23 yaşıma kadar el ele bile tutuşmamış olup da ilk günden tanıdığım erkekle ufak bir şey yaşadığım için üzülmeli miyim?

Bende Travma oldu. Çünkü ben kapalı ve erkeklerin göğüsten bahsetmesinden bile rahatsızlık duyan biriyim. aşamak istiyordum ama o adam iğrenç biri çıktı ben ondna hoşlanmıştım ama tanıdığım 3. günde beni ilk elleyen adam olması bana biraz garip geliyor her buluşma başı 700 tl verecekti ama asla ileri bi şey kabul etmezdim çıplaklık sevişme vs etmezdim yani. Zaten başta bana dokunması gibi bi şeyde de anlaşmamıştık öyle anlaşacak olsam çok zengin olurdum arkadaşlar ben evlenmeden cinsellik seven bir kız değilim. İşk buluşmada ben ona normal masaj yaptım şeyini görmeden şeyine hiçbir şekilde temas etmeden sadece sırt bacağa. Ondan hoşlandım ikinci buluşmada hem onu kaybetmemek için hem hoşlandığım için hem de Kyk iğrenç yurdundan kurtulmak için elemesine izin verdim kıyafet üstünden dokundu saçımı bile açmadım göğüs ve özel bölgeye dokundu şşte ben 23 yaşına kadar el ele bile tutuşmamış ve erkeklerin kapalı halimle bile göğüslerime bakmasından bile rahatsız olan bi kız olarak bu bende travma oldu üstelik öyle ezik bi erkek olması beni üzdü güçlü bi erkek olsa üzülmezdim ama o 2. buluşmada taksiyle gel parasını ben veririm demişti onu bşle vermedi bedavaya elledi ileri gitmediğim şalımı bile çıkarmadığım için de gönderdi Allah onu öldürsün belasını versin ezik
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni bunla kimse yargılayamaz sonuçta ben ufacık bi şey yaşamışım ve travma olmuş yani zaten cinsellik sevmeyen ben iyice iğrenmişim 9 aydır da bi daha yapmamışım ve yaşadığıma üzülüyorum moral verecek olanlar yazsın sadece
23 yaşıma kadar el ele bile tutuşmamış olup da ilk günden tanıdığım erkekle ufak bir şey yaşadığım için üzülmeli miyim?