Libidonun durumu partnerne göre şekillenseydi o bunu nasıl şekillendirirdi ve ortaya nasıl sonuçlar çıkardı?

Libidonun durumu partnerne göre şekillenseydi o bunu nasıl şekillendirirdi ve ortaya nasıl sonuçlar çıkardı?
Sayın Felaketçe iyi hoş soru da partneri olmayanlar nasıl cevap verecekler efenim? 😂
Hadi gelecekte olacak partnerlerine görecevap versinler denilebilir ama kafasında belirli bir profil olmayanlar yani partneri de belirsiz olanlar ne yapacak? 😀
Bak bunu yazarken aklıma geldi çok zorlarsam cevap için Christopher Nolan filmleri Hans Zimmer müzikleri gibi olurdu galiba jsjsjjj
Çok iyi soru ve bence buradan çıkacak heyecan böyle bir ihtimal üzerine düşünülebilecek senoryolar daha düşünmeden beni heyecanlandırıyor böyle akılcıl durumların hastasıyım zeki kadın bambaşka bir şey
Böyle olurdu
Libidonun kumandası partnerimin elinde olsa, onun beni daha iyi tanımasına ve bana en çok neyin haz verdiğini keşfetmesini bu vesileyle ögrenmesini isterdim.
Cevap
30Cevap
Çok uzun süre sevişirdim sanırım birleşime pek vakit kalmayabilirdi
Ben zaten çoğu kontrolün sevdiğim kadında olmasını isterdim.. baskın olsun ilişkiyi yönetsin ve onun mutlu olduğu şekilde devam etsin.
partnerim olmadığı için yorum yapamayacagim pek. güzel olurdu herhalde
Bilemiyorum libidomun kontrolü bende kalsın, ben onun kumandasını alayım. Herhangi bir erkeğe herhangi bir şey emanet edilmez.
bu zamana kadar azaltabilen bir birlikteliğim olmadı
hatta çoğu fazla buldu
o yüzden kısarlar sanırım :)
Eşime göre şekillenir ise hepten yandık. Bana kalsa ayda bir kaç gün dışında hep yüksek.
Hayaller Paris gerçekler Çorum.
( Tamam Çorum'a güzel bir şehir olabilir kimine göre ama asıl mesele anlaşıldı sanırım)
Pilleri cikarir camdan asagi atardim sonra napiyosa yapsin😀
Kumandası kendisinde kalsın libido içten gelen hormonlardan , hormonlara müdahaleye gerek yok.
Diyelim ki partnerim var. Sesi sonuna kadar açardım 🔥🔥
şöyle bişi çıkardı heralde 😂😂
kendim gibi partner seçtiğim için aynıları olurdu...
Lez veya mastürbasyon yapma videsonu izlemek isterdim beni çok yükseltiyor
Partnerim yok ama onun kumandası benim elimde olsa harika, şeyler olurdu orası kesin
Onun insafına kalırsınız bence ateşleyen hanimlardir. Onlar olmadan olmaz
Kumandayı kırardım 🤣
Muhtemelen daha kolay olurdu sadece onun yanında yükseltirdi diye düşünüyorum
Partner yok elimizde Tv kumandası var sadece
Hayvani dürtüler.
Kumandayı bana verirdi :)
Beni oradan oraya oynatırdı 😂
Bu benimle olacakların kârına olurdu...
Anlatılmaz böyle şeyler 🚫
Alev çıkardı heralde
İzlemem direk sevişmek
Sabır edemem 😁