Yani erkeğin normal hayatta ataerkil, maskülen hatta maço tavırlı olması onun sert seks eğilimli olması ihtimalini arttırır mı?
Yoksa hiç fark etmiyor mu?
Veya tam tersine daha demokrat erkekler yatakta daha mı sert tavırlı oluyor?
Yani erkeğin normal hayatta ataerkil, maskülen hatta maço tavırlı olması onun sert seks eğilimli olması ihtimalini arttırır mı?
Yoksa hiç fark etmiyor mu?
Veya tam tersine daha demokrat erkekler yatakta daha mı sert tavırlı oluyor?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Hiç belli olmaz ya. Anlamak için arada az da olsa fiziksel yakınlaşma olmalı. Ancak o şekilde
Bu dediğini zor yoldan öğrendim maalesef
Hadi ya kötü bir tecrübe olmuş
Yani 3 yaş küçüktür benim sözümden çıkmaz her şey daha kolay olur zannettim ama yaşta bitmiyormuş olay demek ki
Noldu ki ya merak ettim şimdi
Ben onu domine etmeye kalktım başıma gelmedik kalmadı... beni yakaladığı gibi eğdi büktü doggy pozisyonuna getirdi...
Hayır doggy yok asla yapmam dediğimde...
Sana mı soracağım deyip kollarını arkada tek eliyle kilitledi... debelendikçe de kalçalarımı kızartacak güçte şaplaklar
Tecavüz ya bu...
Zevk aldıysan sıkıntı yok da yine de istemediğin bir şey olduğu için çok kötü olmuştur :((
Ya işte maalesef seks modundan çıkamadım... adamı yatağa ben almışım nasıl tecavüz diyeyeüm...
Başımı da yatağın ayak ucundaki demirlerin arasına soktu kafamı kaldramayım diye...
En kötüsü de o vaziyette bir de dalgasını geçti... ilişkiye girmeden eliyle yokladı...
Ohooo sen güya söz hakkın yok diye debeleniyorsun ama diğer taraftan da ç
Şırıl şırıl akıyorsun maşallah dedi
Ahahaha ya boş ver o da öyle bir anı olarak kalsın sende
Aynadan kendimi gördüm hem çok utandım hem de maalesef söylemeye bile utanıyorum ama aşırı derecede dişi hissettim kendimi o çaresiz pozisyonda
Bence erkeklerin yüzde 99 u yatakta sert olmaktan yana fjdndjxnsjs
Evet öküz gibi de güçlüler ve hayır deyince de inadına inadına yapıyorlar
Ne güzel işte kızım dhdjdjsh
Bu çaresizlik neden keyif veriyor anlamıyorum... manyak mıyız biz?
Evet ya bana da aşırı keyif veriyor hükmedilmesi ve erkeğin karşısında güçsüz ve zayıf kalmak aşırı aşırı keyifli ay ay dudbdhdbdhdb
Bence daha feminen ve kadınsı hissettirdiği için erkeğin de seksteki hayvansı içgüdüleri ve hareketleri bize dişiliğimizi hatırlatıyor
Ben aslında hükmetmek istedim 3 yaş küçük olmasına güvendim ne derdçsem yapar dedim...
Sonunda olan oldu
Hükmetmek hiç benlik değil bana hükmedilmesi Hoşuma gider ayrıca 3 yaş küçük diye böyle düşünmen djdndjxn küçük olunca bir şey değişmiyor erkek kuvveti diye bir şey var istediğin kadar güçlü ol erkeğe gücün yetmez kolay kolay adam iki bileğini tek elle tutar kızım sen ne diyon ay ay şöyle bir erkom olsa tadından yenmez xjdndjdndn
beni yakaladığı gibi eğdi büktü doggy pozisyonuna getirdi...
Sana mı soracağım deyip kollarını arkada tek eliyle kilitledi... debelendikçe de kalçalarımı kızartacak güçte şaplaklar
Başımı da yatağın ayak ucundaki demirlerin arasına soktu kafamı kaldramayım diye...
En kötüsü de o vaziyette bir de dalgasını geçti... ilişkiye girmeden eliyle yokladı...
O geceye kadar hesapta feminist takılıyordum ama o geceden sonra bunu söylemeye utanıyorum
Knk senin de hoşuna gitmiş belli djdndud ama çocuk fazla dominantmış bu kadar beni aşar djdndjdndn
Aslında elimi kurtarıp popomu dayaktan korumaya çalıştım diye ellerimi arkamdan bağladı...
Ve dediğin gibi maalesef o sıra aynaya baktım o zavallı halim bana hiç görülmediği kadar kadın göründü... yani kendimi hiç hissetmediğim kadar kadın hissettim..
Kendime karşı da öfke duydum ama aynadan göz göze geldim öfke ve tehditkar baktım o sırada inanır mısın ağzım sa tıkalıydı çünkü küfür ettim diye bornoz kuşağıyla bağlamıştı... öfkeli bakışın sonu daha da beter bir şey oldu.
Ne demek istediğini çok net anladım yani aynadan baktığında biraz utanmış ve mahcup hissetmişsin ama bu durum sana feminen hissettirmis zevk de vermiş e o zaman halinden memnunsan iki taraf da zevk aldıysa sıkıntı yok ama senin partner sana kölesiymişsin gibi davranmış adama bak djdjsj tamam ben de Hard severim ama bu kadarı fazla vuuhuu fjdjdudjsjsbs
Demekki sana şu ana kadarki ilişkilerindeki hiçbir adam sana kadın gibi hissettirmedi
Ukala ve alaycı şekilde baktı yani hiçbir şey demeden gözleriyle alay etti o anki çaresizliğimle... ne yapabilirsin ki bana bak ellerin bağlı ağzın tıkalı der gibi... öfkeden kudurdum ağzımdan homurtu çıkarabilirim. Böyle yüzüyle yüz ifademi ve çıkardığım o böğürtüyü taklit etti...
Sonra da dedi ki biraz da senin efor sarf etme zamanın geldi ben sabit duracağım sen kalçanla ileri geri yapacaksın dairesel hareketlerle de içinde gezsireceksin
Bence o adam sadist hem acı çektirmeyi seviyor hemde yatakta ben üstünüm benim dediğim olur der gibi kanıtlıyor resmen avını yakalamış aslan gibi sıkıstırmış seni sende ceylan gibi kalmışsın köşede belki sende bundan zevk alıyorsun mazoşist vs kendimde de var çünkü oradan biliyorum djdndjd ama seninki kadar fazla degildir bendeki
O sadist değil çünkü debelenmezsem şaplak atmıyordu... hatta bağlanmayacaktım debelenmesem veya küfür etmesem ağzımı da tıkanmayacaktı... mazoşist miyim bilmiyorum ama bemi bağlayamasın diye tüm gücümle çırpındım
Sonuc olarak bağlaması hoşuna gitmiş knk yani az da olsa içinde o duygu var partnerin de dominant bir karakter demekki kiyamam sende yönetebilecegini sanmışsın djdndjxnxj
Bir de kendime feminşst diyordum doggy yapanlara ezik filan diyordum...
İnadına sabaha kadar doggy yaptı bir de * kurusu bu dediğini de yaptırdı... kendim dairesel hareketlerle içimde gezdirecekmişim o kocaman şeyi.. ağzım da tıkalı böpğrdğm bunu söyleyince debelendşm...
Sonu acı oldu... çok fena 2 şaplak... bir de kalçam terden sırılsıklam sıklam olmuş öyle fena şaplak sesi geldi ki daire çınladı...
Ama asıl rezillik 2. Posta öncesindeydi
Sen ilkini bunla mi yaptın çünkü adam sana unutulmaz dk lar yaşatmış belli ki djsjdjdj
Aynı gecenin devamı... sorma kocaman bir şey içimde gezdirdi zevk aldım mecburen yani bayılacaktım neredeyse
Hala görüşüyor musunuz
Ellerimi çözmemiş ağzımı çözmüş... baygınlık geçirdim resmen yani kendime geldiğimde aşağı taraf resmen pıtır pıtır yapıyor bir daha bit daha diyor...
O da anladı pislik... dedim çöz beni canına okuyacağım...
Bir daha istemiyor musun yani çözersem giderim gitmemi mi istiyorsun dedi...
Hayır hayvan dedim... az öncekinin intikamını alacağım bu defa ben üstte olacağım dedim...
Beni öptü oramı buramı kurcaladı zaten havalanmış olan hormonlarımı iyice uçurdu resmen köpğrttü.. sonra da ellerimi çözdü ama ne dese beğenirsin
Ne dedi ayol taksit taksit söyleme djdndjdb
Dedi şimdi güzelce her tarafımı yalayacaksın ama tek santim es geçersen bozuşuruz...
Dedim bu ne... dedi hizmet edeceksin biraz...
Ne koltuk altları ne ayak tabanları hiçbir yerini ihmal ettirmedi köpek...
Arada vücudumun sıcaklığından mı nefesimden mi bilmiyorum biraz kendime gelir gibi olunca oramı burası kurcalayıp tekrar kudurtuyor..
Ay yok bu iğrenç ayagiyla koltuk altını öperken nası tiksinmedin kizimm
Mecbur... bir de bemi öyle bir kurdu ki... o kocaman 20 santim bir de kalın... o istese söndürür gider öyle güçlü bit iradesi var..
Göze alabilir misin o azmışlıkla
Kiz tiksinirim ben ama ne bilim seninki Manyak şiddet falan uygular ne bilim bağlar eder mecbur bırakmış biraz da
Evet ama seks yapmama tehdidi o azmışlıkla dayaktan kaç beter biliyor musun?
En kötüsü ayak yalamak değil az önce benle dalga geçtin ya hani kıyamam domşne edilebileceğini sanmışsın diye... işte buna benzer şekilde ve feminist oluşumla alay etti sürekli
Ay o çok onur kırıcı bee resmen feministligin buraya kadarmış demiş sana dudndudndj
Evet aynen... ve maalesef ilişkimiz o gece bitmedi... ve normal hayatta da bana hükmetmeye başladı. Çok net şekilde... şirkette bu çocuk stajyer ben onun çok üstüyüm ama gece bir yere giderken çocuk gibi izin alıyorum :(
Sevgili değilsiniz fb siniz ne diye izin alıyorsun ki seni sahibi bellemiş saplantı takıntı haline getirir hatta dikkat et ofiste bir erkekle normal bile konuşsan kafada kurar acısını çıkarır bu manyak
Sevgili olduk işte... onun yanında çok huzurluyum bunca despotlupuna rağmen... ama hiç acıması da yok. Bir arkadaşımın çok yakın değil ama yine de arkadaş... o kızın eskortluk da yaptığını öğrendi... ve ne yaptı inanamazsın
Ne yaptı ayol asko dm den konusak bura birikti
Beğen
Beğenirsen soruyu... seni görğrğm
Beğendim kiz
yatakta kimin ne çıkacağı hiç belli olmaz tatlım
Evet ya maalesef :(
biraz sexting yapıp bu konudaki düşüncelerini öğrenmeyi deneyebilirsin.
Olan oldu zaten
yatakta mı oldu?
Evet.. yaşı benden 3 yaş küçük domşne ederim ne dersem o olur diye düşünmüştüm...
Sabaha kadar bedenim üzeründe en ufak kontrolüm olmadı
Yatakta ablalık sökmez tatlım nasıl düştün bu hataya?
Ben onu domine etmeye kalktım başıma gelmedik kalmadı... beni yakaladığı gibi eğdi büktü doggy pozisyonuna getirdi...