+1 yılBaktı ki bazı şeyleri kabul ediyorsun oda artık ileri gitmek istedi ama istediğini de alamayınca sana yol verdi..
Ama zaten böyle bir anlaşma garip herkes kendini ve sözünü tutmaz sen ne istiyorsun çok mı zor durumdasın da bu yola baş vurdun üzüldüm senin için013 Yorumla
Soran+1 yılO zamanlar öyleydi sonra tövbe ettim o iğrenç kykda İğrneç hayata geceleri 10 kez uyandırılmaya sabrederek Allah’a sığındım bi erkekle bi şey yaşamaya kalkmadım ve sonra babam ikna oldu aparta geçtim mutluyum
- +1 yıl
İyi bakalım lakin şöylede bir olay var kişiyle buluşmak için para teklifi doğru ve iyi değil çok yanlış anlaşılır sen adına ne dersen de.
Bide kapalıyım diye belirtip insanların tepkisini çekiyorsun.
İnsanlar güvenilmezdir böyle şeylere güvenme biliyorum pişman oldun bir daha yapmazsın umarım
Soran+1 yılSaçmalama iddia bile etme yapmam Tabiki ya anlamıyor musunuz kıyafet üstünden dokunması bile travma oldu diyorum
- +1 yıl
Biliyorum zaten de işte ben bu soruyuda hatırladım hatta konu banana mı aileye mi ne gitti kız arkadaşın şikayet etti hatta dimi
Soran+1 yılEvet çok saçma yaşadığım şeyler herkes zina yapıyorken ben zina bile etmeden bu yobazlara denk gelmem
- +1 yıl
Bak böyle bakma olaya şimdi olay şurada yanlış normalde başlı başına yanlış ama para karşılığı buluşup da masaj yapmak iyi değildir Yani
- +1 yıl
Oda durmaz tabi yapar bir şeyler
Soran+1 yılİyi mi dedik zaten psikolojim kötüydü o yırta kalmaktansa ölmeyi tercih ederdim o yüzden kabul ettim
- +1 yıl
Anladım seni o an ki duygu ve psikoloji bitikti
Soran+1 yılAynen ve inşallah o yurtta bunu anlattığımda memnuniyetle dinleyip sonra bunu müdüre uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı diyerek anlatan bu da yetmez gibi 10 tane arkadaşına bana iftira atarak esc diye iftşra atarak dilekçe verdiren kız da çaresizlikten psikolojik durumundan esc olur inşallah
- +1 yıl
Ama işte herkes esc der işte neyse ki geçmiş sevindim inşaallah olmaz daha
Soran+1 yılSaçmalama esc dediğin ne demek biliyo musun şeyini açan demek herkese ben ona saçımı bşle açmadım
Soran+1 yılMasaj ve escliğin alakası yok ki ben şeyine de masaj yapmadım.
En İyi Cevaplar
Ya dert ettiğin şeye bak milletin sayfa sayfa arşivi çıkıyor bakıp 31 çekiyorlar onlyfans açıp para alıyorlar herkes herkesle yatıyor bu ufacık bir şey ve senin bir suçun yok kendini kötü hissetme hala aynı kişisin karşındakinin pisliği bu
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet o pisliğin izini taşımak istemiyorum sadece
Soran+1 yılAma eli değdi bana tokalaştık ve kilot üstünden elledi ya kilotta bedenin hava alması için delikler varsa zerre kadar göremeyeceğimiz kadar ve eli değdiyse bana
Soran+1 yılYa kilotta delik yoktur demi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİçine girmesi ile dokunması arasındaki fark ne peki sence
Soran+1 yılYa bilmiyorum kilottan dokununca el zerre kadar da olsa değiyor mudur
+1 yılBebeğim yat uyu uyanınca bir şey kalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBedenimde iz kalmaz mı
- +1 yıl
Ruhumdaki izli silemedikten sonra bedenindeki izin ne önemi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılUcuzluk yapmışsin bide dokununan bari ezik olmasa demişsin , bu zamana kadar dokundurmadiysan böyle basladiysan yakında halin kimbilir para için ne halde olursun düşünmek bile istemiyorum da belli oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ucuzluğu ağzını topla sokakta yüzlerce erkeğe memesini açıp gezen kadınlar ucuzdur. Ben bi hata yaptım 9 ay geçti bi daha da asla yapmadım tövbe ettim ve üzüldüğüm için soruyorum
- +1 yıl
Hata eyw da zihniyetin değişmemiş güçlü erkek olsa ya da fazla para verse salardin kendini ben değil sen burada o imajı vermissin
Soran+1 yılBen hep güçlü erkek severim öyle olmayan erkek erkek giib gelmez bana ama kocam olsun bu yaştan sonra başka olmasın
- +1 yıl
Anlıyorum seni dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı ımadan bıle rahatsız olan bı kız ama para karsılıgı masaj yapıyo barı bı hata yaptım de hala parasınıda vermedı taksının yok gucsuz guclu olsaydı uzulmezdım dıyosun
60 YorumlaDeğerini bile yazmışsın ne ağlıyorsun ne yaşıyorsun yaa böyle güçlü bir erkek olsa zoruma gitmezdi bedavaya elledi ne ya sen şey misin yazık sana
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim değerim 700 tl değil 700 bin tl değil 700 Milton tlsen bile fazla sen malsın elbette hayatımda olan erkek bana destek olacak her buluşma başı 700 tl vermeyecekti sadece arada sırada destek olup ev tutmama yardımcı olacaktı
Soran+1 yılPara dilenmek ne mal? o kendisi teklif etti ben ni gidip adama para ver dedim.
Soran+1 yılNe şeyi mal ben daha önce bi erkekle el ele bile tutulmamıştım adam bana yurttan kurtul kiraya çıkarsın diye teklif etti off sen karına bile para veremeyecek fakir bi erkeksin yaran o senin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen 700 lira için neler yapmissin? Üzüldüm.. beden senin bedenin işlediğin günahtan sen mesulsun daha çok para verse neler yapardin
211 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey çünkü teklif etti daha çok para ve daha çöm şey yapmamı ben kabul etmedim🙂↔️
Soran+1 yılAyrıca 700 tlye masaj yaptım ben dokunmasında para istemedim dokunma 2. de oldu. Allahım affetsin silsin o şeyi benden.
Cevap sahibi+1 yılNeden kyk dan kurtulmak icin kabul edebilirdin
Cevap sahibi+1 yıl700 çok ucuz masaj icinde ucuz bqska seyler icin zaten ucuz. Masaj bu yakinlasmanin yumasatilmis hali biliyorsun
Soran+1 yılTabiki ucuz ben 700 için yapmadım düzenli ilişkimiz olacaktı ben de iğrenç kykda. Kurtulacaktım onun içindi soruda yazıyor ya yoksa zaten babam bana aylık 7 bin tl atıyordu o sıra
Cevap sahibi+1 yıl7 bin atiyorduda 700 e bu mali niye cektin
Soran+1 yılAbla bin kere mi söyleyeceğim? Eve çıkmak için eveee
Cevap sahibi+1 yıl700 e eve cikamazsin daha buyuk oynaman lazimdi yeni birini bul devam et masaja ne diyim
Soran+1 yılYok abla olay yaşanalı 9 ay oldu ben aparta çıktım 5 ay oldu babam sayesinde
Cevap sahibi+1 yılOhooo 9 aylik olay mi bu. Psikolojik destek al
Soran+1 yılÇok zor şeyler yaşadım kykda memesi açık gezen kız bu olayı bendne kendi isteğiyle dinlediği halde aylar sonra müdüre uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı diyerek şiakeyey etmiş bana esc iftirası atmış ve 10 tane arkadaşına atılmam için dilekçe verdirmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım sana geliyorum. Gerçekten bu mu yani? Sen ne iş yapıyorsun? evlere masaj servisi ni veriyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun. İnsanız bazen şaşarız ama böyle durumlarda karşındakine iyice güveniyor musun diye sor kendine
00 Yorumla
+1 yılHem kapalısın hem de ücret karşılığında seks mi yapıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılSeksi bırak cinsellikle alakalı hiçbir şey yok iğrenç tipsiz sen kardeşim musun da böyle şeyler geçiyor zihninden
- +1 yıl
700₺ ne için?
- +1 yıl
Parayı ne için istiyordun
Soran+1 yılYazıyor ya orada İğrneç Kyk yurdundaki kötü kızlarka kalmaktan kurtulmak geceleri rahat uyuyup sabah okuluma gidebilmek için
- +1 yıl
Biraz sevişme karşılığı evinde kalıp para mı alacaktın ondan
Soran+1 yılHayır Tabiki kimsenin evinde kalmam o bana ayda biraz destek olup kendim ayrı eve çıkmamı sağlayacaktı
Soran+1 yılYok 9 ay oldu bi daha yapmadım yapmam asla o benim travma oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah günahını affetsin.
Başka diyecek bişeyim yok.35 Yorumla
Soran+1 yılLa herkes yatıyo evlenmeden sen bana ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılKafan mı güzel senin. Herkes bi nane yiyor diye sen yemek zorunda mısın? Çoğunluğun yapıyor olması bunun günah olmasını ve yanlış olmasını değiştirmiyor.
Soran+1 yılDeğilim ben de çok tövbe ettim ağlayarak ve hala da pişmanlığımdan soruyorum bu soruyu farkındaysan ama beni kınamak senin haddin değil sokakta memeleri açık gezen kadınalra bile böyle demiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSenin Türkçen de problem var. Ben seni kınamadım sana dua ettim farkındaysan.
Soran+1 yılBaşka da diyecek bi şeyim yok deme şeklin beni biraz incitti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk kez tanıştığıma ilk kez buluştuğum insanlarla hep yattım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin İhtiyacın Olan Tek Şey Moraldir🤗
Moral Vermek isterdim
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve aşağıda biri buns herkes esc demiş bozdu moralimi esc işe alakası yok para almasan bike birine şeyini açmak çok vahim ben kimseye şeyimi bırak saçımı bile açmadım
Cevap sahibi+1 yılYani Saçını bile Açmamışsın
Bence Artık Canını sıkma olan olmuş boş ver
Cevap sahibi+1 yılHerkesin dediğine bakarsan Canın çok Sıkılır
Cevap sahibi+1 yılSenin için Yapabileceğim bir şey var mı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe yapabilirim
Soran+1 yılŞaka yaa manyak beni dinle diyecektim
Cevap sahibi+1 yılBende gerçekten Morale ihtiyacın var sandım
Cevap sahibi+1 yılKaç Yaşındasın
Soran+1 yılGerçekten var o yüzden espri yaptım işte
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılŞimfi uyursam da sabah yazarım senin hesabına
Cevap sahibi+1 yılNeden sabah
Soran+1 yılUykuluk geldiği için
Soran+1 yılUykuşum *
Soran+1 yılBaya moral verdin gerçekten psikopat mısın sen herkes evlenen kadar bi şeyler yaşıyor dini kapanmayı 700 tlye satmak ne gerçekten uzak bir iddia ben ona saçımı bile açmadım kapanmayla ne alakası var soyunsam belki haklıydın
+1 yıl23 yaşına kadar bir şey yaşamadığın için uzulmeslisin aslinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen KYK da adın çıktı memur tutanak tutacak diye soru soran degilmisin
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBu olay kaç ay önce oldu değilmi
Soran+1 yılTravma oldu yazıyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yılSana tek bişey dicem KYK da bende kaldım hiçbirimiz zengin cocogu değiliz bu yüzden kattlanacaksin ne olursa olsun ve namusunla yaşayacaksın Allah'a sukrfetki ilerisi olmamış ve tövbe et
Soran+1 yılYa ilerisi olmasa da çıplak dokunmasa da kıyafet üstünden dokunması şeyime kötü hissettiriyor bana
Cevap sahibi+1 yılVicdan azabı gibi degilmi
Soran+1 yılYok değil ne vicdanı ben zevk almadım Allah biliyor sadece iğrenme
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bişey paraya; htiyacin varsa git bir yerde çalış ama bu işi yapmasaydin erkek bedenine dokunmussun belki zoruna gidecek ama açlıktan olseydin bile böyle bişey yapmaman lazımdı günah çünkü gidip bir lokantada bulaşık yikasaydin derdimki emiekcisin saygım sonsuz sana derdim ama öyle değil
Cevap sahibi+1 yılVallaha zoruna gitsede söylediklerimin hakikat olddugunu sende biliyorsun
Soran+1 yılYok değil ben senin sandığın gibi bi kız olsam başkalarıyla da yaşardım ama tek onla yaşadım ayrılalı 9 ay oldu başka olmadı çünkü flörttük
Cevap sahibi+1 yılBen öylesin demedim yanlıştı dedim
Soran+1 yılZaten yanlış olduğunu anlamasam 9 aydır neden yapmayım
Cevap sahibi+1 yılOgrencimisin hala
Soran+1 yılEvey
Cevap sahibi+1 yılKaçıncı sinifsin
Soran+1 yıl4444
Cevap sahibi+1 yılBak bitiyor okulun inşallah bir mesleğin olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarı fiyatını bile yazmış soruya hala ağlıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara karşılığı kabule tmişsin bunu ama. Yani burada büyük suç senin aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tatlısın temiz kız bulmak artık çok zor 🥰
116 Yorumla
Soran+1 yılBeni temiz gördüğün için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılVicdanlı insanlar temizdir
Soran+1 yılBedenim?
Cevap sahibi+1 yılBedenini öperim ☺️
Soran+1 yılNe diyon awk skexhbex
Cevap sahibi+1 yılTemiz bedenini öptüm ☺️
Soran+1 yılBedenim temiz demi ya
Cevap sahibi+1 yılOlmazsa öpmezdim☺️
Cevap sahibi+1 yılMis gibi
Soran+1 yılGizliden çıksana kim bu deli
Cevap sahibi+1 yılYazacan mi☺️
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılÇıktım temiz kız ☺️
Cevap sahibi+1 yılAma bakmadın kaç dakikadır çıkmıştım
Soran+1 yılBabam yaşında çıktın çünkü
Cevap sahibi+1 yılNapayım yaşım bu insan derki gördüm bari mis kız
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Olmuş bitmiş güzel insan.. Takmayın kafanıza..
11 Yorumla
+1 yılSana bulusma bası 700 lira niye veriyor kendine fiyat biçmişsin burada ağlıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır yakışıklı ve zengindi Mercedes’i vardı ona rağmen benden s.. o istediği için buluşmadım buluşayım diye 20 bib tl teklif etti yine buluşmadım. Sen kardeşim olduğun için herkesi öyle sanman doğal elbette şaşırmıyorum aklından geçenlere😊
- +1 yıl
Senin gibi kıza ne yaparım ben bilyon mu
Soran+1 yılAy hala 700 tl diyor abi 700 tlye benim saçımın telini bile görmedi adam kendi sırtına bacağına masaj için 700 tl verdi tamam Türkçe anla geliştir algılama gücünü
Soran+1 yılBana 2. Buluşmada dokundu onda da para falan vermedi hoşlandığım için kabul ettim o da kıyafet üstündeydi cinsellikle alakalı hiçbir şey olmadı. bana kıyafet üstünden dokunduğunda para istemedim okeyyy?
- +1 yıl
tamam 1 gecelik ne istiyorsun benden onu yaz. Belki ben seni beğenmicem çirkinsen istemem
Soran+1 yılHiçbir şekilde kimseyle evlenmeden cinsel bir şeyler istemiyorum abi. O kıyafet üstünden dokunmadan bile tiksindim
Sen böyle kalmalısın boş ver lütfen herşeyi rahat konuşacağın biri çıkar
00 YorumlaÇok güzel bir parça var dinlemeni tavsiye ederim kendim ettim kendim buldum diyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcil psikiyatri servisine gitmen gerekli
04 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatrik yardım al aşmanın yolu bu
Soran+1 yılAma tokalaştım onla tokalaşmanın izi gider mi diğerleri kıyafet üstündeyse bile
- +1 yıl
Sen Dr la bu mevzuyu konuş sana yardımcı olur o
Soran+1 yılOlmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPara odaklı bir buluşma da yakışmamış sana
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet de benim erkeğim zaten tim geçimimi sağlamalı cinsellikten bağımsız
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Yap yap sonra bela oku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olmuş herşeyin bir ilki var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin kafasını yaşıyorunuz ya
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye🥺
Cevap sahibi+1 yılKendine fiyat biçmen bkendine saygısızlık, senin sadece birinin desteğine ihtiyacın var ama yanlış kişiyi seçmişsin ve akılsızca hareket etmişsin kendine yazık etme
Tutmayın şimdi küçük enişteyi 🤣
113 Yorumla
Soran+1 yılSen verdin rahatsın tabi
- +1 yıl
Rahat ol bedavaya verince de yargiliyolar sen en azından karşılığını almışsın bedava verince de kimse helal olsun kız beklentisiz sirf ihtiyaç için yapmis demezdi. Her türlü taşa tutarlardi s*kik s*kik konusurlardi. İnsanlar bunlara göre şekil almak zorunda sanki. Hepsi de ayrı telden çalıyor zaten kendisine uymayan biri olunca linç ediyorlar bu yüzden umursama bence. 🙂
Soran+1 yılAferin kız sana harbi kadınsın hasbi kadınsın ama sorum bunla ilgili değildi ki sorum sadece bana dokunduğu için iğrenmemle ilgiliydi onlar ne dediğini bilmiyor
Soran+1 yılYa çocuk benden 3 yaş büyüktü sadece yani vücudu pis değildi 20 yaşında gibş gözüküyordu ama böyle iğrenç birinin izini taşımak istemiyorum bedenimde anladın mı
- +1 yıl
Olan oldu artık ne kadar yıkanıp paklansan da boş. O hissi atamazsin. Bu herkes için geçerli. Dini yönden huzursuz oluyosan o ayrı. Tövbe et sus milletin daha fazla kafanı bozmasina izin verme kimse kendi yediği naneyi görmüyor çünkü anca karşısındakine sallamayi biliyo biz de stres topuyuz sanki.
Soran+1 yılBenim için de öyle aşko.
Soran+1 yılTek sıkıntı bana dokunmuş olması öyle ezik bi erkeğin çünkü ben erkekte güce aşık olurım buradakiler onu anlamadı
- +1 yıl
Güçlü erkeklerle açığı kapatırsın artık. Yasadiklarin ise kendi tercihin, kendi iradenin sonuçları. Kimse sana zorla dokunmadı alan razı veren razı durumu. Bu hayatta pişmanlık duyacagin işlere kalkışmayacaksın. Neyse her şerde bir hayır var diye boşuna dememişler bu olmasaydı muhtemelen sen de bazıları gibi çokça namuslu geçinip bu konuda yarası ya da derdi olan insanları ayıplardın senden o vibe ı aldim baksana benliğin daha kendi yaptığını kabullenemiyo. Üstüne ben kapaliyim onlar memelerini açıyorlar falan diyerek başkalarına yardiriyosun. O zaman hepimiz kendi hatamizi örtmek için milletin yaptıklarını ortaya serelim olsun bitsin çözümmüş gibi. Her koyun kendi bacağından asılır
Soran+1 yılGitmedim ki hayatım ilişki yaşasam geçerli olurdu o
Soran+1 yılYa herkes her şeyi yaparken onlara ucuzluk demeyip bana diyene sinirlendim ben
+1 yılmastürbasyon hayatında yok sanirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Üzül aynen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler