uc bes sn de kalkabilir. Yani etkilenmesiyle kalkmasini diyorum. Herkes ayni seyden ayni seviyede etkilenecek degil onlar icin daha yavas surer. Ama diyelim ki boynunu yalamasi birisine asiri tahrik edici geliyor cok hosuna gidiyor ve etkileniyor bu onu hemen direkt kaldirir mesela. 0dan 100e 5sn falan yetiyor yani dimdik olmasi eger bunu soruyorsan tabi tam anlamadim soruyu.
ön sevişme kadın içindir erkek için değil. erkek inselliğe hazır yaratılmıştır. eğer size dokunduğu an kalkmıyorsa o adam kovalayın. o arızalı demektir.
5 saniyede kalkıyor benimki ama on sevisme en az 15 dk sürmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
partnerimin oral yapmasına bile gerek kalmıyo parmak uçları ile 10 saniye dokunması dimdik yapıyo ama ön sevişme uzun tutulmalı kesimlikle rahatlık ve gevşeme için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Penis hemen kalkar, sevişme bile yeter. Hatta sen elinle dokun yine kalkar. Ama ön sevişme en az yarim saat sürmeli, önce sana oral olmalı sonra da sen erkeği orallamalisın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
uc bes sn de kalkabilir. Yani etkilenmesiyle kalkmasini diyorum. Herkes ayni seyden ayni seviyede etkilenecek degil onlar icin daha yavas surer. Ama diyelim ki boynunu yalamasi birisine asiri tahrik edici geliyor cok hosuna gidiyor ve etkileniyor bu onu hemen direkt kaldirir mesela. 0dan 100e 5sn falan yetiyor yani dimdik olmasi eger bunu soruyorsan tabi tam anlamadim soruyu.
ön sevişme kadın içindir erkek için değil. erkek inselliğe hazır yaratılmıştır. eğer size dokunduğu an kalkmıyorsa o adam kovalayın. o arızalı demektir.
Ön sevismeyi penisin kalkması ile orantilamaya kalkisirsan büyük hata yaparsın, zira penisin kalkma hizinda bir ön sevişme ışık hızı gibi gelir ☺️
5 saniyede kalkıyor benimki ama on sevisme en az 15 dk sürmeli
partnerimin oral yapmasına bile gerek kalmıyo parmak uçları ile 10 saniye dokunması dimdik yapıyo ama ön sevişme uzun tutulmalı kesimlikle rahatlık ve gevşeme için
Penis hemen kalkar, sevişme bile yeter. Hatta sen elinle dokun yine kalkar. Ama ön sevişme en az yarim saat sürmeli, önce sana oral olmalı sonra da sen erkeği orallamalisın
Ön sevişme kadın içindir erkeğin böyle bir şeye ihtiyacı yok.
Benimki kalkar direk ön sevişme oral seks uzun tutulmalı kasmamak rahat olmak lazım ilk yapacak kişiler acemi olabilir o yüzden normal karşılayın
Değişir mesela ben karşı tarafı bosaltip sonra da...
Hidroliğin yağ basmasına bağlı
Penıse bağlı 🤪
Tahrik edici söz, gmrüntü, ses anında kaldırır
Sana kalmis hemende kaldirabilirsin
ucak mi kalkiyor. bi kac saniyeye kalkar
kaldırana kaldıracak olan kıza bağlı
1 saniye sdffgd
Tamamen soyunup öpüşmeye başlamadan bile kalkar
Direkkkkkk
Tahrik olmama bağli
1 dakika
Tahrik olma dereceme bağlı