Bak şimdi bir yol haritası çizelim 😂 Haftasonu en güzeli tembel seksidir. Kafalar boş, yatakta, mutfakta, banyoda.. İki gün 😘 Pazartesi ilk iş günü, hard seks muhteşemdir 😉 tırnaklarını hissedersin, alt dudaklarda dişin bıraktığı acı dilin verdiği hazla karışır. Boyunlarda ki morarmayı kim takar. Zevkin doruklara çıktığını yaşarken, patlama anlarını kim duyar? Aklından geçmez, harikadır. Günün tüm stresi, "patronu, müşterisi, geleni gideni, soranı sormayanı..." hepsine birden... Sonraki günler de yanındayım, seni çok 🤩 mesajlarıyla soft seks. Soft sekste karda yürür, izini belli etmezsin. Günler değişir, karakter değişmez.
Bizim kadınlarımızın çoğu softu bile korkutucu ve utanç kaynağı buluyor. Sert yaşanan cinsellikten sonra kendilerine gelmeleri 1 hafta sürüyor. Burası Türkiye bu detayı atlamayalım. :):
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu soruları ve yorumları görünce sevdiğim beyi hayal etmem doğal mi 😂 bence de hard her zaman öndedir yani
Bebeğim önemli olan, her ikisinin de kiminle olduğu... soft seks elbette daha romantiktir ama softtan harda doğru ilerleyen seks her zaman kazanır. Yani sonuç olarak hard kazanır. 😘
Galiba her zaman öndedir. Sevmem diyipte yatakta sertlik isteyen çok gördüm. Ne kadar yerine moduna göre değişir desekte arada biraz sertlik olmayınca sanki biraz yavan geçiyor. Harddan tabiki sadece bağlamalı kırbaçlı falan anlaşılmasın. Şaplak yönetme sert giriş çıkışlar vb. şeyler de harda girmekte.
Bu ülkede hard kaldıramaz kolay kolay daha soft bile ayip bir sey gibi gozukurken fiziksel etkiyi söylemiyorum bile şimdi ben 1.91 89kg adamım 1.60 45kg bir kiza gerçek bir hardcore yapsam 6 ay boş otobüste ayakta gider gerçekler yani yapacak bir sey yok
Sert sevişmekten daha iyisi yavaş-sert karışık sekstir bence. Çünkü ikisinin de kendine göre güzel yanları var ve birlikte güzel gidiyorlar. Tıpkı döner-ayran gibiler. Yer yer yavaşlayıp duygusal ve sakin bir şekilde devam ederken bazen de kişinin içindeki vahşi yanı bırakıp saçtan kavrayıp vitesi arttırması güzel oluyor. Sadece sert ya da sadece yavaş seks ile kişi kendini sınırlandırmamalı.
soft başlayip orta moda geçip, sartlar uygunsa nadiren hard devam ediyorum. hardi belirleyen kadındır.. uygunsa yapılır.. sürtünme kaynakli tahriş ve su toplamalar cok can yakar.. once sağlik..
Ben sert ve küfürlü yaparım. 💪💪 O kadın o erkekliği hissedecek! 😎Gerçek bir erkek tarafından becerildiğini ve alfa bir erkeğin kollarında, kucağında zıpladığında orgazmın doruklarına ulaşacak ve zevkten dört köşe olacak.
Hayir seks bir sanattir gerektigi gibi olmalidir.. sekste oncelik kadinin yaptigi isten gurur duyarak zevk almasi ile erkege zevki yansitmasi ile nitelik kazanir. Yoksa kadinin canini yakmak bir erdem degildir.
Saçmalama, bir kadın hard seksten hicbir zaman max. Haz almaz. Soft seksi de her erkek beceremez. Bu yüzden hard yapıp açığını kapatır. Kadında zevk aldım sanar. Soft sekste kadının cani çekilir nefesi kesilir. Ya ben yanlış tecrübe ediyorum ya da insanlar hard seksi daha faydalı sanıyor. Soft sekste hicbir kadında negatif bir durum gözlemlemedim. Onların gördüğüm hali numaradan olamaz. Biliyorum.
Farkında olmadan soft seks yapıyorken bile doruk noktasına gelirken farkında olmayarak hard seks yaparız ama o an ki ritimle pek anlamayız. Hard seks yapacağım diye işe başlarsak kazanmayız kaybederiz. Tamamen ana göre davranılmalı.
Ön sevişme gibidir soft seks tadını damağında tutmadan önceki süredir ne kadar uzun tutarsan akan sular o kadar hızlanır sular ne zaman hızlanırsa işte o an Hard seks mode on, f*ck the wet pussy.
Bu türk kadınlarının hard istedini hala anlamış değilim. Neden bir kadın kedisinin canının yanmasını ister ki, sırf bu yüzden eşinden ayrılanlar varmış ki çok garip ama normalde canını yaksa erkek kaba seks de yapınca çekici kendinize gelin biraz bence
Bacim aci zevk verir😜😜soft starter. Dokunuslar ile yumusak yol verip ritim tuttuktan sonra hard ile bitirilir.😜😜😜bence ikisi birbirini tamamlar. Kazanan yoktur.
Ben romantık seksi uzun tutup hardı kısa tutuyorum nedense işte beğenen beğeniyor... O uysallığı uzun tutup içimdeki hayvanı zirve anında serbest bırakmak hoş oluyor
En İyi Cevaplar