Cinsel Yaşam Penis ne sürede dikleşiyor oral seks çekince? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 oral seks çekince ne kadar sürede sertleşir Penis ne sürede dikleşiyor oral seks çekince? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
AsliBkts Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bence kişiye göre seni ne kadar arzuladığı göre ya da en son bosaldigindan beri ne kadar süre geçti gibi etkenlere göre degisir 3 0 Yorumla
Tufan3435 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl otal seks çekmek nedir ya 😂😂😂yani olası bir sağlık problemi yoksa henüz dokunmadan taş gibi olur 0 1 Yorumla acayipadamm +1 yıl sitenin sansürüne denk gelmiş. : )) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle sorduğuna göre penis daha büyümeden orala başlıyorsun. Önce biraz ön sevişme yapsan zaten libido yükseldiği anda 5-10 saniyede taş olması lazım herhalde, ölçmedim ama... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Inik halde başla deyince bir kaz git gel yaptinmi taş gibi olur 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl erkekten erkeğe değişirpenis aniden kalkan bir organdır normalde 0 0 Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hemen sertleşir bir kaç saniyede. Bazen modunda değilse bir kaç dk. 0 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Sertleşme sorunu yoksa hemen bir dakika içinde sertleşir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tr erkekleri toplam Max 2 dk 5 4 Yorumla doguatac33 +1 yıl İki dk çok kısa be Yorumla özgür1022 +1 yıl Gizli üye sen yanlislar ile tanişmissin 45 dk dayanabilceksen gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 alınma ben ortalamadan bahsediyorum 😂 Yorumla özgür1022 +1 yıl Alındim ☹☹ çay borcunu ödersen alınmicam😅 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zevkli dokunuş yeterli 0 0 Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Acayip hizli olur tabi kalkmasinda sıkıntı yoksa 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Başlar başlamaz dikleşir, yaptıkça taş gibi olur 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Başladamadan dikleşir zaten 0 0 Yorumla
Soruüreten Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl 1 saniye 6 2 Yorumla Soruüreten +1 yıl -300 saniye zaten yanındaysak çoktan olması gerekir Yorumla pikachu0011 +1 yıl Aynen öyle hazır Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hemen sertleşiyor 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 sn. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. saniyeler yeterli 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 15 dk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmiyorum 5 29 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Helal sana temiz kız fdsggsd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MnikSevenDev188 eyvallah Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Hahaha öğretirler şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MnikSevenDev188 yok ben istemeden kimse öğretemez🙃 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Uzaktan eğitim veririm ben gddsgh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MnikSevenDev188 mesaj kutunu aç ve eğitim ver bakayım Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Tabiki 🙂 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl 💌💌 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Açtım minik 🧱 Yorumla belkirap +1 yıl Uzaktan eğitim iyiymiş 😂😂 Yorumla özgür1022 +1 yıl Kanka uzaktan egitim bittiyse uygulamaya gec🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 bitti kanka ahshs Yorumla belkirap +1 yıl Geçtin mi dersten cevap sahibi 😂😂 Yorumla özgür1022 +1 yıl Eee kank sonuc seni tatmin ettimi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır öğrendim sadece yaa Yorumla belkirap +1 yıl Banada öğretirmisin ya Yorumla özgür1022 +1 yıl mesaj kutum. acık aklina takilanlari banada sorabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 🙏 cidden bilmediğim için arkadaş anlattı olamaz mı ya 🙄 Yorumla özgür1022 +1 yıl Gayet normal hatta olmasi gereken i yaptin bende yardimci olurum. öğrenmek iyidir gel mesaj lara sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 öğrendin teşekkürler 😊🙏 Yorumla özgür1022 +1 yıl Her sey tamam. yani Yorumla özgür1022 +1 yıl Uygulamaya ne zaman gececen😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 evlenince geçicem Yorumla özgür1022 +1 yıl Hadi evlenek😉😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 yok üniversite bitsin sonra Yorumla özgür1022 +1 yıl Hangi bölüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 yksye hazırlanıyorum mezun senem Yorumla özgür1022 +1 yıl Güzel Yorumla özgür1022 +1 yıl Mezun olunca da benimle evlenmezsin 🤣🤣 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hemen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence kişiye göre seni ne kadar arzuladığı göre ya da en son bosaldigindan beri ne kadar süre geçti gibi etkenlere göre degisir
otal seks çekmek nedir ya 😂😂😂
yani olası bir sağlık problemi yoksa henüz dokunmadan taş gibi olur
sitenin sansürüne denk gelmiş. : ))
Böyle sorduğuna göre penis daha büyümeden orala başlıyorsun. Önce biraz ön sevişme yapsan zaten libido yükseldiği anda 5-10 saniyede taş olması lazım herhalde, ölçmedim ama...
Inik halde başla deyince bir kaz git gel yaptinmi taş gibi olur
erkekten erkeğe değişir
penis aniden kalkan bir organdır normalde
Hemen sertleşir bir kaç saniyede. Bazen modunda değilse bir kaç dk.
Sertleşme sorunu yoksa hemen bir dakika içinde sertleşir.
hani ilk postaysa 25 saniyede dikelmiyorsa hastadır
Tr erkekleri toplam Max 2 dk
İki dk çok kısa be
Gizli üye sen yanlislar ile tanişmissin 45 dk dayanabilceksen gel
@özgür1022 alınma ben ortalamadan bahsediyorum 😂
Alındim ☹☹ çay borcunu ödersen alınmicam😅
Arzuluyorsa 3 saniyede
Zevkli dokunuş yeterli
Değişri ama çabuk kalkıyor
2 dakik falan
Bu kişiden kişiye değişir
Yani yapana bağlı 😅🙄
Acayip hizli olur tabi kalkmasinda sıkıntı yoksa
Kişiye göre değişir
Başlar başlamaz dikleşir, yaptıkça taş gibi olur
Anında dikleşir benim
Çekmesine gerek kalmadan
Başladamadan dikleşir zaten
Hemen 5 sanaiye falann
1 saniye
-300 saniye zaten yanındaysak çoktan olması gerekir
Aynen öyle hazır
Başlangıçta zaman almaz hiç
Fermuarı açarken sertleşir
Hemen sertleşiyor
Eriksson her an oluyor
Çekmeye başladığında ağzında büyüyor
1 sn kocaman olur
2 saniye
benimki hemen
1 sn.
saniyeler yeterli
15 dk
Bilmiyorum
Helal sana temiz kız fdsggsd
@MnikSevenDev188 eyvallah
Hahaha öğretirler şimdi
@MnikSevenDev188 yok ben istemeden kimse öğretemez🙃
Uzaktan eğitim veririm ben gddsgh
@MnikSevenDev188 mesaj kutunu aç ve eğitim ver bakayım
Tabiki 🙂
💌💌
Açtım minik 🧱
Uzaktan eğitim iyiymiş 😂😂
Kanka uzaktan egitim bittiyse uygulamaya gec🤣🤣
@özgür1022 bitti kanka ahshs
Geçtin mi dersten cevap sahibi 😂😂
Eee kank sonuc seni tatmin ettimi😅
Hayır öğrendim sadece yaa
Banada öğretirmisin ya
mesaj kutum. acık aklina takilanlari banada sorabilirsin
Teşekkürler 🙏 cidden bilmediğim için arkadaş anlattı olamaz mı ya 🙄
Gayet normal hatta olmasi gereken i yaptin bende yardimci olurum. öğrenmek iyidir gel mesaj lara sor
@özgür1022 öğrendin teşekkürler 😊🙏
Her sey tamam. yani
Uygulamaya ne zaman gececen😍
@özgür1022 evlenince geçicem
Hadi evlenek😉😉
@özgür1022 yok üniversite bitsin sonra
Hangi bölüm
@özgür1022 yksye hazırlanıyorum mezun senem
Güzel
Mezun olunca da benimle evlenmezsin 🤣🤣
Aninda
Hemen