Ah almamak için mi? Yoksa yapışır kalır diye düşündüğü için mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bi sevdiğim kadın var evli bende evliyim kadın sevgiye okadar aç ki aynı zamanda da cinselliğe oldukça düştün farklı illerdeyiz kamera açtık skaypdan kostum giymiş şov yapma niyeti ile açmış bana ama ben onu okadar seviyorum ki onunla cinsellik yaşarsam ona olan saygımı ve ilgimi kaybederim diye korkuyorum yani insan bazen sevgisinin baki kalması için de cinsellikten kaçabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam cinsellikten kaçmıyor ki, istiyor, cinsellikten kaçan benim, defalarca seviyorum çok hoşlanıyorum diye mesaj atan kendisi, onun hiç bir mesajına ben bunu yapmadım. O benim mesajı açmadı bile. Mesaj da sen söyledin rahatladın ama ben rahatlayamadım da, bende senden çok hoşlanıyorum, mesaj buydu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİki yüzlülük, adilik, karaktersizlik, soysuzluk, onur ve haysiyetsizlik, ahlaksızlık, kansızlık, adilik demektir...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim. Ve asla da üzülmeyin...
+1 yılİkisi de , her ah almak istemiyordur hem üstüne kalır diye korkuyordur. Amacı da sadece senin vücudundan faydalanmaktır ayrıca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tipine şekline güzelliğine ve karakterine bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılMadem beğenmiyor ne övüp duruyordu seviyorum hoşlanıyorum diyip duruyordu
- +1 yıl
Beğenip beğenmediğini söylemiyorum ben
Soran+1 yılNeyi söylüyorsunuz
- +1 yıl
Huyunu suyunu beğenmez tipini beğenmez üstüme kalır diye korkuyo olabilir
Amacı demekki sadece cinsellikmiş ciddi ilişkiden kaçmış
06 Yorumla
Soran+1 yılAma onun bana defalarca seviyorum hoşlanıyorum diye attığı mesajları ben hep insan gibi reddettim, elini tutması dışında bir yakınlık da olmadı aramızda. Attığım mesajda sen söyledin rahatladın ben rahatlayamadım da, ben de senden çok hoşlanıyorum buydu
Soran+1 yılBedenime de ulaşamadı , ama duygumu ele geçirdi
- +1 yıl
Bedenine ulaşsaydıda uzaklaşacaktı alacağını alıp o yüzden sen kendini korudur şanslısın.. duygunuda bir kaç gün üzülür sonra yeniden dönersin hayatına kaldığın yerden böylelerinin amacı sadece sextir başka akıllarında bir şey olmaz sevmek falan sadece bedenine ulaşmak için uydurulmuş kılıdıtır.. gerçekten seven insanın önceliği seks olmaz sen olursun.
Soran+1 yılDeğil mi? Korudum kendimi. Teşekkür ederim
+1 yılAmacı sevgi aşk olsaydı cinsllk son planda olurdu zaten cano. Amacı takılıp gününü geçirmek.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ama yapışsam ne kadar yapışabilirim? Daha 3 gün önce sana şöyle eriyorum böyle bitiyorum, yıllardır seni istiyorum, ağzını yüzünü tipini vücudunu çok beğeniyorum diye methiyeler düzüyordu. Ve bana defalarca sevdiğini hoşlandığını söyledi, ben de senden hoşlanıyorum diye attığım mesajı açmadı bile 2 gün sonra
- +1 yıl
Şoktadır belki 😂 üzerine düşme bence erkek milleti işte elde edene kadar el üstünde tutar bi ağzıyla kuş tutmadığı kalır. Sen hislerini açınca birden kendini geri çeker. Uzak dur akışına bırak
Soran+1 yılAttığım itiraf mesajını 24 saat geçmesine rağmen açmadığı için geri aldık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlenmeden cinselliğe karşıyım fakat birisiyle sırf cinsellik yaşamak isteseydim bunu yasatmadan önce ona soylerdim
02 Yorumla
Soran+1 yılO karşı değil
Soran+1 yılBakire değilim ama yapışsam ne kadar yapışabilirim? Daha 3 gün önce sana şöyle eriyorum böyle bitiyorum, yıllardır seni istiyorum, ağzını yüzünü tipini vücudunu çok beğeniyorum diye methiyeler düzüyordu. Ve bana defalarca sevdiğini hoşlandığını söyledi, ben de senden hoşlanıyorum diye attığım mesajı açmadı bile 2 gün sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer duygusal bi ilişkiden çıktıysa pişman olmuş olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşandı 2 sene oldu ayrılalı
Cevap sahibi+1 yılBazı tipler var böyle ilişkiye girdikten sonra pişman olurlar ya da bir kızla 2. Kez devam etmezler yani inan bak bende erkeğim ama şunu çekinmeden söylerim bişeyi elde edene kadar bütün imkanları kullanırız el istünde tutarız sonra maalesef çöp… herkes böyle değil tabi ama
Soran+1 yılBeraber olmadık ki biz, bir kere elimi tutması dışında bir şey de yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılAllah allah o zaman kendi şeyliği yani hakaret edemiyorum sen anla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşa bela olmasın peşimde koşmasın vur kaç için
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğini aldı mı?
Soran+1 yılHayır bir kere elimi tuttu sadece 5 dakika bile değil. Yalvarıyordu daha 3 gün önce bir kere buluşmak için
Cevap sahibi+1 yılO zaman beğenmedi
Soran+1 yılNe beğenmemesi, daha 3 gün önce buluşalım diye yalvaran kendisi, tanımadığım biri değil ki.
Cevap sahibi+1 yılNormal bir durumum başta elde etmek adına
Soran+1 yılİyi de elimi tutması dışında elde de edemedi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman işte beğenmeme olmuş illa ki gerisi gelmemiş
Soran+1 yılO beraber olmak istiyor ben yatmak istemediğim için sevgimi umursamadı
Cevap sahibi+1 yılSorun ettiğin şey ne olmaması iyi işte
Soran+1 yılEvet ama onun itiraf mesajlarını ben nezaketle reddettim o açmadı bile , ona sinirim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılTakılma çok
Soran+1 yılSaydırasım geliyor ama
Cevap sahibi+1 yılSaydır
Soran+1 yılRezil olayım tümden
Cevap sahibi+1 yılbir şey olmaz
+1 yılÇok çelişkili
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılamacı yapıştırmak sevgi ürkütmüştür.
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir üzmemek için mi acaba dedim
- +1 yıl
yok niyeti acık seçik belli. yoluna bakmalısın.
Soran+1 yılBakıyorum zaten de, duygumu itiraf ettiğim mesaja görüldü bile atmadı, bende geri aldım mesajı
- +1 yıl
iyi yapmıssın haketmeyene fazlasını verme.
Soran+1 yılÜstten okudu biliyorum , geri çekmem saçma mı sizce
- +1 yıl
yok bence hata anladım demek silmen bir cevap aslında. anlayana. yazmazsa olay bitmiştir.
Soran+1 yılYazmadı
Seni üzmemek içinde olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım budur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal ilişki ya da bağlılık istemiyor
04 Yorumla
- +1 yıl
İstek ve arzu seviyesi bazen ağızdan anlamsız kelimeler çıkmasına sebep olabilir
Soran+1 yılSadece cinsellik yaşamak istedi, ben duygusal moda girince kaçtı o zaman beyimiz
- +1 yıl
Evvet
+1 yılyapışır kalır diye kaçıyordur
023 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ama yapışsam ne kadar yapışabilirim? Daha 3 gün önce sana şöyle eriyorum böyle bitiyorum, yıllardır seni istiyorum, ağzını yüzünü tipini vücudunu çok beğeniyorum diye methiyeler düzüyordu
- +1 yıl
Sonra ilişkiye girdiniz , ortadan kayboldu , öyle mi *
- +1 yıl
Erkekler zükmeden herşeyinle ilgili destan yazabilirler , elde edince hevesleri geçer ,
sevişesi gelince bir bahaneyle tekrar geri dönecektir merak etme
Soran+1 yılHayır bir kere elimi tuttu sadece 5 dakika, telde sapıtmasına da izin vermedim hiç. Sadece duygusallık istemiyorum ben , bugüne kadar kaç duygusal ilişkim olduysa hep maddi manevi üzüldüm, seni tutkuyla istiyorum, çok mutlu edicem hiç üzülmeyeceksin filan dedi. Bana göre değil bu ben tensel bir ilişki yaşayamam dedim. Seni çok istediğimi bil her şeyine bayılıyorum bitiyorum dedi. O gün bitti konuşma. Ertesi gün kalbim ağrıyor sebebi sensin diyip gülücük attım. Bana
Evet duygusal ilişki baya mantıklıymış tutkuya göre demiş gülmüş.
Laf mı soktun dedim.
Hayır direk söyledim dedi. Ben anlamadığım için daha fazla mesaj atmadım o gün. Bu tamam duygusal olalım demek mi sizce? Yoksa al bak duygusal oldun kalbin ağrıyor gibi bir şey miydi?- +1 yıl
Seni sadece zükmek istiyorum. benden aşk vs duygusal bir yakınlık bekleme demiş.
tutku vs cilalı kelimelerin gerçek anlamı seni zükmek istiyor
Soran+1 yılBende onu kabul etmediğim için mesajımı açma nezaketinde bile bulunmadı o zaman
- +1 yıl
evet muhtemelen
Soran+1 yılÜstten okumuştur ama demi
Soran+1 yılKendisi bana kaç kere dedi seviyorum hoşlanıyorum diye ben ona hiç böyle kırıcı davranmadım ama
- +1 yıl
evet okumuştur. ama pek önemsemiyor yazdıklarını
Soran+1 yılMesaj da sen söyledin rahatladın , ben rahatlayamadım da, kalbim susmama engel oluyor, bende senden hoşlanıyorum hem de çok.
- +1 yıl
Beklentileriniz farklı olduğundan ve sana duygusal hisleri olmadığından , hatta seni kalbi olan bir canlı olarak bile görmediğinden mesajını görmezden gelmiştir.
Soran+1 yılAy ben mesajı geri aldım ya çok mu ezikçe
- +1 yıl
evet çok hemde
Soran+1 yılAma napim 1 gün boyunca bakmadı adam
Soran+1 yılSinir oldum
- +1 yıl
a a olma. zorla kendini sevdirecek değilsin.
Soran+1 yılBiraz şeye de üzülüyorum ya neden beni sevilecek değil de yatılacak kadın olarak gördü kısmına
- +1 yıl
kendi evlenmeyi düşünen bir karakter olmayabilir , evlenip ayrılmış artık evlenmeyi düşünmeyen biri olabilir , evlenip ayrılmış biriysen olabilir , evlenecek biri olarak görmüyor olabilir ,
Soran+1 yılEvlenip ayrılmış olanla ciddi düşünülmez mi
- +1 yıl
Düşünülür , neden düşünülmesin ,
Onun bakış açısına göre de değerlendirmek lazım.
O evlenmek istemiyordur ,
Soran+1 yılYeni boşandı ondan soğudu heralde ciddi ilişkilerden
- +1 yıl
evet muhtemelen.
bence sende uzak dur. hassas birisin belliki. çok üzülürsün
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek derdi cinsellik olduğu için
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama itiraf ettiğime çok pişmanım, saydırasım geliyor ama kendimi küçük düşürmüş olurum demi
Soran+1 yılOlması gereken
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. başıma kalmasın diedir
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ki nasıl başına kalıcam
Soran+1 yılAlakası yok, o yatmak istiyor ben kaçtım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşıdakine değil kendi dördüne güvenmiyordur o
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBağlanıp daha fazla duygularıyla oynamamak için
06 Yorumla
Soran+1 yılBağlayıp mı bağlanıp mı
Cevap sahibi+1 yılSeni bağlayıp. Kendisi bağlanmaz
Soran+1 yılPis herif
Cevap sahibi+1 yılBen mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Öyledir muhtemelen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılah mah umurunda olmaz, yapışır diye
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bakire olup olmaman pek önemli değil bir yapışırsan kurtulamam üzerine kalırsın diye düşünmüştür yaptığı adamlıktan uzak bir davranış biçimi o ayrı bir konu
Soran+1 yılYa bu adam yıllarır bana hislerinden bahsetmeye çalıştı, ben hep arkadaşız dedim. Yazın seni seviyorum diye kaç kere mesaj attı. Arkadaşlar sever birbirini dedim. İtiraf etmek istediğim şeyler var dedi duymak istemiyorum dedim. Bende karşılığı yok dedim. Karşılıklı olduğunu biliyorum dedi. O gün aramız açıldı. Kaç kere buluşmak istedi gitmedim. Daha 2 ay önce ağlamaklı ses kaydı attı, dayanamıyorum seni çok özledim , ben senden çok hoşlanıyorum, sana itiraf etmek istediğim şeyler var nolur yüz yüze buluşalım diye. Daha 3 gün önce gözlüklü bir fotom var onu istedi. Bana şuradaki gibi kitap kurdu halinle baksan ben eririm karşında , bitiyorum senin ağzına yüzüne tipini , vücuduna, sohbetine ne olur gel dedi. Ben tamam geleyim dedim. Arabada sakin bir yerde otururuz sohbetimizi kimse bölemez dedi. Bende bunu sevmedim dedim. Sen rahat et diye dedim benlik bir durum yok dedi: beklentilerimiz Farklı sanırım dedim. Ben duygusal ilişkilerden maddi manevi yoruldum sana tutkuyu yaşatıcam ben filan dedi. Bana uymuyor dedim. Orada bitti bizim konuşma. Ertesi gün kalbim ağrıyor sayende diyip güldüm, bana duygusal ilişki daha mantıklıymış tutku ilişkisine göre demiş gülmüş. Laf mı soktun dedim. Hayır direk söylüyorum dedi. Anlamadım tam olarak ne demek istediğini
Cevap sahibi+1 yılflörtöz bir tip de olabilir yani istediğini elde ettiğini düşününce soğuyan tiplerden. yani senin yapabileceğin tek şey bu ve bunun gibi tiplerden uzak kalmak. süslü püslü sözleri aldanacak kadar da saf bir kız olmadığına eminim zekisin bunu görüyorum.. yani biraz orta seviyede basit ikna çabaları içerisinde çakallık barındıran... anlamışsın zaten, neyse salla gitsin bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yıl💐
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemel yapışır diye
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun açıklaması da 10 kişiye yazmış en erken yazana gitmiş
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılikiside olabilirrr
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff of saydırasım geliyor
- +1 yıl
vicdanlı biriyse kıyamamıştır ama evlilik istemiyosa yapışrı kalır diyede olur
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korkmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgiden mi
Soran+1 yılO yüzden kaçtı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapışır kalır diye
03 Yorumla
- +1 yıl
Herkese aynı şeyi kopyala yapıştır yapana irilte oluyorum biliyon mu
Soran+1 yılValla napim bu söylediğime yorum yaptıktan sonra gelişir konuşacaklarımız diye düşündüm :)
+1 yılYapışır kalır diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ki
- +1 yıl
Olsun yinede kadının pislik çıkaranı sıkıntı
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yine de yatardım ya güzel misin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yatmayı kabul etsem böyle olmazdık
Cevap sahibi+1 yılBakire misin
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılKac yaşındasın
Soran+1 yıl35
Cevap sahibi+1 yılOlgunsun da süperr fizik nasıl boy kg
korkkmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki napacaksak sevip
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yapışır kalır diye
00 Yorumla
+1 yılBakirelik korkusu
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ki
- +1 yıl
O zaman ver çoşkuyı
Soran+1 yılOnu yapmadığım için kaçıyor zaten
- +1 yıl
Hm anladım neden peki
Soran+1 yılBana ters sadece cinsellik için beraber olmak
- +1 yıl
Bence de öyle lakin sevgi olmadı mı sadece geriye seks kalıyor oda turt
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik isteyen birine sevdiğinizi söylediğinizde kaçması ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler