Cinsel Yaşam Mastürbasyon bakireliği bozar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sadece merak ediyorum Mastürbasyon bakireliği bozar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Sert şekilde klitorisi okşarken elin vajina içine kaçarsa bozabilir ya da sert bir cisme sürtünürken de olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En son bakireyim diyen flört tarak sokarken video stmıstı 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben asla kimseye bakire olduğumu söylemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Neden birisi benim ilkim olduğunu düşünüp kendini özel hissettin? Hem bakire değilim neden yalan söyleyeyim Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mastürbasyonu nasıl yaptığına göre değişir değerli okurum 0 0 Yorumla
NighttWishh Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Okşarken parmağını içine kaçırmadığın sürece bozulmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bozmaz da asıl amacın bunu öğrenmek değil sanırım 😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olacak birisini bulmak Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen aynen Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yok. Ayrıca ben kimse kendini özel hissetsin o bozmuş olduğunu bilsin istemem. Zaten bende o yüzden bozdum. Ayrıca benim cinsel ilişkim zaten oldu ve ilk olmasına rağmen ona bunun ilk olmadığını söyledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız mısın Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim vwr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama şu an yalnızsın değil mi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dedim ya sevgilim var Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İçeri bir cisim girmediği sürece bozulmaz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İçine cisim, oyuncak falan sokmazsan bozulmaz. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl yaptığına bağlı 0 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nasıl yaptın peki nasıl yaptığına göre değişir 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yok artık 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet mu hayır mı? Yorumla eğlenbenimle +1 yıl hayir tabi Yorumla Soran +1 yıl Peki kan geldiyse? Yorumla eğlenbenimle +1 yıl o nasil mastrbasyon Yorumla Soran +1 yıl İçeri sokarsan Yorumla eğlenbenimle +1 yıl sokma birsey yuzeysel yap, sokarsan riskli tabi Yorumla
KaçakÇay0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İçine bir şey sokma bozulmaz 1 1 Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Yastığa sürtünüp yap ya da duş başlığı sürtün Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sokarsan 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Hamile bile bırakır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aynen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne demek ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bozmaz elini içine sokmazsan fhxj Yorumla Soran +1 yıl Kan geldiyese bozuldu mu demek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sert şekilde klitorisi okşarken elin vajina içine kaçarsa bozabilir ya da sert bir cisme sürtünürken de olabilir.
En son bakireyim diyen flört tarak sokarken video stmıstı 😀
Ben asla kimseye bakire olduğumu söylemem
Neden
Neden birisi benim ilkim olduğunu düşünüp kendini özel hissettin? Hem bakire değilim neden yalan söyleyeyim
Mastürbasyonu nasıl yaptığına göre değişir değerli okurum
Okşarken parmağını içine kaçırmadığın sürece bozulmaz
Bozmaz da asıl amacın bunu öğrenmek değil sanırım 😂😂
Ne peki?
Yardımcı olacak birisini bulmak
Yoo
Aynen aynen
Öyle bir şey yok. Ayrıca ben kimse kendini özel hissetsin o bozmuş olduğunu bilsin istemem. Zaten bende o yüzden bozdum. Ayrıca benim cinsel ilişkim zaten oldu ve ilk olmasına rağmen ona bunun ilk olmadığını söyledim
Yalnız mısın
Sevgilim vwr
Ama şu an yalnızsın değil mi 😂😂
Dedim ya sevgilim var
İçeri bir cisim girmediği sürece bozulmaz
İçine cisim, oyuncak falan sokmazsan bozulmaz.
bir şey sokarsan evet
Nasıl yaptığına bağlı
Nasıl yaptın peki nasıl yaptığına göre değişir
Zevke gelip hunharca davranırsan mümkün
yok artık
Evet mu hayır mı?
hayir tabi
Peki kan geldiyse?
o nasil mastrbasyon
İçeri sokarsan
sokma birsey yuzeysel yap, sokarsan riskli tabi
İçine bir şey sokma bozulmaz