Genelde erkekler yüksek derler ama kadınlarda da düşük değil diye düşünüyorum..
Günaydın günaydın site sakinleri 🌺
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde erkekler yüksek derler ama kadınlarda da düşük değil diye düşünüyorum..
Günaydın günaydın site sakinleri 🌺
Erkeklerin! Yaşlı erkeklerin hala çocukları olabiliyor fakat kadınlar yaş aldıkça durulmayı tercih ediyor ve menopoz da bunun bir göstergesidir, yavaş yavaş hayatlarında cinsel yaşam kaybolur. Genellikle kafa nasıl çalışıyorsa vücutta o şekilde davranır.
Libidom yükseldiği zaman hiç sakin olamıyorum 😂😂
Erkekler bu mevzuyu çok dile getiriyor sadece
Ama kadınlar gizlice yaşıyor Bence kadınların hazzı ve tutkusu erkeklerden daha fazla o yüzden libido nun cinsiyeti olsa kadın olurdu
Kadının kokusu sesi teni herşeyi erkeğin libidosnunun yükselmesi için yeterli 😇
Günaydın güzel arkadaşım. Evet libido herkesin ulaşmaya çalıştığı albenisi yuksek güzel bir çiçek gibidir ona ulaşan o kadar rahatlar ki tüm stresinden kurtulur. Bu erkek içinde kadınlar içinde öyledir onun cinsiyeti yok sahip olan mutlu olur diyelim
Olmaz ya. Bir türlü doymak bilmeyen kadınlarda var. Bununla birlikte erkeklerde var. Sadece erkekler daha çok dillendiriyor o kadar. Kadınlar bu konuda biraz daha gizemli canlılar.
Cevap
72Cevap
Libidonun cinsiyeti olsa bence kadın olabilirdi.
Artık herkesin libidosu tavan gadası
Libidoniye olur Ben onu bunu anlamam erkeklerde yüksek te kadınlarda 7 kat daha yüksek ama onlar gizli bizim erkekler de ulu orta
Valla şöyle güzel bir kadın olsaydım bunları peşimde koşturur malı mülkü sattırıp kuru cula oturturdum yav şöyle genelleme bakıyorum erkeklerin içinde ne kadar mal ne kadar düşüncesiz insan var ben şunu anladım kadınlar erkeklerden daha zeki erkekleri idare ederlermiş he sensin derlermiş 😂😂😂
libido cinsiyetle değil hormonlarla alakalıdır
hormonlar her iki cinste de bulunur
yani libidonun yüksek ya da düşük olduğunu hormonlar belirler
erkekte de libido düşüklüğü olabilir
hatta fiziksel zihinsel ve psikolojik olarakta libido düşüklüğü ya da yüksekliği olabilir
Tabiki kadın olmalı diye düşünüyorum 😊. Günaydına yetişemedim ama mutlu ve güzel bir akşam devamında güzel bir gece geçirmeni dilerim. 🌹
Rica ederim. Günaydın , nasılsın? Günün güzel basliyordur umarım
Kadınlar erkeklerden daha yüksektir tek fark kadınlar iradelerine hakim olup belli tmeyip bastirabiliyor erkeklerde tam tersi kendilerini kaybediyolar
yoo bence kadınlar daha yüksek erkek herkese libidolu kadın istediğine libidolu olduğu için :)))
pis yaparım :)
Yansıtma durumu bu tamamen. Erkek hemen herkese karşı rahat ve açıkken kadın bunu güven ve istediği erkeğe karşı ortaya çıkarıyor. Keşfedilmeyi bekleyen bu sitede bile çok kadın var da işte pat diye olmuyor
Evet genelde erkek derler ama sağlam libido asıl kadınlarda olur erkek yükselir 3-4 postada doyar tekrar hazır olamaz ama kadın gerçekten yükselirse orgazmının sınırı olmaz azgınım diyen erkek doyuramaz
Libidonun cinsiyeti olmaz, karşı taraftaki partner ile çok alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir libidoyu hem erkek hem de kadın inanılmaz şekilde yükseltebilir. Bulunduğu ortam ile de alakalı bir durum
Keşke son cümleyi getirmeseydin toplucan yine milleti kssjd
Kadınlarda düşük değil dedin ya onu 😂
Evet herkes doktor olmuş baksana anlatan anlatana dkdkd
Yani aslında aynı şu an ki kadın erkek gibi olurdu aslında dışardan bakarsan erkekler daha istekli ve libidolu dersin dimi ama için içine girinde kadinlar daha istekli bnce sadece kadinlar erkekler gibi her önüne gelenle olmak istemiyor
Kadınlar erkeklerden daha yüksek zaten ama saklamayı iyi biliyorlar
Sorun yok sjdis
Bence kadınlar daha yüksek ama erkekler kadar gösteremedikleri için herkes kadınları düşük sanıyor he gerçek ten düşük olanları ayrı tutuyorum tabikide
Cinselliği bastırılmamış kadının libidosu daha yüksek olur
Erkek net biyolojisi yüzünden Kadın sadece dönemsel
Kesinlikle erkek olurdu net :D Sakallı böyle kıllı tüylü bişey :D :D
Hermafrodit bir birey olurdu bence. Yani hem kadın, hem erkek. Bunu tek bir ırka yıkmak doğru olmaz.
Her canlıda bulunan bir özelliktir; kimisinin daha yüksek olur kimisininse az düşük..
Benimkini doktor arkadaşta hesap edemedi anormalim erkeklerinki hikayeymiş kadinin anormaline rasladim 5 erkeği mezara koyar
Regl döneminde sevgilisi ile baş başa kalmış bir kız olurdu hhsjsjg
Bende ki libidonun kimsede olmadığını düşünüyorum..
Erkektir net Zira abazası çok olan cins belki ortada Kadınlar çoğu zaman dönemsel libido artışı yaşar. Erkekler tetiklenme yaşadıkları sürece her zaman
Erkeklerin ki maymun iştahlılık kadınların libidosu daha yüksek.
Erkeklerin daha yuksek sirf bu yuzden duz duvara tirmanan var ama kadinlar oyle mi? seks yapmadan durabilirler cunku kontrol edebilecekleri seviyede libidolari vardir
Ve cogu erkek seks yapamiyor yapsalar daha yuksek olur 😂
erkekler yapamayinca cenesine vurmus. kadinlarinda ayip gizli sakli kalsin vs durumlardan dolayi ic dunyalarinda kalan. bir duygu iste. yapan yok konusan cok
Yok yüksekler hep yüksek kadın erkek fark etmezsizin
Kadın da Testesteron hormonu Libido yu yükseltir.
Erkek de libidoyu Kadınlar yükseltir.
Gay veya lezbiyen olurdu bunlar bizden daha iştahlı
Gerçi cinsiyet denmiş gay erkek diyim yanlış cevap olmasın
Günaydın. Sende de yüksek galiba sanırsam :)
Erkek dışa vuruyor ama kadın kendini gizleyebiliyor.
Kadınlarınki gizli eğer açığa çıkarsa çok yüksek önemli olan onu açığa çıkarmak
Libidonun cinsiyeti erkek falan değil, hanımlarımız🫡
erkekler arsız olduğundan genelde libidoları dillerine vuruyor :)
Kadın olurdu tabisi😂
Libido bu domestos reklamlarindaki mikrop car ya o iste
Kadınların düşük olduğunu çocukken düşürdüm diyelim. Artık büyüdüm, gerçeği biliyorum.
Trans olurdu bence 🤭
Erkekler, dişi sineğe bile yükselen canlilardır. d
Sen öyle olmadigin icin şu an seninleyimm😘
Kızlar da fazla yüksek değildir diye düşünüyorum
Kadınlarda da baya yüksek işte ama belli etmiyor cogu
Bence erkek olurdu harbiden erkek kısmının libidosu devlet yıkar ya
onu bunu bilmem de güzel halay başı olur, libido libido heyrane
olmasın onun sadece zevki olsun :)
Kadınlarda asla degil akrep burcu derim
Kesin kadın olurdu 😂😂😂
Kadınlar daha beter püüü 😂
Erkekler daha istekli
Çok doğru sadece kadınlar dışa vurmuyor
Kadınlar belli etmez sadece
Erkek olurdu kesin 😂
Kesinlikle kadın olurdu
Troo sanırım.. iki tarafıda temsil ediyo çünkü 🙃
Net erkek
Günaydın
Libido her iki cinsiyet için vardır zaten o yüzden erkek kadın ayrımı olmaz. Sadece koşullardan dolayı etkilenir yoksa herkeste bolca bulunur.
Kadinlarda cok yuksrk kimi belli etmiyo
Kesinlikle kadın olurdu
Kadınlar belli etmiyor, kesfettiginde anlıyorsun
Bence kadın olurdu.
Eveett. Yoğunluğun , hissiyatın , zirveye koştuğu bir terimin cinsiyetinin kadın olması kesinlikle çok yerinde ve güzel
Cinsiyeti olmazdı sanırım
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?