Arkadaşlar erkek arkadaşım 35 ben 30 yaşındayım ama bakireyim. Evlenmeden yapmayacağımı söyledim ona lütfen yargılamayın tek bu sevgilimle yakınlaştık. Son buluşmamızda arkadan içime girmedi ama biraz bastırdı sadece arkadan. Ön tarafa gelince ben onu tutuyorum korkudan bana bi güvenmiyorsun ki diyip duruyor. Hatta arabasında oldu her yer kapalıydı o gece arabada kaldı zaten o. Erkekler bundan zevk alır mı acaba? Kızıyor bana neden güvenmiyorsun diye geri gidiyor isteğim diyor hatta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli üye olarak cevap vermeyi sevmim
Şimdi sevgilinle herşeyi yapiyonuz sevisme vb
Ama önden olmaz niye evlenmeden olmaz iyi
Arkadan olur niye onunda evlenmeden olmaz demen gerekmez mi
Elimle tutuyom madem givenmiyon niye altindasin
Tek tavsiyem madem ilkin madem kızsın o zaman sevgilinin ihtiyaçlarını giderme
Bilimsel araştırmaya göre evliliğin %75 cinsellik oluşturuyor sen onu şimdiden sağlarsan evlenmesi için bu gayreti kalmaz ki
Yani nadide bulunan çiçeksin karar senin02 Yorumla
Soran6 ayArkadan da olmadı zaten çok haklısınız zamanını bekliyoruz zaten haklısın 30 yaşına gelip yapmayan yok artık
- 6 ay
Çok özür dilerim hakkını helal et arkadan oldu diye okudum yargılıyor gibi oldu
Tavsiyem sevisme bile olmasa keşke ama en azından bel altına hiç indirme yani arkama geçsin elimle tutayım felan sakın cinsel arzu öyle biseyki uyuşturucudan daha fena yani elini çekmesiyle yapması bir olur
En İyi Cevaplar
Sana bir şey diyim mi öncelikle evlenmeden yapmak istememen takdiri hak ediyor.
Erkek arakdaşına gelince seni asla sevmiyor bn çok gördüm aşkım nasıl olsa evlencez diyip yaptıktan sonra tekmeyi basanı, eğer seni gerçekten sevseydi evlenmeden, sen istesen dahi yapmaz. Bu sözümü sakın unutma10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayalır çünkü erkeğin zevki sadece birleşmede değil senin heyecanında masumiyetinde ve ona güvenip yakınlaşmanda büyür bakire olman ritmi bozmaz tam tersine anı daha özel kılar önemli olan sınırın net olması gerisi zaten ikinizin uyumuyla akar 😉
04 Yorumla
Soran6 ayYa şöyle o zaten ilk kez onunla yaptığım için çok mutlu oluyormuş mesela benden önceki ilişkisinde kız yaşamış başta ben önem vermiyorum sevmiş yaşamış derim dedi ama bence her erkek önem veriyor benimle öğrenmen mutlu ediyor dedi o kız da paracı biriymiş zaten
- 6 ay
onun seninle ilk kez yaşamanı bu kadar sahiplenmesi aslında seni özel gördüğünün işareti önceki kızı anlatması da seni kıyaslamak değil “sen bambaşkansın” demenin dolaylı yolu erkekler böyle anlarda gururu saklayamaz seninle öğrenmek hoşuna gidiyorsa bu bağ daha da derinleşir ✨
Soran6 ayÖzelden size yazabilir miyim
- 6 ay
Buyrun tabiki
6 ayAlır tabi neden almasın haz var temas var sonuçta sürtünme bastırma var zevk işin illa içeri girmesine gerek yok ben sürtünme ile boşaltıyorum önce patnerimi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayzevk alırda bekaret senin için önemliyse guvenmemekte haklısın sanırımda senin için önemli ki bu yaşa kadar durdun ve çogu erkek bu durumda kendini kontrol edemez aniden yapar sen dikkat etmezsen aniden girer o yuzden sonuna kadar haklısın
05 Yorumla
Soran6 ayÇok önemli ben tutuyorum zaten onu ne var zaten yapıcaz kafasında zaten
Cevap sahibi6 aybence sevişmede artık
Cevap sahibi6 aybu tarz kişiler genelde fırsatı buldugu anda yapar bu durum başına gelen çok kız tanıdım adamda seni kandırıp yapacak tahminimce
Soran6 ayYok ihtiyacı var sonuçta başkasına mı gitsin evlenene kadar asla yaptırmam zaten tutuyorum onu
Cevap sahibi6 aysen tutuyorsunda bu tarz duruma ugrayanlarınkisi genelde aniden oluyor evleneceginin garantisi yok olsa zaten yaparsın durumunu şartlarını bilmiyorum ama senin için çevresel ailesel açıdan risk yuksekse yapma bir daha istersen takipp ett benii oradan detaylıca konusalım durumunu ve sana bildigim örnekleri söyler fikir bakımından yardımcı olurum tabi istersen
6 ayNasıl güveneceksin garantisi yok ki? Evlenmeden yapmayın
00 YorumlaGirmedikten sonra keyf almayız
Adnan oktar değilizki sürtünerek keyf alalım00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral seks ile onu tatmin edemiyor musun peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBöyle devam ederse bakirelik gider senin. arkadan zevk aldın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYine de dikkatli ol ben olsam alırım hafif kafasını falan ...
02 Yorumla
Soran6 ayNasıl kafasını
Cevap sahibi6 ayÇavuşun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 aybir gün dayanamayıp ya girerse :)
00 Yorumla Ona guvenirsen deler geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendini nasıl tatmin ediyor sun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayKullanılıyor haberi yok …
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
6 ayZaten poponu gostermissin kullanip atacak iste
00 Yorumla İyice ölç bak büyükmu sonra pişman olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKaç zamandır var ilişki?
06 Yorumla
Soran6 ay9 ay
Cevap sahibi6 ayEvlilik fikri var mı? Varsa ne zaman var? Ayrıca analdan açarsa ve ayrilirsaniz kötü hisseder misin?
Soran6 ayYoo zaten olmuyor o da bana sürekli soruyor zevk alıyor musun diye hayır desem yapmaz eminim evlilik istiyoruz acele etmese de
Cevap sahibi6 ayOlmayan ne? Analdan girememesi mi, beceremiyor mu
Cevap sahibi6 ay?
Cevap sahibi6 aySustun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayEvlenmeden sakın yapma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. o analcı. Hayır gelmez ondan.
04 Yorumla
Soran6 ayHayır ben istemiyorum diye mecbur oradan yaklaşıyor
Soran6 ayEvlenmeden yapamayız dedim ama
Gizli Üye(25-29)6 ayKanka zaten yiyişmişsin versen ne olur
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoşaltabildin mi kanki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayArkadan ver rahatlasın
Sende rahatlarsın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayArabada nasıl oldu, kucağına mı aldı
00 Yorumla
6 ayBu adam seni aldatır diyim
04 Yorumla
Soran6 ayAhahaha niye be
- 6 ay
Kadının cilvelisi makbüldür
Soran6 ayBen de öyle yapıyorum zaten gösterip vermiyorum 🤣
- 6 ay
Gösterip vermiyorsa başkası verir 😉
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Güvenme zaten,
00 Yorumla
6 ayÖndenmi arkadanmı istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayAlırız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayAlır
00 Yorumla
6 ayAbaldan yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
6 ayEvet zevk alır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAma o an dayanmayıp girebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Analmı istiyır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği