLENİCİ SAHİP ÇIKAN tavır davranış ve haraketler içinde olmasından anlarsın Bunlar yoksa Sevmiyordur Varsa mutlaka seviyordur. Gerisi teferruattır demektir. Yani bunlara odaklan Dekoltenin b, okunu çıkarsan dışarda ki erkekler sana pis pis baksa Eğer bu umrunda olmuyorsa Kesin sevmiyor diyebilirisin Yani buna bak Ve 1 ay daha bak arzu oluşmazsa bağ yani olmuyor demektir. Sadece şehvetle yaklaşıyor demektir.
Soran+1 yılŞöyle söyliyim sana yanına bi kere dekolte ile gittim sadece şunu dedi dışarda böyle giyme de yanımda giyebilirsin dedi onun dışında baya dar elbise giydim yanında yani hic dışardan birinden kıskandığını görmedim veya instagrama açık foto atınca da sil bunu demiyor sadece bi kere bi erkeğe bakarken yakaladı beni kıskandı niye bakıyosun falan dedi o kadar ama hep buluşmalarımız cinsellikle geçiyor onun dışında başka hiç bişey yapmıyoruz ve şimdi de bana beni heyecanlandıracak foto atsana yazmış
- +1 yıl
Anladım o zaman tezim doğruya yakın 2 ay olmuş dedim ya Arzu gelişim gösteriyor umrunda olmasan bu tarz davranışlar Kesin emin ol görmezdin Araştırmalar Erkeğin vazonprosin diye hormon salgıladığını bunun bağ yaptığını söylüyor dediğim gibi hiçbir erkek Dk 1 Gol 1 bağlanmaz aşık olmaz Bak beğenebilir hoşlanabilir ama aşk dediğimiz şey erkekde zamanla gelişir. Cinsellik dışında da birşeyler sunman iyi olmuş yoksa O korumacı sahiplenici haraketi göremezdin Arzusu var şu an ama gelişiyor Çok güçlü değil. Ve şuda vardır misal cinsellikte Kadın čok yoğun oksitosin salgılarken erkek çok az salgılar o yüzden Kadın daha fazla bağlanırken erkek pek bağlanamaz O yüzdende Oksitosinin vazoprosini tetiklemesi için Birden fazla etmenle. erkeğin bunu Salgılaması sağlanmalı kimi ilişki bu yüzden direk biter Kız sadece cinsellik sunar erkek bağ oluşamadığı için devam edemez bir gecede biter ama Bakarsın devam eden ilişkilerde var. İşte bunları başaran kızlar erkeği bağlar. Birşeyleri doğru yapıyorsun arzu oluşumu var biraz daha zaman tanı bakalım ne olacak
Soran+1 yılPeki daha ne yapabilirim duygusal bağı oluşması için sence? Bu arada açık fotoğraf atmalı mıyım korkuyorum beni tehdit ederse diye
- +1 yıl
Atma bu tarz adımları kasıtlı yaparsan güveni zedelenir Feminen kadınsı yönlerini devam ettir ama bak baştada dedim DOZUNDA olsun çok fazla yaparsan Değersizleşir Al gülüm ver gülüm hesabı dengede tut Civleli olma hamaratlık gösterme hanım efendi olma Uyumlu ve Hobilerenortaklık yani Kafadar olma git gide bağını kuvvetlendirecektir. Ama zaman zaman zaman Bunu unutma tak diye aşık olmuyor erkek Şuana kadar birşeyleri doğru yapmışsın sahiplenme gelişmiş 👍 iyi yani Biliyorum Siz kadınlar o değeri sürekli ve devamlı görmek istiyorsunuz Ama her kız aynı şeyden şikayet ediyorsa demek ki Erkeğin doğasında sürekli bunu yapabilmek yok Normali bu maalesef demektir. Sen Korumacı sahiplenici tavırlarına konsantre ol
Soran+1 yılHaklısın her kız aynı şeyi şikayet ediyorsa demek ki erkeklerin doğasında var şimdi ben ona açık foto atmak istemiyorum beni tehdit eder ilerde diye korkuyorum sonuçta aileye bile güven olmuyorken el oğlu neler yapmaz Kİ? Peki foto atmak istemediğimi nasıl söyliyebilirin
- +1 yıl
Tehdit edemez aslında Çünkü Kişisel verilerin korunması kapsamına giren bir suçtur. Başkasının görsellerini kullanarak santaj unsuru haline getirmek Cezai yaptırımı olan birşeydir. Bunu bilirse ödü patlar ona eminim ama Kafanda şu endişe var. Bu santajı aileme yaparsa ne olur diye işte irası sorun Foto olayına gelirsek Bu konuda ona güven vermediğini söyleyebilirisin Güveni İspat yükü sorumluluğu karşı tarafa ait birşeydir. O güveni o sağlayacak sen değil bu tür konularda güvenemediğini söyle
Soran+1 yılAynen öyle aynı mahalledeyiz bide korkuyorum yani, ona şu şekilde söylesem sence nasıl olur ben fotoğraf atamam zaten özel şeyler yaşıyoruz ama fotoğraf atamam diye
- +1 yıl
Bu biraz karışık benim ex atmıştı bana oldukça yüksek duygusal tatmin yapıyor harbi Senin için birinin bunu yapması çok hoşuna gidiyor. Ne kimseye gösterdim nede santaj yaptım ama işte herkes ben değil bide aynı mahalledesiniz oda var. Güvenmem de bence neden derse Güvenecek şekilde davranmıyorsun de
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim sana?
- +1 yıl
Yaz
Soran+1 yılSeni takip ettim beni takip eder misin mesaj gönderemiyorum
- +1 yıl
Tm
- +1 yıl
Pardon da biz böyle kabul edilmek için bir yerimizi yirtarken erkekler ne b. Yiyecek tam olarak? Hani erkekler avciydi ya ne zaman böyle şeyler oldu? Bir erkek ilgilenmiyorsa sevmiyordur niye tahammül edip cabaliyoruz? Ben 3yilimi boşuna harcadım. Bahsi geçen kişi kadar cinsellik düşkünü değildi ama onun yüzünden bütün saf duygularım eridi bitti. Bir daha kimseyi o şekilde sevemem. Kimse için o kadar uğraşmam. Hiçbir kadın bunları yapmak zorunda değil. Biz sadece sevilmek istiyoruz. Bu da bizim zorlamamizla olacaksa olmasın zaten.
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete Senin dediğin şeylerin tam tersinide pek çok erkek söylüyor niye hep bizden bekleniyor niye hep biz bişi yapmak zorundayız diye tepkin çok saçma hiçbir şey vermeden istemek saçmalıktan ibaret bunun Cinsiyeti yok biz sadece sevilmek istiyoruz Sonuç biz hiçbir şey yapmayacağınz Ama siz yapacaksınız ve seveceksiniz 🤣👍 ben orada farkettiysem dedim ki Herşeyi dozunda yapman gerekir yaprıyorsanda Al gülüm ver gülüm hesabı olması gerek yoksa yaptığının kıymeti olmaz. Sürekli aşırı uçlardasınız ya hep ya hiç Pek çoğunun ilişkisi senin gibi düşündüğü için bitiyor O yapsın o etsin kafasında Erkek başka motivasyon bulamayınca nasıl devam ettirecek o ilişkiyi PARDON DA Yapmazsan o gece ilişkin biter yok ben beraberde olmam dersen bir süre uğraşır sonra çeker gider bu bu kadar basit Önce tek tek oku ben ne demişim doğru dürüst anla sonra yaz.
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete
İlk adımı kim atsın Erkek
Hesabı kim ödesin Erkek
İlgi iltifat çicek böcek kim yapsın Erkek
Kim naz trip çeksin Erkek
Kim sadık kalsın Erkek
Kim daha çok sevsin Erkek
Kim sahip çıksın Erkek
Bence sizde şunları yapmalısınız.
Cevap : Pardon da biz böyle kabul edilmek için bir yerimizi yirtarken erkekler ne b. Yiyecek tam olarak?
Acaba DALGA MI GEÇİYORSUN SEN?
Hepiniz ne zaman bir şey istense Basit görünüp cepte görür saçmalığını dillendirmiyormusunuzda Bunu söylüyorsun
Ama suç erkeklerde Bu dediklerimi o kadar çok yapıyorlar ki Farkedilmiyor anlaşılmıyor bile ki Hiç değeri yok Sende kalkmış Sanki Erkeklerin Hiç yatırımları yokmuş gibi Saçma sapan konuşabiliyorsun Hayret ettim doğrusu Empati diye bişi yokmuş cidden sizde Sen hiçbir halt sunma Sadece cinsellik ver Sonra Erkek Ölene kadar sadık olsun Aşkından gebersin Ha tabi ya aynen Bunca ilişki niye tek gecede bitiyor veya niye erkek yarı yolda ayrılıyor Hiç öylesine can sıkıntısı ya işte Naparsın dimi Bencil kafadan çıkta bi olaylara erkek gözünden bakmayı öğren Adam bilimsel olarak bile açıklamış olayı Oksitosin saldırmadan Bağ kuramassın kuramassanda adam aidiyet hissetmez Bunuda yan gelip yatarak elde edemezssin kafana sok bunu - +1 yıl
Sen benim dediklerimi okuyamadin heralde? 3yil boyunca didindim. Hem kendimi iyi anlamda geliştirebilmek için hem de onunla iletişim kurabilmek için sorunları insan gibi çözebilmek için beni sevmiyor ilgilenmiyor diye anında vazgecmedim. Ben onun doğum günleri için en basitini söylüyorum en ince şekilde ayarlarken o bana hediye bile almadı. Bana aldığı tek bir hediye var onu da hala sakliyorum. Ondan hatıra hiçbir şey yok çünkü anlayabiliyor musun 3yil boyunca neler yaşadığımı? Böyle gittiğimiz kafelerdeki şekerlerden ya da pecetelerden biriktiriyorum anı olması için. bana Pandora almasına filan ihtiyacım yoktu. Sadece düşünmesini istemiştim beni. Ve gayet de çabaladım sonuna dek. Ama senin dediğin gibi değil işler
- +1 yıl
@Skyquaker kusura bakma okumadım bile. 3yil boyunca sadece son sene hesabı çoğunlukla o ödedi. Onda da kahveleri ben ödüyorum kiyamadigim için. Hem de ben öğrenciyim o çalışıyor 2yildir.
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete Ben sadece senin ilişkin için söylemedim Genel konuştum O arkadaşda haklı GENEL olarak yatırımın çoğunu erkek yapıyor görülmüyor bile Senin ilişkini bilemem Anlattığın şeyleride ispat etme şansın yok Adım gibi eminim Herşeyi sen yapmışındır Adam kılını bile kıpırdatmamıştır Nerden bilicez. Yine genel olarak şunu söyleyebilirim. Almadan vermek kimseye mahsus değildir. O ilişkide bir taraf bencilse yürümez Ama yatırım yapmakdan kasıt hiçbir karşılık olmadan 1 e 10 vermek olmamalıdır. Yoksa yatırımın değersizleşir ve görülmez. Ben kendi ilişkilerimde hiçbir zaman haketmedikce iltifat etmedim hediye ise özel günler dışında Hiçbir yatırım almadan gidip sunmadım Ve herzaman şu oldu ettiğim bir iltifat aldığım bir hediye Her zaman büyük duygusal reaksiyonlarla sonuçlandı çok mutlu oldu çünkü Dengeli çünkü kararında yapıyorum Kıymeti oluyor. Mesele budur hep yapmak veya hiç yapmamak değil ölçülü olmaktır
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete konuşuruz tavsiyede veririz ama tek taraflı bakma olaylara
- +1 yıl
Tamam sen mesaj atabilir misin ben sana atamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevremde senin durumunda olan bir sürü alımlı genç kız var. Kimi evli birine tutulmuş kimi cinsel olarak yararlanma amacındaki bir playboy tarafından tavlanmış..
Kızların gençlikleri bu adamların ilgisini aşk sevgi zannederek tükenip gitmekte.
Fakat hikayenin Sonu ya terkedilmek ya da daha iyisini bulan adam tarafından kapının önüne konulmak ve depresyonla geçecek otuzlu yaşlar..
Kırklı yaşlara geldiklerinde şansları yaver gidip eşinden boşanmış çocuklu bir adamla evlilik yapabilirse ne mutlu.11 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile depresyondayım psikolojim bozuldu gördüğüm tavırlardan dolayı yol yakınken vazgeçixem
+1 yılDuygu hissetmesi için ortak paydalarınız olmalı, sohbetiniz birbirinizi sarmalı, iyi anlaşmanız lazım, beraber yüz yüze vakit geçirmeniz lazım bir kafede ya da piknikte vb. Bazen tüm bunlar olmasına rağmen insanlar duygu hissetmez. Belki bir huy belki bir davranış karşı tarafı rahatsız ediyordur. Birbiriniz için yaratılmamışsınuzdır. Olağan şeyler.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşıyoruz ama beni hiç bi kafeye pikniğe götürmedi hep sadece yakınlaşmaya çaçıştı
- +1 yıl
Niyeti yatak demek ki. Seni kişisel hayat kadını olarak görüyor olabilir. Buna engel olmak için sana bakış açısını değiştirmen lazım. Nasıl yapabilirsin bilmiyorum. Duygularını ona açmayı denyebilirsin belki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek seviştikçe sever kadın sevdikçe sevişir umarım anlatabildim kfjdj
48 Yorumla- +1 yıl
Yanlış , 3 yıl uzak ilişki yaşadık bi kere bile sevişmedik ama köpek gibi sevdim.
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz😃
- +1 yıl
bana ne :D
Soran+1 yılSevişiyorum sevmiyor gene
- +1 yıl
Kimisi öyle ya olmayınca çokta zorlama psikolojine yazık
- +1 yıl
sevişme o zaman
- +1 yıl
Gereken açıklamayı yaptım bi bak
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrıl kendini kullandırtma
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO anı yaratmak lazım konunuz konuşmanız buluşmaniz biraz da anılar üzerine olması. lazim mesela farklı şeyler yapın sonra onun üzerinden konuşun farklı konular konuşun nebilim anılar yaratın kendinize sürekli cinsel konular konuşursanız yaşarsanız konuşacağız şeylerde bunun uzerinden olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. O adam sadece cinsellik için beraber sizinle.. O yüzden boşuna sevgilim demeyin.. Böyleleri asla sevmez.. Siz sevilmek istiyorsunuz o ise sadece sevişmek
50 Yorumla
+1 yılbak yavrum seni sevmeyip sadece arzuluyorsa ne yaparsan yap sevmez. Seninle sevgili olmasındaki amaç seni zikmek. Şimdi ayrıl kurtul. İlerde daha çok ağlarsın.
20 Yorumla
+1 yılÖyleyse ona sevgi lim demen de saçma adam seni f body olarak görüyor bes belli sevgililşk böyle bişy degıl kendini daha fazla bir hiç uğruna kullandırtma
00 Yorumlaaynısını bende yasadım ayrıldıktan sonra sevismeyip ayrıldıgı icin cok pisman oldugunu soylemisti (basım egilmedi benim basım koptu)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki en başında taviz vermişsin taviz tavizi doğurur eğerki ilk yaklaşımında ona bunu yaptırmasaydın direk cinsellıge degılde duyguya yoğunlaşabilirdi
013 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bu doğru ilk başta beni öpmesine izin vermeden tavrımı net bi şekilde gösterseydim böyle olmayacaktı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ozaman ulaşamamış ve merakla ulaşmak için herşeyi yapacaktı ama ulaşınca bir heyecanı kalmamış ne derece ne yaşadınız bilmem ama merak edecek bir şey kalmadıysa zaten işin çok
Soran+1 yılAyrıldık zaten en fazla sevişme olmuştu geçenlerde buluştuğumuzda arkadan ilişkiye girmek istedi kabul etmedim diye beni bi başıma bıraktı akşamın bi vaktinde o gün bugündür de yazmadı 🙂
Cevap sahibi+1 yılSenin için en doğrusunu yapmışsın ama farkında olmadan çünkü yapsaydın da sonuç değişmezdi kendıne saygını kaybetmemişsin kimseye güvenmeni tavsiye etmem hele sana ilişki için yaklaşan bırıyse mantıkla hareket etmen güzel
Cevap sahibi+1 yılOnun yaşı kaçtı senin yaşın?
Soran+1 yılAynen sonuç değişmezdi zaten her şekilde bi ayrılık konuşması bile yapmadı o olaydan beri bi gram ses Seda yok diycek hiç bişey bulamıyorum 25-21
Cevap sahibi+1 yılTamam merak etme sana tekrar ulaşacak o mutlaka hemde çünkü isteği arzusu artınca aklına geleceksin bu yüzden açık kapı bırakmış sana ayrılık konuşması bu yüzden yapmamış gelince sende gitmezsın heralde
Soran+1 yılAma onun icin. Bana ihtiyacı yok Kİ diğer kızlarla da yapabilir o yüzden döneceğini pek düşünmüyorum
Yok tabikide gitmem
Cevap sahibi+1 yılOkadar emınım kı sana ulaşıcagına ulaştıgındada yaz ama burdan çok uzun sürmicek çünkü başka kızı falan bilmem ama sana ulaşıcak
Soran+1 yılTabiki yazarım istersen gizliden cık mesaj atayım sana
Soran+1 yılBen hiç sanmıyorum iki hafta oldu çünkü
Cevap sahibi+1 yılİki haftaysa yakındır merak etme sen
Soran+1 yılİstek attım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik cinselliktir sadece o yüzden onun öyle olması normal bunu bekleyemezsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu sevgililik ilişkisi değil.
Amaç cinsellik, hoşlanmasi için senin yapabilecegin bir şey yok.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. O halde ayrıl gitsin seni sevmeyen biriyle olmaz insan sevgilisini sevmiyorsa niye sevgili olsun ki
10 YorumlaBedeni ihtiyacını giderdiğin bir objesin işte kendini kullandırma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşin içine arzu girdiyse duygusallık sessizce o ortamdan çıkar
00 Yorumla
+1 yılondan ayrılmalısın bir nevi seni bedenini kullanıyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılSende öyle birine hala sevgilim diyebiliyorsun yani bravo
00 Yorumla
+1 yılEscortluk oluyor bu, nesi bunun sevgililik..
Bırak gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşuna kendini yorma, sadece cinsellik için gelen adama kendini sevdiremezsin. Tabiatlarına aykırı. Sen en başta hiç müsade etmemiş isen bir ihtimalin olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl aklın da mı yok soruyorsun bi de ayrıl direkt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz
Ve değişmez
Ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki seni sevmediğini nasıl anlıyor ve bundan eminsin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı hiç ilgili değil buluşunca sadece cinsellik yasamak istiyor
Cevap sahibi+1 yılNormalde yazıp aramaz mı mesela sesini duymak istemez mi
Soran+1 yılNormalde çok nadir mesaj atıyor günaydın iyi geceler bile yazmıyor bazen ve hiç aramıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzülme koy tekmeyi saf olmayin kullandirtmayin kendinizi değer veren erkek bulun adam gibi adam bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım sevgili degilsiniz siz. Umarim seninde duygun kalmaz en kisa sürede
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin demeyi bir birak once , f'ckbuddy demen gerekiyo..
00 Yorumlaayril cok seviyosan hafif bi depresyon atlatman gerekir yalniz ama kendini kullandirtmaktan iyidir dimi yani
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni escortu gibi görüyor
Soran+1 yılAyrılıcam zaten o beni birakir ben bırakmadan
Soran+1 yıl😿😿 haklısın
- +1 yıl
Şaka gibi ya bu erkekler tam dayaklik oldu artik
+1 yılYazıklar olsun Tacettin 😅
10 YorumlaAyrıl ilerisi seni daha çok etkileyecek kullanıyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılNe güzel canlı kondomunu bulmus helal
10 Yorumla
+1 yılBirlikte başka aktiviteler yapmayı deneyin
10 YorumlaHoslaniyosan kullandır kanka kendini ne diyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl bı fiziğin varsa artık😉
10 YorumlaSevgilin sadece seni kullanmak istiyor, olay bu
12 Yorumla- +1 yıl
kız bilmiyodu bunu zaten ne iqsuz bi yorum bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafasına tavayla sertçe vur düzelir
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Arzulamak da bi duygudur
00 YorumlaTekmeyi koy ne üzüleceksin ki 😃aptal misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi yoksa salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılS1ktir cekebilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kendini kulandirmaktan iyidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendiliğinden oluşmuyorsa zorlamayla olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O öyle bir şey değil içinde olmalı hissetmeli
10 Yorumla
+1 yılAbla sevgili olduğunuza emin misin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayril
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Değişmez
10 Yorumla
+1 yılEscort değilsin ya git işte birak
10 Yorumla
+1 yılDevam devam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrıl
10 Yorumla
+1 yılCirkinles hala yanındaysa seviyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. o adam düzelmez
00 YorumlaAyrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. ayril aklin yok mu
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılEngelleyebilirsin
00 Yorumlayaşıyo musunuz pekş
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın.
23 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncesini değiştiremem değil mi
- +1 yıl
Yani böyle birinin düşüncesini değiştirmene bile ihtiyacın yok.
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaknlk nsll
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılMilli okdunmu
10 Yorumlaniye sevgili oldun
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin beni sadece arzuluyor, duygu hissetmesi için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler