İstekli kadınlar tabikide her erkeğin hoşuna gider zaten kadın isteksiz olursa sexte bir anlam olmaz. Ben daha çok fantazilerime yönelirdim fantazi adamıyım ben biraz :D insanların farklı olmasından dolayı her erkek farklı şeyler isteyebilir ama bence yüzünü yüzüne yaklaştır gözlerinin içine bak ve nefesini içine çeksin ve sende onunkini sonrası güzel dakiklar hop CİNE5 playboy kuşağı :D
016 Yorumla
Soran+1 yıleveettt :D ben yapıyorum zaten bunları :D ilişkiden önce yoktu böyle şeyler ilişkiden sonra yeni yönlerim çıktı ortaya :d
Soran+1 yılo nasıl oluyor ki
- +1 yıl
Mesela odanın tekini ofis olarak kullanın sen sekreteri ol o senin patronun olsun. Ama unutma sen güzel giyin dar bir mini etek göğüslerini gösteren bir gömlek renk sana kalsın. sonra o senden çalışmak için dosya istesin sen dosyaları masasına koyarken biraz eğil ve göğüslerin ona doğru baksın falan filan devam ederim de bu konuluya girecek diye korktum bir an:D
Soran+1 yılhaha :D bunu da deneyebilirim güzel fikirmiş ters bişi yaparsa dosyaları kafasına da çarpabilirim :P sevdim bu fikri napıyosun derse aşkım ben sert seviyorum derim :D
Soran+1 yılvaav :D sert her zaman iyidir yani bir ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum da yavaş yapıldığı zaman pek hissetmiyorum
- +1 yıl
Evet sert daha iyi tabi danışıklı olarak ve çok vahşice olmayacak. Ama bazen vahşi olabiliyoruz tabii :D Şunu denedin mi bilmiyorum seni duvara sırtüstü yaslasın sertçe tek bacağını kaldırsın sonra boğazından yavaşça sıkarak ileri doğru itsin ve seni ısırsın fantzi çok bunlar denenmiş şeyler :D
Soran+1 yılbacağımı kaldırabilmesi için benim elastike bir yapıya sahip olmam gerekmiyor mu bacağımı kaldırınca biyerlerim yırtılmasın da ay düşünemiyorm :D
Soran+1 yılhiç denemedik bu tarz bişey elimize yüzümüze bulaştırmayalım :D onun boyu benden çok uzun bücür kalıyorum ben birazcık omuzuna geliyorum :D
Soran+1 yılbu tarz şeyleri denetcem kesinlikle :D
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin gibi istekli bir kadını üzen dingil kim?
El üstünde tutarım ben olsam ya. Cansın can :DD391 Yorumla
Soran+1 yılüzme değil de kendimi kötü hssediyorum ben istiyorum da o istemiyor gibi oluyo sürekli yorgunum diyo kadın gibi:d
- +1 yıl
:DDD koy bir kaçgün tekmeyi ben bulmuşta bunamış kıçı kalkmış erkek istemiyorum diye. 1 haftada süründür. Bak o 1 hafta sonunda ıh mıh kabul ettiğinde nasıl oluyor yatakta 1 dk boş duruyor mu :)))
Soran+1 yılona söylersem eğer ters teper en iyisi sadece o istediği için oluyomuş izlenimi yaratmak işe yarar dmi? :d
- +1 yıl
iyide ozaman da 1 yapar bırakır sende aç kedilerin yemek beklediği gibi ağzına bakarsın nezaman hadi sevişelim diyecek diye :)))
Soran+1 yılzafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ! :d
- +1 yıl
Dediğn şekilde ancak kendine eziyet edersin ki zafer diye birşey olmaz. Nasılsa ilgilenmiyorsun diye rahat olacak canı ne zaman isterse yapacak. Sende bekle dur. Yada başkalarıyla sohbet ediyormuş havası yarat. Yakalamasını sağlayacak şekilde banyoda mast. yap korksun ben tatmin edemiyorum kız elimden kaçacak diye.
Soran+1 yılmast. olmaz hiç yapmadım yapmam da ama zaten sen bana ilerde yetmezsin falan diyince komplekse giriyor bu iyi fikr
- +1 yıl
Ya hu yapma yapıyormuş gibi yap aaa ne problemli birisin sen yaaaa. Ona yok buna olmaz. Valla adama hak vermeye başladım haaa ulan 31 olsan çekilmezsin haaa :DD
Soran+1 yılhahahaahhahaahhahaahahahahahha ::D deli ya :D iyi de biz hiç doğru dürüst yalnız kalamıyoz ki banyoya gireyim :d b*k var gibi sürekli birileri oluyo yanımızda
- +1 yıl
Nasıl yaa? yine problem çıkardın bak :)
Siz kimin evinde kimlerle yaşıyorsunuz ki?
Soran+1 yılbunların bekar evleri var benimkiyle beraber 4 erkek yaşıyolar tabii diğer 3ünün de kız arkadaşları var herkesin kendine ait odası var kimse kimseyi rahatsız etmiyor ama ben bu durumdan rahatsız olduğum için onlar o evdeyken gelmem diyorum biz içerde çok af edersin o haltı yerken diğerleri sesimizi dinlicek hoş olmaz o yuzden sınırlı imkanlarımız var zaten kendisi haftanın en fazla 3 günü yanımda onun dışında çalışıyor
- +1 yıl
Rahatsız olmakta haklısın ben olsam bende olurum. Diğer 3 odadakiler arkadaşım da olsa kız arkadaşları da olsa rahat edemem ne lan bu yuhh. Düşünsene her odadan ah ohhsesleri. Konsantre mi kalır be iş yapmaya :)) Bence sevgilinde bu yüzden rahat değil. Yoksa seni tavanda bile gezdirir sanırsam :DD
Soran+1 yılyatak gıcırtısından bile isteği kaçan adam bu tedirgin oluyorm diyo:D evdekilerle oturuyorz kalkıyoruz ama o iş onlar varken olmaz !
- +1 yıl
Tamam olay çözüldü evladım :))) Sen boşuna gidiyorsun adamın üzerine bak sana tavsiyem den evvel il olarak nerede yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılankara
- +1 yıl
Tamam orada da vardır ve fiyatları uygundur. Nasıl konuşur nasıl anlatırsın bilmiyorum ama önerin şu olsun. Günlük kiralanan evler var. hafta sonu için bir günlük kiralayalım rahat oluruz. 24 saat ye iç seviş yat. Kimse yok. Keyfimize bakarız falan işte. Fakat nasıl söylersin onuda sen bul :DD Adam sen nerden biliyorsun bu yerleri diyebilir :)))
Soran+1 yılben sunmam fikri çok istiyosa kendisi düşünsün sonuçta o yanımda yokken ben zorda kalmıyorum 3 gün uzak kalsa kırmızı görmüş boğa gibi o geliyor :D ama 1 kere olduktan sonra devamınıda ben istiyorm oda ayrı bişey :d
- +1 yıl
haha sende alemsin haa :) Ne desek bahane buldun :) mekik tutup uzaya yollasam sizi gene yaranamam artık :)))
lafa bak çok istiyorsa kendi düşünsün :D Adam değil sen soruyorsun heyyy kendine gel deli :DD
Azgın istekli olan sensin :) Yanında olmayınca aklına gelmeyen biri daha var mı kardeşin ablan. Banada öyle biri lazım sadık olacak :PPP
Ayrıca boğalar kırmızıya saldırmazlar onlar renk körüdür :)))
Soran+1 yılya diyorm ya yanımdayken 1 kere olunca devamı için kendime engel olamıyom ben :D yanımda olmayınca istesem bile asla ondan başkası olmaz o ilkti sonum da o olur ondan başka birinin eli elime değse kendimi öldürürüm ben emin ol :d ablam var ama maalesef evli :d boğalar atlar eşekler kırmızılar maviler falan :D
- +1 yıl
Ablanı eşekler kovalamaya emi ne evleniyor erkenden :PPP
Özel olacak ama neyse sorayım. Devamını getirdiğinizde sevgilinin değilde senin max çıkışın 10 u falan buluyor mu? Hastalık derecesi mi yani? Bitiğinde işiniz hemen ardından devam tekrar diyor musun?
Soran+1 yılkovaladı zaten yurt dışına gitti:D yok 10 u bulmuyor en fazla 5 oluyor ama bittikten hemen 2-3 dk sonra bir daha oluyo çünküü o benden önce orgazm oluyo sonra benm için bir daha tekrarlıyo
- +1 yıl
Kesin benden kaçmıştır uyuzzz :DD hemen boşana tez döne buraya :PP
Yok o zaman normal sen istekli birisin doyumsuz diyemeyiz. 10 u falan geçse nemfomani ye doğru giderdi ama böyle kal sen delirme :DD
Soran+1 yılboşanma davalarına ben bakacam keske bosansa:D:Dseni alırdım ablamaa:D ya zaten 5ten sonra bende istemiyorum yoruluyorum :d
- +1 yıl
eneemmm avukat mısın? Bak 3 tane davam var anlaşalım sen bak :))) Şimdikini azil etçem puştun teki :PP
1- Senle sevgilin aynı anda mı yoksa senden sonramı geliyor?
2- Sen 5 olduğunda o da 5 mi oluyor?
Soran+1 yılevet avukatım :d o yuzden gizli profil:D davalar ne üzerineler ? 1)aynı anda da oluyoruz bazen ama bazen o önce oluyo ben sonra 2) benden fazla olduğuda oluyo 5ten sonra benim canım yanmaya başlıyo zaten
- +1 yıl
Anladım avukatım şeytanım :DD ikisi iş mahkemesi 3. sü hakaret davası iş mahkemesiyle ilişkili.
Hımm. Peki sen 5 kere geliyorsun diye sevgilin neden seninle yarışıyor ki? Sen erken geldiysen bıraksın dinlensin sen tekrar istediğinde ereksiyon sorunuda yaşamadan zaten hazır kıta olacaktır sende ağzınla uğraşmazsın devam eder :)))
Ben eski sevgili olsun partner olsun onlar 5 se ben 3 gelirdim ki birkere rekora gidiyorduk kız 8 ben 5 te bıraktım yani skor aynı olmasına gerek mi var?
Soran+1 yılaynı olsun diye uğraşmıyor ki ben rahat bırakmıyorum adamı ahaha :PP canımın yanması önemli değil abartılacak kadar değil çnkü :d bu arada ben aile davalarına bakıyorum seninle çalışamayız:D
- +1 yıl
Allah allah aile davalarıymışşş. Tutmuyom nan seni hıhhh :DDDd
Nasıl yani sen boşalıyorsun sonrada hadi sende gel devam et mi diyorsun? Yoksa boşalmadan sonra devam etmesi mi hoşuna gidiyor?
Soran+1 yılönce orgazm oluyo sonra dinleniyo sonra tekrar başlatıyorum :D
- +1 yıl
nasıl ya 2. 3. ya da 4. lerde de önce sen mi boşalıyorsun? :D
Soran+1 yılevet :d tuhaf mı bu :F onun ilkinden sonrakiler çok geç oluyo :D adamın kuşu geç uçuyo sjdfhjdsfkhskd :D
- +1 yıl
yanlış sormuşum :) eğer 1. den sonra önce sen boşalıyorsan sorun yok. ilkini belki dayanamaz erken gelebilir :Dama 2. ve sonrasında o erken boşalıyorsa hala durum senin için kötü :))
Geç kalkıyorsa da kötü :PP ama uçmak derken boşalmaksa iyi geç boşalan maklbuldür. Demekki 2 saat gelmese rahatsız olacan :))
Soran+1 yılbenim açımdan iyi durumdayız demek ki :D sadece onu isteksiz görünce sinirleniyorum ! :/
- +1 yıl
Dediğim gibi yalnız olmanız lazım. Başkalarının sizi duymasını istemiyor. Yoksa oda biliyor sana yapacaklarını :)))
Önsevişmeyi uzatın. 5 dk da kalmayın bak sıkmayın canımı n:d
Soran+1 yıldenicem bunu göster kaç yapacam :d valla kafama çok takıyorum
- +1 yıl
Ortam ve şartlar uygun değil. Sen gibi o da rahatsız oluyor ve yapmak istemiyor ama sana rağmen gene 5 yapıyor daha noolsun? Canını mı alacan kız sapık :DD
Birde yalnız olsanız demek adama neler yaptırcan vah vah acıdım şimdi :PPP
Soran+1 yılhahaahahahah o zaman 15 kere olur heralde oyy kuşum benim ya kıyamam :D:D isteyecek tabii hele bir istemesin!
- +1 yıl
:)) Delisin yaa :) Özel olcek ama sınır koyuyor musun yoksa yap lan sana serbest bebeeem mi diyorsun :)))
Soran+1 yılhenüz sınır koyacağım bir durumla karşılaşmadım ama olursa durması gereken yerde durur :d
- +1 yıl
ya durmazsa :D Sen misin bana 5 kez işkence yaptıran al nan sana hiyaaa diye saldırırsa :PPP
Aslında kastettiğm şu: Erkeklerin dayanamayağı şeyler var. Bazıları ortak noktadır. Örneğin swallowu sevmeyen erkek yoktur. Yada anal ı?
Soran+1 yılyok saygısı vardır bana durur istemediğim bişeyi yapmaz hassas bana karşı bazen onun en zevk aldığı yerde bilerek canım yanıyo diyorum hemen duruyo :d anal'a karşıyım o asla olmaz swallow ne bilmiyorum :/
- +1 yıl
Ayyyy cahiiiilllll :DDD bu kadar istekli ama biimedikleri olan bir kadın! şaka bir yana sevgilini kıskandım :))) Kıymetini bilsin. Azgın istekli olmayıp ta neler bilip yapanlar var. Swallow oral sonrası ya da ilişki esnasında ağıza alıp yutmaktır.
Soran+1 yılaahah pissss yaa :D napayım o benim için ilk oldu herşeyi onunla öğrendim ben ölürüm ölürüüüümm :d ama anal ya da o diğer swallow olmaz :D
- +1 yıl
Ohooo sende amaa uyuzsun be adama çalış hamalım diyorsun sonrada o olmaz bu olmaz. tam falakalıksın ha. yok yok spanking yapmalı sana :DDD
Sen kesin sırt üstü yatıp aşkım herşeyi sen yapmalısın bak sana kendimi verdim diyenlerdensin dimi :)))
Soran+1 yılhahahahahahahahaahahahahhahahahahaha sesli güldüm yemin ederim valla bildin aynen öyleyim :D ama bide şu var ilk olduğunda o çabuk geliyor ya ben üste geçiyorum çabucak bitiyo sonra hadi yiğidim beline kuvvet diyorum :D:D
- +1 yıl
Ayyy amannnn ilkinde üste geçtin ya tamam adam 10 posta sana hamallık yapma görevini üstlenmeli dimi :D Yeminle sen dua et sevgilin ben değilim yoksa seni öyle bir yapardım ki başladığımızda sn durmaz sen aktif olurdun :d Korkardın kızacak bana hamallık yaptırıyon diye derdin :)))
Yazık adama be :)) O öpecek o oral yapacak o çalışacak bel derler nan buna adamı fıtık mı yapacan :DDD
Soran+1 yılbizde anal oral yok biz klasik bir çiftiz :D valla çok yorulunca ben duruyorum yeter canımımı alacan gardaşşş diye :D hahaha :D ay çok güldüm valla :D ölürüm ya ona ben:D
- +1 yıl
Diyorum ya dua et bana benzeyen bir sevgilin yok :DD Yoksa bitmiştin ama şuda var eğer isteseydi de hayır diyemezsin. Seviyorsan yaparsın. yapınca da bırakamazsın. Uyuza bak adamı hamal diye kullanıyor sonrada o diyor yeter canımı mı alacan diye. tam dayaklık yaaa :DDD avukat olmasan adamda biliyor sana yapacağını da korkuyordur zavallı :DD
Soran+1 yılvalla çok güldüm iyi geldi muhabbetin :D:D oda istemez ya benim istemediğim bişeyi isteseydi tam olarak ilişkiyede girmeden bozulmadan başka yollarla olsun diye teklif getirirdi :d valla avukatlığımın etkisi var mı bilmiyorum :D ama korkuyo korkacak tabii bide korkamasın? :D vuuuu o ne öz güven o :D:D
- +1 yıl
he he he :)) Yav girmeden olacak diye bişi mi var sonradan da olabişlir zevkler ve renkler tartışılmaz vede zamanı olmaz :DD. Hatta ilk yapmadan evvel istese bu kullanmaya girer zaten.
Tam uyuz birisin haa :DD korkacakmış korkmalıymışşş :DD Ah sen bana denk gelecektin İstanbul da olcektin ki bak nasıl kapımda yatıp kalkıyordun :PPP
şimdi 28 yaşını geçmemiş bir avukat arkadaşının tel ini alayım bakalım ama zengin olsun arabası olsun yat kat yazlık kotra da olursa fena olmaz :DDDD
Soran+1 yılhahaha :D ne yatcam kapında ! ben kendime hakim olabiliyorum asıl sen benim kapımda yatardın :D yok sna numara falan pisssss şey :D:D
- +1 yıl
Tüh yaa :DD yanlış cümleden sonra numara istedik :DDDD
Sen hakim olamazsın avukatsın :) ıyy kötüydü tamam :)))
Ne yatacam be kapında uyuz :)) sırt üstü yatıp hamalımsın yap lan yapacaklarını dedin diye mi :)) Birde yoruldu mu o kızıyor dur ya canımı mı alacan diye :D deli
Benim kapımda evli kadın bile yattı sen konuş işte :DD
Soran+1 yılbenim kapımda sevdiğim adamdan başkası yatmasın zaten istemem :D:D seven adam katlanır naaapcann mecbuuur :D bu arada o espri neydi öyle bee:D bak aklımdan da geçiyor seneye sınavlara gircem :d hakim olamam belki ama savcı olurum ha :D numara olayını hiçç açmıyorum bile artık :D sen düşün o kadar vahim durumdasın :D
- +1 yıl
:DDD Farkındaysan bir daha numara istemedim :PPP Sen dayanamıycan bir arkadaşına iyilik olsun diye kendin vericen numara zaten :PPP Dediğim gibi ama kriterlerim var bak hıhhh :DD
Savcı mı off yandı millet valla. Gelen kadın şikayetlerine direk idam istemiyle kovuşturma başlatırsın sen :)))) Vahim durumumu düzelteyim diye batırdım mı iyice :D
Soran+1 yılsen öl ya :D sana daha ne diyim ben bilemedim :D ukela mısın necisin ayool :P
- +1 yıl
Aaa lütfen ama bak olmadı ayıp ediyorsun dava açarım sana öl dedin diye :D Beni intihara teşvik ediyorsun :DD
Buldun benim gibi birini hala söyleniyorsun :DD Acıdım sevgiline şimdi. Yazık ona onu neler bekliyor haberi yok :DDD
Soran+1 yıldava edeceğin kişi benim çevremde kaç tane avukat var :D suçsuzken suçlu duruma düşersin valla karışmam :D oyy ölürüm ölürüm ben sevgilime canımın içisi o benimm erkekimm:D
- +1 yıl
Hııı ölürmüşşşş yalançııı. Adamı yatakta hamal gibi kullan pestilini çıkar sonrada ona ölürüm de. Bence yanlışın var o ölecek haberin yok :DDD
hahah ben avukatsız duruşmaya girip avukatlı kişiye dava kazanmış kendimi avukat gibin savunmuş biriyim yalnız :DD Bu arada avukat olmak isterdim ha. Savunma konulu filmlere bayılırım. Arkadaşlarımdan bile neden avukat olmadın diye laflar duymadım değil. İşte sebebi senin gibi acemi avukatların önünü kesmiyeyim diye :DDDD
Soran+1 yıloda ölecek tabi ben ölürüm diyosam onun yaşamaya ne hakkı var ? :D:D bak senn :D daha beni tanımıyosun sen :D ben istemeyerek hukuk okudum ama baktım bu meslek tam bana göreymiş :D stajda savcının bitanesi bana senin istikbalin çok parlak ilk kez bu kadar çenesiz bir stajyer görüyorum demişti :D:D onun üzerine savcı olmaya karar verdim sınava girdim kazanamadım:D ama seneye artık :D gel yanıma işi öğretim sana hahah:D
- +1 yıl
Bencile bakya ben ölürsem o da ölsün diyor. Yani başkasına dokunmasın. Kıskanç Boğa burcusun sen dimi :))) Hahahaha savcı bile anlamışta ironi yapmış sen anlamamışsın be :DDD Yni bu işi bırak demiş. Hatta sankim sana asılmış pis herif :)))
Bak sınavıda kazanamamışsın dediğime geldik işte :PPP Ben gelirsem ben öğretirim sana sayemde zehir avukat olursun be :DD. Ankara yıda özledim haa.
Soran+1 yıltabii ölecek :D valla hortlar gelirim korkudan kalp krizi geçirir::D yok boğa değilim akrebim ben :P savcı asıldı mı asılmadımı bilmiyorum :D ama nişanlı olduğumu biliyodu tamam sen gel :D evinin kirası falan herşeyin benden staj yapim yanında noluuuuuuuuuuuuuuur:D
- +1 yıl
Bencil kıskanç ya başkasına bakmasın dokunmasın diye o da ölsün diyor mikroooooop :DDD
Valla farketmedi ben kıskançlık açısından sordum ama akrep burcu kadını da yatakta candır :DDD
Hahah geleyim tamam ama en lüks site isterim merkezi olmayacak giderleri karşılanmış. Her sabah sen beni alacaksın :PP Eve sen bırakacaksın :D Orayı biliyorum ama hatırlayana kadar boş zamanlarda sen beni gezdireceksin :)))
Soran+1 yılbenim olanı kıskanırım ben !:D tamam gel benim karşı dairemi tutalım sana :D arabamı da sen al evde boş duruyo :D benim manitam alıyo zaten beni evden :D kendisiyle aynı adliyede görev yapıyoz da :D arabada senn olsun kafana göre takıl :D tüm masraflar benden hahaha:D
- +1 yıl
Olmassss :DD Şöferliimi sen yapçankine :DD anlamı olsun :)) yalvardın ya suyunu çıkarayım deli :))
Iyyyy manitam dedi yaaa. Lafa baaaaak sankim 14 yaşında ergen offf bitti bitti tamam ağzınla kuş tutsan stajını yaktım senin :DD
Soran+1 yılderim tabii :D:D şöförlük falan yapamam o kadar davaya girip çıkacam bide senle mi uğraşcam alala :D yürü giiitttttttttttttt ! :D
- +1 yıl
Bu saate kadar nerdesin kız uyussss :))) haah fırçada atıyom artık :)
Ne var alt tarafı davaya girip çıkıyon taş atıpta kolun mu yoruluyor? :d Sen kullanıcan o kadar :DD
Gitmemmm gidememmm :d Sayemde şöferliği öğrenecen daha ne :D
Soran+1 yılMANİTAMLAYDIM:d davaya girip çıkarken kolum değil beynim yoruluyo :d beni sevgilim alıp bırakıyo az yede kendine bir uşak tut:D:D şöförlüğüme laf ettirmem 10senelik şöförüm ben! :d
- +1 yıl
Hahaha manitamlaydım diyor hala yaa :D Nerde onun evinde mi? 5 mi yaptınız gene :P)P)P)P
Hıhh beyni yoruluyormuş. Sanki hiç görmüyoruz. Ayakta dur hakim sıralasın. Avukat onaylasın davacıyız desin hakim boşasın bitti. :DD Aman ne iş yaptın. Birde tonlarca para al :))
Hımm 10 yıllık şoförse 18 de aldı ehliyeti demek ki 28 yaşında :PP Ohoo sen yaşlanmışsın evde kalmışsın be :DD
Soran+1 yılmanita dicem tabii o benim herşeyümmm :D yok bugğn dışarlarda zaman geçirdik kaç gündür görüşmüyoruz gelecekti gelme dedim yaşasın kötülüüükkk nihahaha ! :D sen aile davalarını bu kadar basit görüyosun bide karşıma geçmiş yanımda staj gör diyosun tamam tamam üzülme gerçekten gel ben sana ders veririm :D yav ben ehliyeti 18de almış olabilirim ama 16 yaşımdan beri araba sürüyorum şuanda da 26 yaşındayım :D ve 3 ay içinde evleniyorum :D bence sen evde kaldın:D baksana benden numara istiyosn hala:D
- +1 yıl
Bak ya adama işkence yaptın haa :)) Sen versene nosunu bana ayırayım sizi :PPP
Aile davaları basit değil uyuz ben basite indirgedim :)) Ne güzel didişiyoruz şurda ne yapayım. Yalakalar gibi aa evet haklısınız işiniz zor Allah kolaylık versin mi diyeyim? Ulen doğal oluyoruz gene yaranamıyoruz arkidiş yaa :DDD
Sen iyi şoför olamazsıııın :d Artı 3 ay içinde o düğün olmayacak :DPDPDP
Valla kaldım gibi ama dert etmiyorum. Düzgün bir kız yoksa neden evlenip başıma bela alayım ki:))
Soran+1 yıloldduuu ::D didişmek güzel tabii :D iyi ki sen bana real hayatta rastlamadın ha ne suratsız muşmula çekilmez aksi lanet bir kadınsın derdin ahaha :D:D
- +1 yıl
Bak ben rehberlik yaptığım dönemde kalabalık bir aile misafirim vardı. 3 gün sonra bunlardan biri bana kızımız gelecek ekstra nasıl ayarlarız falan tamam gelsin dedim. Turkcell işten çıkarmış ve hava değişimi tatil lazım vs. Sohbet ederken aile çok şekerdi hep yemeklerde bizimle ye derlerdi. Sohbet esnasında çok kardeşi için kadın çok gıcıktır anlaşamaz kimseyle şöle de bölede kavgacı vs. Bende gelsin bakalım dedim görelim güldüm. herkes görürsün sen bak gelince dedi gülüştük ve ertesi gün
- +1 yıl
kız geldi. Tanıştık sohbet vs anlattı işten çıkarılmayı falan. ailesinin yanındayız tabi. öğlen oldu beraber yemek yiyoruz gene bırakmıyorlar başkalarıyla yiyeyim :DD Derken akşam yemeğinde beraberiz gene. Ama ara ara kızla havuzda vs güneşlenirken sohbet ettik. Akşam yemeğinde ben bu mu ya sizin abarttığınız döver seni dediğiniz bak beni gördü nasıl mum oldu dedim gülerek. Tabi kız ağzını açmadı herkes şaşırdı noluyo diye :DD Sonra çıktık geziyoruz biz kızla ya önlerinde ya arkalarında sohbet
- +1 yıl
ediyoruz ve gezmemiz bitti otele geldik saat 22:00 civarı ve önce lobide durduk. Aile odaya çıktı bizde bara geçmeye karar verdik. Tam oturduk bara biralar geldi ki ben hissettim laneet olsun 6. hislerim kuvvetlidir döndüm bunların balkonuna baktım ve perde açıldı bişze baktı kapandı. 1 dk geçmedi tel geldi ve kzı bozulmuş şekilde ayrıldı ama özürler dileyerek. Yani o herkese kök söktüren mendebur kız ailesi uyanıklık yapmasa benimle kalacaktı :)) Sen bendeki şeytan tüyünü bilmiyorsun :DDDD
- +1 yıl
Hahahah deli seni görme şansım mı var sanki :DD Beni görüpte keşfedecek pozisyonda değilsin ki nişanlın var :DD
Bana pişmen gerek diyene bakya bunu sen diyorsun ya haha sağol nan güldürdün beni :Dd
Artı geç yazıyorsun avukat felan dinlemem keserim seni :))
nişanlını sensin bırakırım hatta kaçırırım :))
Soran+1 yılkeşfetme şansı olanlar için konuştum:D mesela nişanlıma sorma gibi bir şansın olsa anlatsa sana :D adamla aynı adliyedeyiz sürekli dip dibeyiz hakkımda hiç kimse hiç bişey bilmiyor öğrenemiyor en son açılmıştı yeter artık diye :D adam stajdan beri bana göz dikmiş meğersem :d aynen pişmen gerekiyor :D dül gül :D anca gülersin dicek bişeyin yok tabii ! :d ya netim gidip geliyor sürekli kaldırıp yere çarpacam şimdi zaten :d
- +1 yıl
Ben birlikte olacağım birine bu şekilde birşey anlatır mıyım deli :)) Bu ne kadar itici olur:))) Bir kız bana tersini anlatsa masadan kalkar işim var ya bye derim :PP
Sen beni sanırım 18 yaşında görüyorsun :)))
Ben öyle kadınları çok severim zaten ne varsa onlarda var. Azgınlık dürüst olmak sadık olmak. Eşine bağlı. Öyle olanın yani cıvık olmayan erkeklere haha hihihi yapmayan yalan söylemeyeni bulsam ayağını yıkar suyunu içerim be :D bırak yatakta ona 5-6 yapmayı :)))
Soran+1 yılo zaman hemen ayaklarımı yıkayıp suyunu dolaba kaldırayım sevgülüm gelince bir bardak veririm :D: ahahah çok ukalaca bir cevap oldu :p
- +1 yıl
İyide bu benim düşüncem sevgilin için bunu demen ukalalığında ötesi ötesi oldu :)))
Şımarık seni Çok şımartmış seni ah ah bana yollada ona biraz akıl vereyim :D
Soran+1 yıleğer sen bizi görsen kimin şımarık olduğunu anlardın :D herkes bana diyor ki sen bu adamı nasıl çekiyorsun nasıl katlanıyorsun? inan ki böyle makara falan yapıyoruz da gerçekten aşırı zor bir insan karşımdaki ağlamadan bir günümün geçtiğini hatırlamıyorum daha bugün ağlamadım ama geceye çok var
- +1 yıl
Eee sen delimisin seni bu kadar üzen ağlatan bir salaklasın?
Soran+1 yılo olmazsa ayrılsam daha mı az üzülcem sanki? o yokken ben nefes alamıyorum onsuz yapamam ki
- +1 yıl
Bu tamamen psikolojik beyinle alakalı. Bende 4 yıllık ilişkimde yapamam edemem napayım edeyim dedim ama ki haklıyım bitirmelke. Bir gün aynaya bakıp ""bu sen misin""dedim ve aynada kendime tükürüp ""Allah belanı vermeye sen bu muydun? Nerde senin iraden? Hani güçlüydün"" dedim ve ogün bitirdim herşeyi. Önemli olan güçlü olmaktır kafada bitirmektir.
Bu salak seni aşık etmiş farkında ilkinde bitirdin yapamadın döndün diye kullanıyor istediğini yapıyor sana. Anlarsın birgün dediklerimi unutma. - +1 yıl
kısss :D Pis avukat nerdesin napıyorsun :) yaşıyor musun? Aklıma geldin sabah sabah ne alakaysa soram dedim :)))
Soran+1 yılo nasıl bir giriş :D:D
- +1 yıl
hahah bak ama tikkatını çektim :)) gıcık ne yazdın ne ses verdin yaşıyor musun? Birden geldin aklıma aradım sorunu be :D
Soran+1 yılbu aralar iş bakımından yoğun bir döneme giriyorum bir kaç gündür nete fazla girmiyorum zaten :d
- +1 yıl
aa bir dk yaa . Uyuza bak nan. 1 hafta sonra yüzünü bile görmeyen kim olduğunu bilmeyen farklı şehirde biri seni art niyetsiz hatırlamış vede hal hatır sormuş dediğine bak yaa DDD o nasıl girişmiş öyle? Var ya sen 5 dk da yarım saat dövülecek birisin haaa :DD
İyi ki Angara da diilim :)) Ne yoğunluğu yaa? Adli tatil yok mu? Yemesleer :D
Soran+1 yılbak ya :D adli tatil tabii ki var 1 eylül de iş başlıyor dosyalarımı gözden geçiriyorum adli tatil mi kaldı şunun şurasında kaç gün var :D haklısın valla da yalan yok yazmak aklıma gelmedi :d ayrıca ankarada olsan da beni bulamazsın:D
- +1 yıl
Bu güne kadar yattın şimdi mi aklın başına geldi yaklaşan dosyalara bakmak :))) Tabi tatilde sevgiliyi her fırsatta sıkıştırıp 5 yapmak varken dosyalar kimin umurunda :DD
Yazmak aklına gelmedi !?!? Sanki ben aklına geldim de yazmak gelmedi üçkaatçıya bak :D
Ankara da olsam sanki seni mi arayacam :)) Ha ama bak hafiyelik konusunda üstüme yok emin ol iş inada binse sırf buldum bak gördün mü demek için bulurdum emin ol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Görmekten ziyade girişimde bulunuyor olması müthiş olurdu. Kadın fantazi yapmaya başladımı erkek biter. Köpppeeeee olur vala.
01 Yorumla
Soran+1 yılvuhuhuhu :))) süpermiş buu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni aldatmaması asıl şartımdır onu gördüm mü herşeyimi veririm o benim yaşama amacım olur
23 Yorumla
Soran+1 yılaldatmak asla yok olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılo zaman farketmez yerim öyle hatunu oyşşş <3
Soran+1 yılahahaaha :))))
+1 yılHer zaman 1-0 öndedir :)
322 Yorumla
Soran+1 yılgüzell :)
- +1 yıl
İsteksizle bir ömür geçirmektense ;) istekliyle 1 sene geçirmek daha mantıklı gelir bu durumda ;)
Soran+1 yılvuuuu :) bak bu iyiydi:)
- +1 yıl
tepkilerin güldürüyor ;)
Soran+1 yılyorumlarında benim yüzümü güldürdü:) güldüreni güldürürüm :p
- +1 yıl
gülmek basit bir eylem önemli olan onu hayatında kalıcı kılabilmek ;) sen bu istekle karsıdakinde kısa sürede bunu basarabilirsin ;))
Soran+1 yılumarım bu istek sıkmaz onu :)
- +1 yıl
genelde ileride isteksizlik sıkar erkekleri merak etme istek sıkmaz ;)) tabi karsıdakide fazla ileri gidemiyorsa orasını bilemem mekanizma ne kadarını kaldırır ;)
Soran+1 yılpeki bir süre isteksiz davransam acaba değerimi anlar mı :)
- +1 yıl
Haha ;) o öyle olmaz isteksiz biriyle olduktan sonra sen istekli bir bicimde karsına cıkarsan değer anlasılır o yüzden gerek yok hep istekli ol daha iyi ;)) dısarıya gitmez en azından :)
Soran+1 yılhiç memnun olmadığını dile getirmedi bu zamana kadar ve hiç istemiyorum uzak dur demedi ama bundan sonra hiç ummadığı anlarda tahrik et uzaklaş taktiğini uygulıcam ben kaçacam o gelecek sanki kendi istiyomuş gibi :) ayy ne kötüyüm böyle :)
- +1 yıl
;) sen kaçtıgında baskasına gitmesin dikkat et ;)
Soran+1 yılonun her tepkisinden her anından ne yapmak istediğini iyi bilirim gidemez:)
- +1 yıl
iyi bakalım size bol istekli uzun yıllar diliyorum ahaha ;)
Soran+1 yılen isteklisinden bir hatun sana da rastlar umarımm:) teşekkür ederm:)
- +1 yıl
hahaha rastlmasına gerek yok ben bulurum zaten lazım oldugunda ;) derdim demiyorum basım baglı ;)))
Soran+1 yılonu çoğu erkek bulur önemli olan senin istediğin kişiyle fazla fazla olması:)
- +1 yıl
onda mevcut oldugu icn sıkıntı yapcagım bir konu değil ;)))
Soran+1 yılo zaman sorun yok demektir :)
- +1 yıl
aynen canısı ;) aman sorunlar bizden uzak olsun :))
Soran+1 yılbizde de sorun yoktur belki de ben mi sorun haline getiriyorm napıyorm
- +1 yıl
olabilir ;)
Benden istekliyse sorun olur? Ya doyuramazsam diye düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılbuda iyi bişey kendini karşımda eksik hissetsin
aşırı isteklisi itici, sanki ben onu değil o beni *****kmiş gibi hissettiriyo :A cozutmadan iste <3
01 Yorumla
Soran+1 yılaşırı istek derken abazaca değil heralde 4-5 çok mudur be adam?
+1 yılÇok da b.kunu çıkarmadığı sürece istekli kadın iyidir ama nedense ülkemizde pek iyi gözle bakılmıyo
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi gözle bakmayanların gözlerini oymak gerek :) ne şekilde olursa iyi gözle bakılmaz bu yatma kalkma işini herkesle yapıyodur ona bakılmaz belki ama hayatında ilki ve eşi olacak aadamla yapıyosa ona laf edilmez şahsen ben herkesle yapana da etmiyorum ama düşünce yapısı
çok dert etmezler her istediğinde yatağa girer nasıl olsa ama yorulurlarsa işler sıkıntı..
04 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki neymiş önce yorup sonra dinlenmesine izin vercez sonra bda yorcaz
Soran+1 yılheeeeeeeeeeee :)))
+1 yılisteyen kadın iticidir.
sevgilim se eğer onuda her türlü isterim.03 Yorumla
Soran+1 yıldedim ya sevdiğin kadın evleneceğin kişi
- +1 yıl
sevgilim se eğer onuda her türlü isterim.
Soran+1 yılhmm peki teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkılmak ne kelime bayılırlar, körün istediği bir göz Allah verdi iki göz gibi bir durum olur:))
02 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyorum ama sen istediğin için oluyo izlenimi yaratmak nedir peki?
Cevap sahibi+1 yılBence tamamen blöften ibarettir. Erkek yaradılış gereği cinsellik anlamda görsel olarak bile etkilenen ve dürtüleri harekete geçen varlık, kurulu saat gibi cinselliğe de her daim hazırdır. Bayanın ise görsel olarak etkilenme ve arzulama oranı erkeğe göre % 30 dur.bayan ise temas neticesinde dürtüleri ve arzuları artan bir varlık...
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok hatta işimize gelir biz günlük sevişme kapatiseye sahip nadir varlıklardanız
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela bir gün içerisinde kaç seferinden sonrası yorar ve sıkar
Cevap sahibi+1 yıl2-3 ama erkeğine göre değişir bazısı günde bir yeter bile diyebilir
Soran+1 yıl2-3 ten sonrasını bayan hala istiyosa bu durum nedir
Cevap sahibi+1 yılo hatuna da maşallah demek lazım genelde belli bir süreden sonra ister kadın ister erkek olsun sıkar, ama hatunun çok isteyeni makbuldür
Soran+1 yılhuhuhu:)) bak bu yoruma mutlu oldum :) adam diyosa peki ben istemiyorm ama sen istiyosun diye oluyo bu naz mıdır nedir
Cevap sahibi+1 yılcidden istemiyordur bana göre ama hatunu sevdiğini de gösterir
Soran+1 yılhani normal de kadınlar der ya başım ağrıyo belim ağrıyo diye bunu erkek diyor ama yine de karşı koyamıyor karşı koyamaması istememesi anlamına gelir mi yani istemediğiniz halde karşı koyamadığınız olur mu
Cevap sahibi+1 yılo andan yapıyorsa sadece memnun etmek içindir karşı tarafı sevdiği içindir
Soran+1 yılpeki taktik değiştirsem sadece o istediği zaman olsa ben kendimi geri çeksem ne düşünür
buna hayır demem :D zorluk çıkartmaz en azından ^^
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi bişey yani:)
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. akışında güzel her şey
02 Yorumla
Soran+1 yılakalım o halde
+1 yılsıkılmazlar hoşlarına gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılhem çok yoruyosun diyip hemde geri çekilmeyen erkeğin amacı nedir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?