Cinsel Yaşam Bunu duymak erkeklerin hoşuna gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Her yerini yalamak istiyorum ya her yerini demesi kadının Bunu duymak erkeklerin hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Daha yükseltici kirli şeyler söylenmesi mümkün 3 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bundan daha kirli cümleler kurulabilir bence. 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Onu bilmem de ben bir kadından senin arkanda namaz kılmak istiyorum sözü beni daha çok etkiler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yav he Yorumla rexeberiab +1 yıl Ne oldu Zoruna giden ne Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eğer erkek ise evet :)aynı şeyi erkek derse kadının da hoşuna gitmesi gerekir 1 1 Yorumla builder +1 yıl @cilginhatunnn62teşekkürler Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl bunu yaparken o dudakların mimikleri de aşırı etkiler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayılırım ben mesela ama bunu diyecek bir partnerim sevgilim yok işte maalesef 😢 1 0 Yorumla
Alpagu1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Benjamini yalasa yeter vücuda gerek yok bence erkege daha çok yakışıyor kadına yaklaşmak baskın olmak 1 0 Yorumla
GececiMete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Her yerini deyince en çok orası geliyor aklıma. Aşırı derecede zevkli ve etkileyici oluyor 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. onlar için nefes almamız bile yeterli canım 0 0 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Benim hoşuma gider şahsen 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet hoşumuza gider... 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gider. 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Gideeerr 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hissettirmesi lazim 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemem kötü kadın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Daha yükseltici kirli şeyler söylenmesi mümkün
Bundan daha kirli cümleler kurulabilir bence.
Onu bilmem de ben bir kadından senin arkanda namaz kılmak istiyorum sözü beni daha çok etkiler
Yav he
Ne oldu Zoruna giden ne
eğer erkek ise evet :)
aynı şeyi erkek derse kadının da hoşuna gitmesi gerekir
@cilginhatunnn62
teşekkürler
bunu yaparken o dudakların mimikleri de aşırı etkiler
Bayılırım ben mesela ama bunu diyecek bir partnerim sevgilim yok işte maalesef 😢
Benjamini yalasa yeter vücuda gerek yok bence erkege daha çok yakışıyor kadına yaklaşmak baskın olmak
Her yerini deyince en çok orası geliyor aklıma. Aşırı derecede zevkli ve etkileyici oluyor
onlar için nefes almamız bile yeterli canım
Benim hoşuma gider şahsen
Keşke böyle birisi olsaydı
Evet hoşumuza gider...
Merak ediyorum senin hoşuna gidiyor mu?
Evet tahrih ediyor insanı kadın içinde geçerli
Sadece sözde kalmamalı
Evet çok azdırır
Yooo
evet
Gider
Gider.