Pişman olan çok fazla kadın var. Neden pişman oluyorsunuz ki? Ya da erkekler neden biz seks yaptığımız için pişman olmak zorundaymışız gibi davranıyor?
Cevabın nedir?
İlk seks yaptığınızda kızlık zarınızı gözünüzde çok büyütüyorsunuz ve ilişkiye girince artık o zar yok ve bir anda kendinizi ruhsal olarak çöküntüde hissediyorsunuz bu muydu yani bu kadar basitmiydi diye düşünüyorsunuz hep. bundan dolayı.
24 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yani düşünüyorsun yok adeta kabullenemiyorsun ama aslında hiçbir şey değişmemiş de değişik
Soran+1 yılAynen öyle ama yapmamın sebeplerinden biri de f. ck The system ruhum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence olmamalı yaptığı birşeyden insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hiç pişman olmadım, kızlar neden oluyor anlamış değilim.
311 Yorumla
Soran+1 yılBen de
Cevap sahibi+1 yılpişmanlık hissi biraz da niyet ile ilgili bir durum. bir şeyi suç işleme niyetiyle yapmadıysan pişman olmazsın. cinsellik ne yazık ki suç gibi görünüyor bu yüzden kişiler pişmanlık duyuyor bence
Soran+1 yılEvet öyle bir sorun bar
Soran+1 yıl@aşkcmc bize ne la yazma
Cevap sahibi+1 yıl@aşkcmc psikolojik destek alabilirsin bunun için.
Cevap sahibi+1 yıl@Rodinn_ :D :D :D
olmadım olacağımı da düşünmüyorum.
43 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Sevdiğin biriydi ve ilişkiniz sürüyor da o yüzden mi olmadın olmam diyorsun yoksa ohoo ortada ilk olan herif mi kaldı yine de pişman değilim mi diyorsun? Ben de 2. Mesela ama yine de hiç pişman olmadım
Soran+1 yıl👍🏻güzel
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Suç işlemiş gibi düşünüldüğü için ona bakacak olursan kızlar iğrenç gibi görüyor genel kanı bu...
Yani olgun bir insan mabtığında bu gayet doğal bir durum Ayrıca ihtiyaç...
Piskolojik olarak birde güven meselesi kadınlar iş görmüş gibi olsun istemezler20 Yorumla
+1 yılKızların çoğunun sorunu. istekli oluyorlar ama yaotiktan sonra pismanlik. erkege küsme vs. Sebebi ise bilinçaltları
30 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlabu tek taraflı bişi değil veren kadar alanda suçlu ama ilk yapan kızların pişmanlığı yalanları doğru olarak görmesi hatta pişman olmayanlar temiz erkek peşinde çoğu, burdada olan bize oluyo o erkek istediğini alsın bakireliğini vs. sonra bu kız bize kalsın
244 Yorumla
Soran+1 yılAy hala kadını mal gibi gören beynine sokıym senin olan da olur umarım sana ne olacaksa
- +1 yıl
ulan mal gibi gören diyorsun bir kızın üstünden en az 2 kişi geçtikten sonra bak en az diyorum sonra bende bu zamana kadar hiç yapmayıp o kız bana kalsa ben o kıza nasıl gönül rahatlığıyla dokunucam ya da çocukların yüzüne nasıl bakıcam o erkek evlenmeden o ilk zevkini alsın hatta evlenirkende temiz kız alsın kızda aynı şekilde sonra yok efendim beceremiyorsun istemiyorum orobuluğun cinsiyeti olmaz evlenmeden yapan evlenincede yapar
Soran+1 yılOrspu senin çenen olmuş haberin yok hala salk salk konuşuyorsun üstünden geçmek ne be terbiyesiz hadsiz sen önce konuşmayı öğren ya merak etme senle evlenmez zaten kimse şu kültürsüzlüğü gördükten sonra takılma zara kimle yattığına falan evlencek kadın bulursan ;)
Soran+1 yılNe alaka bu dediğin? Of cahilin tekisin kadın görsen üstüne atlarsın sen yapamadon diye evleneceğin kadın da yapmasın istiyorsun %90ınıx böylesiniz.
- +1 yıl
Alkası var merak etme sen rahat ol sen sadece kendini ve sein gibileri kurtarmak adına böyle şeyler diyorsunuz ki hem kendini benim yerime koyarak cevap ver sen hiç yapmamış bir erkek olsan hayatında en az 2 kere cinsel hayatı olan birinle evlenir misin hiç aklınagelmez mi evlenmeden yapmış evlenince aldatmıcağı ne malum diye? ya da başka bişi
Soran+1 yılNe alaka ya evlenmeden yapmakla evlenince aldatmak ne alaka bu tamamen karakterle ilgili belki evlenirken bakire olan evlenene kadar onca kişiyle öpüştü sürtündü vs evlendikten sonra zar gitmişken hepsine geri dönüp birer kere deneyecek bilebilir misin? Hayır. O zaman bk atmak için hayal gücümüzü kullanmıyoruz. O tamamen karakter meselesi şerefszse aldatır
- +1 yıl
bu dediklerine katılıyorum ama bişi dicem dünya geldikten sonra hayatında her yaptığın ilkini kimle nasıl nerde yaptığını hatırlıyor musun çoğunu hatırlıyorsundur keşke onu tekrar yapsak gibi şeyler vs deriz yani hepimiz öyle şimdi o kadında unutamıcak ilkini kimle yaptığını içinde olucak söylemicek belki benle yaparken bile aklında olucak ve ben öyle bir tecrübe edindim ki şu 20 yılda kimse bana duygusal olarak rolün kralını yapsa saklayamıyor belli etmem ama anlarım çok kez acı çektim niye kimseye dokunmadım diye eğer ben böyleyken böyle ufak bişi istiyorsam ve bu durumda ben salak oluyorsam zaten ilk salaklığı bu zamana kadar yapmışım ne diyim ki başka dokunmadan sevmek yerine dokunarak sevmek gerekiyormuş
Soran+1 yılBak geçen arkadaşlarımla konuştuk yenisiyle bir şey yaşarken eskisi aklına gelmiyor bu net. Onun dışında bir an aklına gelebilir ama oturup dertlenmiyorsun yani ve bir an aklına gelmemesi imkansız herhalde ama bu durum üzmüyor herhangi bir anını hatırlamakla aynı
- +1 yıl
Her insan aynı olmaz ki ya da diyelim bakire ama oral anal hepsini yapmış benim heyecanım onun olmaması garip olmaz mı bana yani ruhsal olarak bir değişik olurum (zamanla alışsam bile o ilk ten sonra yinede bir şey olur içimde) ya da diyelim bakire değil o kanı akıtmak benimde hakkım değilmi sonuçta karım olucak ona daha çok bağlanmam mı o sıra bu benim kadınım demek ya da onun bana artık seninim demesi bunları duymak hakkım değil mi yani siz kızlar bazen böyle normal şeyler görüyorsunuz ama yanlış kişilerle yanlış şeyler yapıyorsunuz
Soran+1 yılKanı akıtmayı olay ya da hak görmen bütün sorun işte.
Soran+1 yılAmaç kan akıtmak değil seks yapmak çünkü
Soran+1 yılTıppi değildir o tıbbidir ee kendin dedin sadece çocukken mikroptan koruyor ee senin fikrin oysa git öyle biriyle evlen yapana da laf etme
- +1 yıl
yav he he deminde dedim işte kendine yediremeyen insan başkasında ararmış maksat laf olsun diye yazdın işte ben laf etmiyorum ama ilk sen laf ettin yaptığın salaklık vs. o... gizlemenin alemi yok hadi canım sen yemeye devam et evlenirsen eğer tabi düşünüyorsan o zaman görürsün bakalım
Soran+1 yılNe görcem ya dkdkdk sen gibi mahalle kekosuyla evlenecek değilim ya
Soran+1 yılNe bekliyorsun hak ettiğim olarak? Mxjdjdjdj mall
Soran+1 yılYoo demem 2 saattir konuşuyorum sen daha kafa yapımı anlayamamışsın ki konuşma hiç
Soran+1 yılAbi salaksalak konuşma bir gençliğinde çapkın olsun isterim hatta ezik sıkıcı bir tip olmasın. Evlendikten sonra evinin beyi çocuklarının babası olur.
- +1 yıl
Hayalller hep böyle zaten ilk yaptığınız çocukta ilk ve sonum olarak veriyorsunuz çoğunuz yalan mı :) ama insan geçken ne alşırsa öyle yaşar kaç tane gördün her gün kızlarla olup evlenip çocuk babası olduğunu vardır mutlaka oda %10 bile yoktur sen böyle devam et bende böyle hele bir evlen bakıyım görürsün
Soran+1 yılZaten herkesin hayatı kendine başkasının hayatına burnunu sokan sendin.
Soran+1 yılEvet mal olarak görüyorsun hala öyle davranıyorsun anlattıklarımı anlayamayacak kadar da cahilsin:( bunun bizim de ihtiyacımız olduğunu algılayamıyorsun daha ne anlatayım nereden başlayayım ki zaten algılayacak beyin tok karşıda
- +1 yıl
öyle olsaydı burda tuttuğun şey klavye olmazdı çoktan 1 haftaya randevu ayarlamıştık emin ol ihtiyaç mı evet ihtiyaç ama ihtiyacını karşılamanın başka yolumu yok sanki benim gibiler nasıl duruyor onlarda insan değilmi o... işte bunu kabullen boşuna yok şu böyle yok böyle diyip durma
Soran+1 yılO babandır nasıl duruyorsan duruyorsun bana ne ki zaten din dışında bir şeyin seni bağlamasına izin veriyorsan net salaksınn inanmıyorum ve aptaltoplum kurallarının beni kısıtlamasına engel oldum 😏 Sen elinle devam ihtiyaç olsa ekinde klavye olmazdı diyor seninle yatacak değilim ya sevgilim var ve kültürlü bir tip :))
Soran+1 yılHe yatmaya hazırmışım önüme gelenle yatıyorum sanki salak ya 😂😂
Soran+1 yılHayır da sormak ne haddine
Soran+1 yılÖnce sen başlattın yoksa zaten laf etmem
Soran+1 yılEvet kim naapsın sizi dedim çünkü öyle bir çoğunluk da yok
Soran+1 yılÇoğunluk diyen sensin yani başlatan sensin. Laf yap ne ya 🙄 Üslup 0 😂😂
Soran+1 yılO güruhun hepsi dedim.
Soran+1 yılÖnce sen ettin o yüzden etrim işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden genelleme yapmaktan yanasınız çoğu kadın nesli böyle bir huyum yok tam tersine pişman olmaması icin farklı davranırım
00 Yorumla yapamanda ölüceek yapmayan da salla o yüzden
38 Yorumla
Soran+1 yılBen pişman değilim
Soran+1 yılBiraz hayal kırıklığı olan yönleri bardı ama yine de ah neden yaptım ulan demedim hiç
Soran+1 yılKız ne eşi 😂
Soran+1 yılÇok büyük hayal kırıklığı da değşl de ilkinden pek bir zevk bekleme sevişmek güzel de asıl olay bir tık acılı ve %99 ilkinde boşalmıcan hatta biraz vücudunu tanıyana kadar çok zor boşalcan yine de bu o ana kadar olan zevke engel değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dünyada pişman olmazsında ötelerde zebaniler iyi pişman eder
20 Yorumla
+1 yılkizlar haric herkes cevap vermis mk zjfjrkekwo
22 Yorumla
Soran+1 yılMk erkeklere kapatayım demiştim sonra dedim hadi açık kalsın başa kızlar yazarım erkekler çokyazmaz yanılmışım
- +1 yıl
ahahahahha 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılnenim partnerim
neden daha önce yapmadık diye pişman olmuştu
dalga geçiyorum yok öyle bir şey... 😂00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. değmediği birine bekaretini verdikleri için belkide
17 Yorumla
Soran+1 yılDeğmediği nereden çıkıyor? Baştan düşünsün ve çok çok anlam yüklemesin böyle olmaz
Soran+1 yılHayır ben anlam yüklemeyen gruptandım
Soran+1 yılHayır önüme gelenle de yatmam ki o kadar da değil
Soran+1 yılNeyse
+1 yılsigara yakıp pişman mısın yavrum diye mı soruyoz bizim suçumuz ne
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bu cevap burada şapıyonuz
- +1 yıl
niye pişman hissettirelim diyorum niye niye
Soran+1 yılBurada yazarken hep erkekler diyor ki evlenmeden yaptıysa ve pişmansa yapmıştır bir hata der evlenirim neden hata olsun be istemiş yapmış sen yaparken hata mıydı?
- +1 yıl
he öyle diyorsun. sen yaptın mutluysan sorun yok kimene
erkek anlayışsız ve aceleci olduğundan
10 Yorumla
+1 yılBen bile ilk seksimden sonra pişman oldum
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bunca zamandır merak ettiğim seks bu muymuş dedim? Değdi mi lan girdiğim günaha dedim. Neden yaptım dedim. Ne yalan söyleyeyim kendimi kirlenmiş hissettim. O... pu gibi hissettim erkek halimle
Soran+1 yılBunlar hep psikolojik baskı
- +1 yıl
Benim üzerimde kimse psikolojik baskı kuramaz, öyle bir kişiliğim var kaldı ki ataerkil toplumdayız bana kimse kalkıp da neden yaptın demez ve beni yadırgamaz fakat insanın değerleri vardır benim için önemli olan bir şey inanç, İslamiyet'e ters düşen bir şey yaptığım için üzüldüm sadece.
Soran+1 yılDin ayrı konu
- +1 yıl
Eğer inanmıyorsan pismanlik duymazsın diye tahmin ediyorum, inançlı isen vicdanen çok ciddi rahatsız oluyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bok yapmadığım için pişmanım
17 Yorumla
Soran+1 yılYap 😂
Cevap sahibi+1 yılFırsatları kaçırdım birsürü besen tanıyabilirdim sadece bir kişi olsun dedim kimseye değmezmiş sebebi bu yapcam ama istediğim biri yok şimdi abazalar damlamasın istesem bulurdum aşık olmam lazım zamanında çok sevdiğim kişiler oldu :(
Soran+1 yılHmm umarım yine olur kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl25olcam yakında
Cevap sahibi+1 yılErken evlenmek istiyodum şu yaşa kadar olmadı şimdi çıksa bile istemiyorum zaten isteğimde kalmadı yaşamayınca istek azalıyo
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence pişman olanlar kendini pişman olmadım diye avutuyo net
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılBelli ya
Soran+1 yılNeden pişman oluyorlar da avutuyorlar işte
Cevap sahibi+1 yılOnlara sor
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Zevk alamadıysa pişman olması normal
10 Yorumla
+1 yılHamile kaldım bıraktı beni pişmanın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi değil evlencekleri zaman
00 Yorumla Yapan da pişman yapmaya da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılolurr
12 Yorumla
Soran+1 yılNe olur mk saçma saçma cevap verme
- +1 yıl
olmazzz
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabi haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı