Cinsel Yaşam Kızların erkeklerden daha mı çok cinsel dürtüsü var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne düşünüyorsunuz Kızların erkeklerden daha mı çok cinsel dürtüsü var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum erkeklerinki en ufak bir şeyde bile ortaya çıkıyor ama kadınların genelde belli bir kodu var 0 0 Yorumla
StrangerFun5 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl İstatistiğini bulmak zor bunun. Bence cinsiyetle ilgili değil bu olay. Daha çok içindeki istek ve arzuyla ilgili. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ewt.. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ewt sizin kadar p*rno izlesek libido arşta olur Yorumla Soran 1 yıl Ben 3 günde bir yapıyorum. Zararlı diye. Her gün yapmıyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum erkeklerinki en ufak bir şeyde bile ortaya çıkıyor ama kadınların genelde belli bir kodu var
İstatistiğini bulmak zor bunun. Bence cinsiyetle ilgili değil bu olay. Daha çok içindeki istek ve arzuyla ilgili.
7 kat fazla
Ewt..
Emin misin
Ewt sizin kadar p*rno izlesek libido arşta olur
Ben 3 günde bir yapıyorum. Zararlı diye. Her gün yapmıyorum.
İmkansız
Evet var.