2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaten evlisin su an demi? Neyi sorguluyosun? Hayatinda cikar at. Istegen her turlu yine bulur , yine yapar. Gecmis , gecmis bukadar onemli iste , biri yol gecen hani gibi takilirsa. Diyerininde kime sokup cikardigi beli degilse , sonra asik olur evlenirler. Bu seferde suphe amalar acabalar gun ortaya cikar. Sonra sen kalk o kisiye guven bir hayat surdur..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben şunu sorun yapmıyorum zaten hani geçmişini değil benim yakın arkadaşlarım da olması özellikle ve üç yakın arkadaşımla nasıl ilişkiye girebiliyor? Yani çevremden bir kişiyle olur anlatabiliyor muyum üç kişiyle de olmaz ki bir de aynı arkadaş grubu.
Şimdi benim aklıma 1.01 çok şey takılıyor bunlar sırayla mı yaptılar kızla , hani biri yaptığı diğer ikisi de dur ben de yapayım mi dedi kendi aralarında anlaştı mı grup sekse mi girdiler başka muhabbetlere mi girdiler paralı mı yaptılar nasıl yaptılar nasıl üç kişi denk getirdi. Aklımdan çıkmayan SORUNLAR bunlar yani. Kaldı ki bana kalırsa bunlar kızı kendi arasında dönmüş belli . Çünkü eskiden bir muhabbet muhabbet vardı hani bir tane bacım var diyorlardı üçümüz kendi aramızda dönüyoruz grup seks falan yaptık diyorlardı sen de yap diyorlardı ben o zaman şehir dışındaydım yıllar önce , şimdi benim aklıma bu düştü O kız bu kız mı arkadaşları soramıyorum kıza soramıyorum.
Bir de ya o kadar muhabbet var biri bile demedi ki ben senin sevgilinle yattım hani insan der yani bir de biri değil ikisi değil üçü.
Hani demek ki zamanında bacım. Bu dedikleri kız bu kızmış gibi geliyor bana
Bana anlatır dururlar da bundan 7.08 sene önce . Üç senedir de ben sevgiliyim evlendik şimdi bu üç sene içinde bu çocuklar bana bir şey dememiş daha sonrasında bu üç sene içerisinde bu kıza bir şey dediler mi bu muhabbet devam etti mi ya da tehditle bak söyleriz diyip yaptılar mı binbir türlü soru
Muhabbet keserim zaten o üçüyle. Böyle konuşuyorsun da senin yakın arkadaşın olmasa bile eşinin ya da sevgilin başkasına vermediğini bir garantisi var mı bu devirde yok o zaman muhabbeti uzatmaya gerekte yok yani
yattığım kadınlar tanıdığım adamlarla evlenince köşe bucak kaçar oldular.. zaten karın da eğer seni grup sekse sokmayacaksa onlardan uzak durur bundan sonrasında..
Eskiden para lazım oldu ondan yaptım dedi üniversite de. Sonradan bazen sevgili olup yapıp giden oldu dedi. 3 arkadaşımla 1 ay içinde olmuş. Alkol falan öyle oldu dedi. Ama 3 ü 1 ay içinde nasıl oldu bilmiyorum. Arkadaş olduklarını bilmiyordum dedi
tek tek ayrı ayrı 1 ayda 3 tane arkadaşın denk gelmişse.. diğer erkekleri bilmiyorsun demektir.. sanırım eskortluk yapıyormuş eskiden karın... peki seninle duygusal tatmini oluyor mu?
Kendi aramız da enerji yüksek zaten baya duvardan duvara çarpıyorum. Üniversite zamanı 5-6 farklı kişiyle oldu dedi sadece. Arkadaşlarım la da ayrı ayrı oldu bilmiyordum dedi. İşte büyük ihtimalle bizim arkadaşlar sırayla birbirine pasladı. Alkol verip. Ama bizim arkadaşlar. Birini bulduk 3 ümüz hadi ordan sende gel demişlerdi. O bahsettikleri karlm mı değil mi bilmiyorum. Grup oldu mu onu da bilmiyorum. Yüksek ihtimal farklı günler alkol verip kandırdılar.
Ya başkaları var mı yok mu bilmiyorum başkalarının ne olduğunu düşünüyorum ama arkadaş çevremden olması sorun biraz bakirelik konusunda şu şekilde ben de daha öncesinde başka ilişkilerim oldu 7.08 tane kızın bakireliğini ben aldım o yüzden sorun yapmadım.
Ama yakın arkadaş olması sorun biraz sanki bir de sürekli takıldığımız arkadaşlar asıl sorun yani kafamı kurcalayan bir sevgılıyken ya da evlendikten sonra olmuş olmuş mudur çünkü onların da benden ayrı buluştukları oluyordu
Bu Bir arkadaşım vardı benim alkol falan aldık kafa güzel yattık daha sonrasında ben kendimi kötü hissettim kız bana dedi boş versene zaten eşinin geçmişini ortada falan yaptı , nasıl falan yaptım hani benim için sorun değil falan sonuçta ben de milletin bakireliğini aldım dedim 7.08 kişiyle yapmıştım ben de geçmişte sırf bakireliğini aldığım o yüzden sorun olmadı: Kız dedi ya tamam olabilirdi sonuçta en yakın arkadaşların da yapmadın dedi nasıl yani dedim işte o üç arkadaşın var senin o üç arkadaşın da seninkiyle yattı dedi ben orada bir şok oldum falan , sonra işte detaylara indi sevgililer miydi falan yaptım üçü ile de sevgili gibiydi hatta dedi yattığını biliyorum dedi başka muhabbetlerde de öğrendim , hani sırayla yapmışlar falan hani bir yıl içerisinde olmuş zaten üçü de yapmış.
Bir de şöyle bir muhabbet var eskiden bu üçü 7.08 yıl önce bir oro. pu düşürdük diyorlardı , hani üçüncü sırayla yaptık beyefendi bir gün birimizi öptük bir gün birimiz böyle muhabbeti anlatıyorlardı grup seks anlatıyorlar kadın tabii ben o zamanlar şehir dışındaydım gelsen de yap diyorlardı. Şimdi tarihler aynı yüksek ihtimalle o or. spu dedikleri bu , sonradan böyle sinirlendim işte o kızla birlikte yatmaya devam ettim sonradan gittim eşimi dedim böyle böyle rengi değişti ilk başta yok dedi tabi soldu falan kızardı bozardı, Geçmiş gitmiş falan muhabbetler yaptı Hani sevgili olmuştum da aynı ortamda falan yaptı seks yoka getirdi lafı. Sonrasında ısrar ediyorum yok bu sefer sadece oralı oldu yoksa seviştik sadece muhabbeti yaptı.
Tabi ben irdelemedikçe çevrelerden başka yerlerden de öğrendim yok biz ayıp ayıp olmasın diye sana söylemedik yok siz bunları konusmussunuz falan zannediyorduk dediler. Bir soru muhabbet oldu Bizim bununla üç yıllık bir geçmişimiz var ya şimdi bir de biz evlendikten sonra oldu mu sevgılıyken oldu mu arkadaşlarımın bana anlattıkları hikayedeki or. spu bu mu ? Fb grup olayları var Şimdi olay bambaşka merci’e gidiyor
Ne alaka? Sanki diğer kızlar 4 4 lük. Bu devirde. Sen evlendin ya da sevgili olduğun kişinin başka erkeklerle yapmadığından %100 emin misin ya da sana geldiğinde bir tarafını diktirmediğini %100 emin olabilecek misin belki de on kişiye vermiş olarak gelecek ama sen bakire zannedeceksin .
Artık sokakta gördüğün on kızdan beş tanesi bakire değil bu on kişiden tanesi anal yapmış kesin bir tanesi de oral seks çekmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zaten evlisin su an demi? Neyi sorguluyosun? Hayatinda cikar at. Istegen her turlu yine bulur , yine yapar.
Gecmis , gecmis bukadar onemli iste , biri yol gecen hani gibi takilirsa. Diyerininde kime sokup cikardigi beli degilse , sonra asik olur evlenirler. Bu seferde suphe amalar acabalar gun ortaya cikar. Sonra sen kalk o kisiye guven bir hayat surdur..
Ya ben şunu sorun yapmıyorum zaten hani geçmişini değil benim yakın arkadaşlarım da olması özellikle ve üç yakın arkadaşımla nasıl ilişkiye girebiliyor? Yani çevremden bir kişiyle olur anlatabiliyor muyum üç kişiyle de olmaz ki bir de aynı arkadaş grubu.
Şimdi benim aklıma 1.01 çok şey takılıyor bunlar sırayla mı yaptılar kızla , hani biri yaptığı diğer ikisi de dur ben de yapayım mi dedi kendi aralarında anlaştı mı grup sekse mi girdiler başka muhabbetlere mi girdiler paralı mı yaptılar nasıl yaptılar nasıl üç kişi denk getirdi.
Aklımdan çıkmayan SORUNLAR bunlar yani.
Kaldı ki bana kalırsa bunlar kızı kendi arasında dönmüş belli .
Çünkü eskiden bir muhabbet muhabbet vardı hani bir tane bacım var diyorlardı üçümüz kendi aramızda dönüyoruz grup seks falan yaptık diyorlardı sen de yap diyorlardı ben o zaman şehir dışındaydım yıllar önce , şimdi benim aklıma bu düştü
O kız bu kız mı arkadaşları soramıyorum kıza soramıyorum.
Bir de ya o kadar muhabbet var biri bile demedi ki ben senin sevgilinle yattım hani insan der yani bir de biri değil ikisi değil üçü.
Hani demek ki zamanında bacım. Bu dedikleri kız bu kızmış gibi geliyor bana
Bana anlatır dururlar da bundan 7.08 sene önce .
Üç senedir de ben sevgiliyim evlendik şimdi bu üç sene içinde bu çocuklar bana bir şey dememiş daha sonrasında bu üç sene içerisinde bu kıza bir şey dediler mi bu muhabbet devam etti mi ya da tehditle bak söyleriz diyip yaptılar mı binbir türlü soru
Bosvereceksin , onlara sorsan kafan daha cok karisacak. Bide evlenmisin zaten daha bitti gitti biraz gec kalmadinmi sorgulamak icin
Haberim yoktu ki bilmiyorum ya belki onlarla muhabbeti kesip başka bir şehre taşınmayı düşünebilirim
kaydırıcı ve peçeteyi al eline sonra da onun seks programında menajeri ol...
Bu devirde vermeyen mi var çevrende gördüğün on kızla beşi bakire de değil beşi de arkadan vermiş
sorun olur mu diye soruyorsun...
eve misafirliğe geldiklerinde ikramlık sorunu yaşamazsınız..
Muhabbet keserim zaten o üçüyle. Böyle konuşuyorsun da senin yakın arkadaşın olmasa bile eşinin ya da sevgilin başkasına vermediğini bir garantisi var mı bu devirde yok o zaman muhabbeti uzatmaya gerekte yok yani
yattığım kadınlar tanıdığım adamlarla evlenince köşe bucak kaçar oldular.. zaten karın da eğer seni grup sekse sokmayacaksa onlardan uzak durur bundan sonrasında..
İlka ki uzak olacak yok öyle
peki konuşuyormusunuz bu konuları? yani neden çok fazla partner olmuş vs... cinsel açlık mı? nemfomani mi? aşk açlığına verilen pozisyonlar mı?
Eskiden para lazım oldu ondan yaptım dedi üniversite de. Sonradan bazen sevgili olup yapıp giden oldu dedi. 3 arkadaşımla 1 ay içinde olmuş. Alkol falan öyle oldu dedi. Ama 3 ü 1 ay içinde nasıl oldu bilmiyorum. Arkadaş olduklarını bilmiyordum dedi
tek tek ayrı ayrı 1 ayda 3 tane arkadaşın denk gelmişse.. diğer erkekleri bilmiyorsun demektir.. sanırım eskortluk yapıyormuş eskiden karın... peki seninle duygusal tatmini oluyor mu?
Kendi aramız da enerji yüksek zaten baya duvardan duvara çarpıyorum. Üniversite zamanı 5-6 farklı kişiyle oldu dedi sadece. Arkadaşlarım la da ayrı ayrı oldu bilmiyordum dedi. İşte büyük ihtimalle bizim arkadaşlar sırayla birbirine pasladı.
Alkol verip.
Ama bizim arkadaşlar. Birini bulduk 3 ümüz hadi ordan sende gel demişlerdi. O bahsettikleri karlm mı değil mi bilmiyorum. Grup oldu mu onu da bilmiyorum.
Yüksek ihtimal farklı günler alkol verip kandırdılar.
bu soru kalkar mı bilemem ama takipte kalırsan yazmaya devam ederim..
Kalmaz sanırım
birkaç öneride bulunmak isterim ama site kurallarını buradan ihlal etmiş olur..
Bakalım. Sen yaz Burdan sansürle yaz
yatakta oyuncak veya anal kısımdan uyarılmak istiyor mu? ya da oral yapacak bişeyler? 1 tane girişin ötesinde istediği belirgin bariz oluyor mu?
Bu konuda rahat biriyim
Ya başkaları var mı yok mu bilmiyorum başkalarının ne olduğunu düşünüyorum ama arkadaş çevremden olması sorun biraz bakirelik konusunda şu şekilde ben de daha öncesinde başka ilişkilerim oldu 7.08 tane kızın bakireliğini ben aldım o yüzden sorun yapmadım.
Ama yakın arkadaş olması sorun biraz sanki bir de sürekli takıldığımız arkadaşlar asıl sorun yani kafamı kurcalayan bir sevgılıyken ya da evlendikten sonra olmuş olmuş mudur çünkü onların da benden ayrı buluştukları oluyordu
Nasıl haberin oldu
Bu Bir arkadaşım vardı benim alkol falan aldık kafa güzel yattık daha sonrasında ben kendimi kötü hissettim kız bana dedi boş versene zaten eşinin geçmişini ortada falan yaptı , nasıl falan yaptım hani benim için sorun değil falan sonuçta ben de milletin bakireliğini aldım dedim 7.08 kişiyle yapmıştım ben de geçmişte sırf bakireliğini aldığım o yüzden sorun olmadı:
Kız dedi ya tamam olabilirdi sonuçta en yakın arkadaşların da yapmadın dedi nasıl yani dedim işte o üç arkadaşın var senin o üç arkadaşın da seninkiyle yattı dedi ben orada bir şok oldum falan , sonra işte detaylara indi sevgililer miydi falan yaptım üçü ile de sevgili gibiydi hatta dedi yattığını biliyorum dedi başka muhabbetlerde de öğrendim , hani sırayla yapmışlar falan hani bir yıl içerisinde olmuş zaten üçü de yapmış.
Bir de şöyle bir muhabbet var eskiden bu üçü 7.08 yıl önce bir oro. pu düşürdük diyorlardı , hani üçüncü sırayla yaptık beyefendi bir gün birimizi öptük bir gün birimiz böyle muhabbeti anlatıyorlardı grup seks anlatıyorlar kadın tabii ben o zamanlar şehir dışındaydım gelsen de yap diyorlardı.
Şimdi tarihler aynı yüksek ihtimalle o or. spu dedikleri bu , sonradan böyle sinirlendim işte o kızla birlikte yatmaya devam ettim sonradan gittim eşimi dedim böyle böyle rengi değişti ilk başta yok dedi tabi soldu falan kızardı bozardı, Geçmiş gitmiş falan muhabbetler yaptı
Hani sevgili olmuştum da aynı ortamda falan yaptı seks yoka getirdi lafı.
Sonrasında ısrar ediyorum yok bu sefer sadece oralı oldu yoksa seviştik sadece muhabbeti yaptı.
Tabi ben irdelemedikçe çevrelerden başka yerlerden de öğrendim yok biz ayıp ayıp olmasın diye sana söylemedik yok siz bunları konusmussunuz falan zannediyorduk dediler.
Bir soru muhabbet oldu
Bizim bununla üç yıllık bir geçmişimiz var ya şimdi bir de biz evlendikten sonra oldu mu sevgılıyken oldu mu arkadaşlarımın bana anlattıkları hikayedeki or. spu bu mu ? Fb grup olayları var
Şimdi olay bambaşka merci’e gidiyor
Hala sevgilin mi
Evett evliyiz
Sen tamamsin ya. Türkiye sana dar gelir artık. Boynuzlarin da çıkmaya başlamıştır
Ne alaka? Sanki diğer kızlar 4 4 lük. Bu devirde.
Sen evlendin ya da sevgili olduğun kişinin başka erkeklerle yapmadığından %100 emin misin ya da sana geldiğinde bir tarafını diktirmediğini %100 emin olabilecek misin belki de on kişiye vermiş olarak gelecek ama sen bakire zannedeceksin .
Artık sokakta gördüğün on kızdan beş tanesi bakire değil bu on kişiden tanesi anal yapmış kesin bir tanesi de oral seks çekmiştir
O ne oğlum ayrıl
Evli mi?