Cinsellik Mastürbasyon orucu bozar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aşırı istekliyim yapsam ne olur Güncellemeler+1 yıl Yaptımm 🤒 Mastürbasyon orucu bozar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Orucun bozulabilir. Başka şeylerle uğraşmayı dene. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Instagram'da tw da YouTube de dolaşabilirsin, dini video izleyebilirsin dışarı çıkıp hava alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Çok zor kesip atıcam en sonunda 😄 Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Dur sakin ol hshdhdhhd Yorumla megakolik +1 yıl Kesemez korkma Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı ol 😄 Yorumla
Gvbnm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Soğuk suyla yıka 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Kesmiyor Yorumla Gvbnm +1 yıl Buz kullan ozaman. Cok inandirici gelmiyo Yorumla megakolik +1 yıl Soğuk su keser Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim hazrolda bekliyor Yorumla megakolik +1 yıl Kafanda bitir kendine hakim olamıyorsan zaten boşuna uğraşma Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl bence demli çayla yıkasa daha etikli olur. Yorumla Gvbnm +1 yıl İkide yumurta kır 😖🤣 Yorumla Soran +1 yıl Off canım çekti 😁 Yorumla siyahcorap +1 yıl aga senin oruç kederlendi sanki Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Orucu bozmaz tabiki de yap gitsin 1 5 Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Orucu bozmadığına dair bir kanıt, bilgi var mı? Yorumla bLueetimeS +1 yıl Ya arkadaşım bu sorunun amacı troll soru bu sorunun cevabını bilmeyecek kadar cahil olur mu insan? Yorumla Soran +1 yıl @Uzaklarınşarkısı eyvallah Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Bilmiyorum ben troll olarak algılamadığım için öyle cevap verdim. Yorumla bLueetimeS +1 yıl Böyle bir soru gerçekten sorulabilir mi şunu düşünün artık Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 488 cevap paylaştı. Arkadan versen bile bozulmaz 0 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yapma sakın 0 9 Yorumla megakolik +1 yıl Oruç yolcu Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım peki Yorumla megakolik +1 yıl Uzaklaş Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Tut kendini ve iftardan sonra yap. Sahur vakti gelmeden de gusul abdesti al Yorumla megakolik +1 yıl Tutamaz bence kendine hakim olan birisi değil Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim sen öyle mi yapıyorsun Yorumla sudesiyahseven +1 yıl İsterse tutar gayet yaa 😅 Kaç saat var sanki @megakolikBen tutmuyorum @soran Yorumla megakolik +1 yıl Bende tutmuyorum Avrupa yaşıyorum burada zor oluyor kendine hakim olmayan erkeğin işi zor bence Yorumla Soran +1 yıl Tutmamak daha mı iyi acaba günaha girmem sonuçta dhmi 😄😂 Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çek gitsin 😀 0 1 Yorumla Cracks +1 yıl İyi yaptın hiç kaçırmıyon😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Orucun bozulabilir. Başka şeylerle uğraşmayı dene.
Mesela
Instagram'da tw da YouTube de dolaşabilirsin, dini video izleyebilirsin dışarı çıkıp hava alabilirsin
Çok zor kesip atıcam en sonunda 😄
Dur sakin ol hshdhdhhd
Kesemez korkma
Yardımcı ol 😄
Soğuk suyla yıka
Kesmiyor
Buz kullan ozaman. Cok inandirici gelmiyo
Soğuk su keser
Ciddiyim hazrolda bekliyor
Kafanda bitir kendine hakim olamıyorsan zaten boşuna uğraşma
bence demli çayla yıkasa daha etikli olur.
İkide yumurta kır 😖🤣
Off canım çekti 😁
aga senin oruç kederlendi sanki
Orucu bozmaz tabiki de yap gitsin
Orucu bozmadığına dair bir kanıt, bilgi var mı?
Ya arkadaşım bu sorunun amacı troll soru bu sorunun cevabını bilmeyecek kadar cahil olur mu insan?
@Uzaklarınşarkısı eyvallah
Bilmiyorum ben troll olarak algılamadığım için öyle cevap verdim.
Böyle bir soru gerçekten sorulabilir mi şunu düşünün artık
Arkadan versen bile bozulmaz
Yapma sakın
Oruç yolcu
Ne yapayım peki
Uzaklaş
Tut kendini ve iftardan sonra yap. Sahur vakti gelmeden de gusul abdesti al
Tutamaz bence kendine hakim olan birisi değil
Deneyeceğim sen öyle mi yapıyorsun
İsterse tutar gayet yaa 😅 Kaç saat var sanki @megakolik
Ben tutmuyorum @soran
Bende tutmuyorum Avrupa yaşıyorum burada zor oluyor kendine hakim olmayan erkeğin işi zor bence
Tutmamak daha mı iyi acaba günaha girmem sonuçta dhmi 😄😂
Bozar
Bozar
Evet.
Bozmaz
Bozar
Çek gitsin 😀
İyi yaptın hiç kaçırmıyon😀
Anan babanı bozar mi