Ben çok duygusal bir insanım. Sizce ilkimi aşık olduğum adamla mı yoksa öylesine biriyle mi yaşasam daha mutlu olurum?
Bağlanınca erkekler uzaklaşıyor, bağlanmak istemiyorum. Sizce?
Bağlanınca erkekler uzaklaşıyor, bağlanmak istemiyorum. Sizce?
Madem ilk cinsel ilişkini yaşamak istiyorsun, aşık olduğun erkekle yaptığında beklentiye gireceksin. Bağlanacaksın, belki evlilik bekleyeceksin. İlişkiniz biterse senin için yıpratıcı olacak. Bitmesi gerektiği yerde sırf bu yüzden devam etmeye zorlayacaksın kendini. İlk cinsel ilişkin beğendiğin, arzuladığın fakat duygusal bağlılığının olmadığı biriyle olmalı. Bu kişi de öylesine biri olmak zorunda değil. Güzel hatırlaman için sevişmeyi bilen biri olmalı. İlk deneyiminden pişman olan kadınlar genellikle seksten soğurlar.
İlk ilişkiyi bende henüz yaşamadım. Evlendiğimde aklıma gelmemesi için aşık olunan kişi değil de normal biriyle yapılmalı diyorum. Bu konuda uyumlu olabiliriz😅
Aşık olduğun adam ile yaşa. Ama seks yapmak yok. Öpüş, sarıl, elleş, oral, sürtünme tamam. Ama asla et ete girmeyecek. Seks çocuğunuzun babasının hakkıdır.
Cevap
20Cevap
soru mu bu?
kocasıyla yaşarsa hiç üzülmez, bunu düşünebilecek yaştasın diye düşünüyorum.
Bizim ülkedeki koca-eş anlayışı ile benim bakış açım hiç uyuşmuyor ben evliliği sevgili gibi yaşamak isterim sıkıcı şeylerden haz etmem
evlendikten sonra boşanmiyacağını bildiğin adamla yaşarsan üzülmezisn
yanı tecribelı bırıyle yapabılrısın sadece cınslelıklese
Öylesine yaşamak mantıklı ama çok romantik de yaşamamak lazım yala geç yoksa mezra kadar untamazsın
Her erkek öyle değil. Bence sevdiğin insanla yap bunu
fakirin birine ver cennete gidersin
bence komple erkeklerden uzak dur
Sürekli aşık oluyorum sonra tutku besliyorum aşık olduğum kişiye. Ne yapacağımı bilmiyorum
Olgun ve tecrübesi bir partner
tabiikide aşık olduğun kişi ile
Bana bağlan ben seni üzmem asla
değecek birisi
dönüp gitmeyecek
merak nsll
akraba plmasın
Hiç seviştin mi?
Öpüşme sarılma vs oldu sadece yüzeysel yasandi sevdiğim kişiyle
Bu konu da uzun uzun konuşmak ve tavsiye vermek isterim uykun yoksa 😅
sen balık burcu musun?
Zorunda mı hissediyorum?
Zor soru
Bizimle yaşayın 😅
En doğrusu eşinle
Esinle knk
Bizim ülkedeki koca-eş anlayışı ile benim bakış açım hiç uyuşmuyor ben evliliği sevgili gibi yaşamak isterim sıkıcı geleneksel sıradan şeylerden haz etmiyorum napcamm
O ne demek canin sikilip istemediginde ayrilip bosanacan mi kafana gore yani
Böyle şey oluyor ya evlisin senin şöyle yüklerin var akrabaymış şuymuş cartmış curtmuş hizmetmiş hiç bu kafada değilim ben aşık olup gezen hayatı yaşamayı seven sıkılmaya gelemeyen biriyim
Aşık olduğum adamla gezeyim mutlu olayım çocuklarımız olsun iyi annelik ederim ama başkaları hayatımıza müdahil olsun istemiyorum
Bu da evlilikle alakali degil evlendigin kisinin ve ailesiyle ilgili o yuzden bence sen evliligi suclama dogru kisiyi bulmaya bak, ailesini iyi tani kendisini iyi tani oyle bir yola cik bir sonraki adimi atarsin oyle hemen ben asik oldum ben sevdim ben etkilendim diyip de bir iliskiye baslama uzulen sen olursun, her sey bi sevmeye bakmiyor sevmekle olmuyor yani
Kocasıyla
Evlenince yasarsa
Benimle yasa
Eşinle
Kaç yaşındasın
23 yasındayım
Libidon çok mu yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?