Hızlılık ve sertlik birbirinden dahs ayrı kavramlar biliyorsunuz ki peki; Yapılan seksin hızlı olması mı sert olması mı orgazm ya da boşalmayı daha tutkulu kılar? #reda
Zevk almayı sağlayan seksin sert olması mı yoksa hızlı olması mıdır?
Bence önemli olan duygulardır.. duygunun olmadığı bir seks ne kadar sert ve ne kadar hızlı olursa olsun zevk vermez bana.. ama duygu varsa isterse yavaş olsun isterse hızlı olsun ya da sert olsun ben bu tür şeylere bakmadan zevkimi alırım. tabi partnerimin zevk alması da oldukça önemli benim zevk almam da
Her anı doyasıya yaşamak bence, ilk önce giyinirken sevişmeye başlanmalı sonra kıyafetler yavaş yavaş çıkartılmalı iç çamaşırı ile kalınca iç çamaşırının üstünden temaslar devam edilmeli (o yüzden bana göre iç çamaşırı seçimi seks için önemli) daha sonra sonra iç çamaşırlarından da kurtulup devam edilmeli sevişmeye, dudaklar eller vücudun her yerini keşfetmeli o sıcaklığı hissetmeli üst dudaktan alt dudağa kadar, erkek için söylemek gerekirse kadının dudakları boynu göğüsleri iç bacakları en güzel yerler olabilir daha sonra oral sekse geçilmeli ve bence bu kısım biraz uzun sürmeli ve artık dayanamayıp yolaçan saç baş kalmayınca ilişkiye girilebilir ilk önce yavaş yavaş penis vajinaya girmeli her an hissedilerek ve yavaş yavaş vites arttırılarak hızlanmak lazım biraz daha vahşileşmek lazım bir yandan hızlı hızlı gir çık olurken bir yandan da eller boş kalmamalı arada göğüsler kalçalar okşanmalı belki kalçalara tokatlar olabilir ve tabiki bol bol öpüşüp pozisyondan pozisyona duvardan duvara geçilebilir ve nihayetinde mutlu sonu partnerler istedikleri şekilde bitirmeli.
Elemanın çûküne bağlı bu işler. Ufak çûküyle haz verebilmek ve erken gelmemek adına mecburen hızlı davranır, finalde tavşan gibi bayılır. Seksin asıl haz noktası, hissederek yavaşça yapıldığında yaşanır
Hızlı olmak hemen sonuca odaklı olmak ve seksi kısa sürede bitirmek olarak algılıyorum ve bu zevk vermez diyorum. Olabildiğince uzun tutmak ve başlangıçta soft başlayıp sonradan sertliğin dozunu artırmak lazım diyorum.
Kişiye göre değişen bir şey olsa da bence daha önemlisi tensel çekim ve karşıdakini iyi analiz edebilmekten geçmektedir. Herkes her şeyden hoşlanamayabilir o kişiye karşı özel başka bir şey vardır belki. Tabii zamanla öğrenilecek bir şey olsa da duygularını gizleyen biri varsa karşında bu da anlaşılmasını zor bir hale getirebilir. Bence her şeyden önemli duygular
hard core zevk verir ama bazen bu tek taraflı olur hızlı sekste ise genelde erkek zevk alırken kadınlar tam tatmin olamaz bence en iyisi soft core başlayıp hard core bitirmektir böylece her iki taraf tatmin olabilir
Hızlı daha hızlı… tam bir fiyasko şehir efsanesi sabit tempoda girişin sertliğide partneri tanıdıktan sonra ne kadarından zevk aldığını algıladığında ayarlarsın zaten
Zevk ne kadar uzun sürerse keyfine o denli uzun olur 5 dakikada biten ilişkinin tadına olmaz hazmede hazmede zevkini uzun süre tanımlayıp yaparak uzun süreliğine iyi olur
Kizim bak yavaş yavaş sokup , öncesinde de öpüşme sevişme ile ıslattıysa.. yavaş sokarken ki aldığın tat ve sonra sertçe vurması kadar zevkli bir seks olmaz kadın için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sert seks sadece böyle bir şey değil ki?
kadın bedeninin kontrolünün tamamen erkeğe geçmesi; hareketinin kısıtlanması; erkeğe rağmen hareket etmeye çalışırsa da poponun şaplakla kızartılması
Hızlı sekste sert seksin içinde zaten sert seks illa vurdulu kırdılı olmuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sweet chili sos gibi bence. Tatlı ve acıyı birlikte veriyor. Sizin soruda aynı bu şekilde alınan zevkteki çıtayı en üste çıkaran iki etken bir arada daha lezzetli olur