Güncellemeler
+1 yıl
Bunun ertesi günü bende senden çok hoşlanıyorum yazdığım mesajı açmadı bile. Benim anladığım gibi bak ben sana duygusal olmayalım demedim mi demek istemiş demek ki, mesajı açmadı bile.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün önce bana duygu değil tutku yaşayalım dedi. Bende bana göre değil sadece tensel beraberlik dedim. Bugünkü konuşmamız bu. Sizce bak ben haklıyım anlamında mı demiş bunu, yoksa gün içinde hiç konuşmadığımız için duygusala mı ikna olmuş?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duyguya inandığı falan yok, tutkudan daha mantıksız gelmis duygusal anlamda yazdıkların
Ben ona duygusal cümle kurmadım ki hiç
Dün attığım bende senden hoşlanıyorum mesajına kadar
Duygusala ikna oldum diyip seni elde etmeye çalışıyor işte 😅😅
Bak ben sana duygusal iyi değil demedim mi gibi bir anlam çıkmaz mı buradan?
Hayır yani diyor ki sen haklısın duygusal iyiymiş ama amacı duygusal değil yine derdi tutku olacak
Ama beni kandırmaya çalışıyor
Evett 😅😅
ilk kendi ben hiç dememe rağmen seviyorum diye mesaj attı, ses kaydı, aramalar, sonra ağlamaklı özledim dayanamadım çok hoşlanıyorum çok etkileniyorum diye ağlamaklı ses kaydı attı, sen mesaj atınca içimde güller açıyor, eriyorum sana bitiyorum, bakışına gülüşüne tipine filan diye sürekli dil döküp dün duygusallık bekleme benden tutkuyu yaşayalım demesine şaşırdım, seviyorum hoşlanıyorum güller açıyor demesi duygu cümlesi değil mi?
Öyle tabi yaşlar kaç merak ettim
35 ikimizde
Ee yuh ama 35 yaşinda ne bu ergence hareketler tutku falan çok saçma
Tutkunun nesi saçma anlamadım?
Ayrıca 35 yaş olunca ne oluyor ki?
Ya işte ne bileyim duygu değil tutku yaşayalım falan demesi saçma geldi duygusuz tutku mu olur olsa bile bir şeye benzemez
Yok yani çocuğun tavrı bana saçma ve ergence geldi hiç 35 yaşında birisi gibi gelmedi ondan dedim
Bende senden hoşlanıyorum diye mesaj attım kaç saat oldu, görüldü bile atmadu
Bu saatten sonra duygusala ikna olsa ne olur? Niyet belli değil mi?
Haklısın da söylediği şeyi anlamadım ben
Seni kandırmaya çalışıyor bacı anla artık
Bu sefer de tamam hafî duygusal olalım diyor demi , duygusala yatacak
Ama ben bak ben sana demedim mi duygusallık iyi değil gibi söyledi diye algıladım
Yatacak dediğine göre anlamışsın olayı. Seni kandırıp beraber olup 1 ay sonra engel
ilk kendi ben hiç dememe rağmen seviyorum diye mesaj attı, ses kaydı, aramalar, sonra ağlamaklı özledim dayanamadım çok hoşlanıyorum çok etkileniyorum diye ağlamaklı ses kaydı attı, sen mesaj atınca içimde güller açıyor, eriyorum sana bitiyorum, bakışına gülüşüne tipine filan diye sürekli dil döküp dün duygusallık bekleme benden tutkuyu yaşayalım demesine şaşırdım, seviyorum hoşlanıyorum güller açıyor demesi duygu cümlesi değil mi?
Nağmeler dökmüş seni sırf elde etmek için
Ama sizce de kendi duygu cümleleri kurup duygu bekleme demesi , ben istemem öyle ilişki diyince bugün böyle demesi, çok tutarsız
Sen uzak dur bu kişiden benden sana tavsiye
Uzak durmadım ama o beni sallamadı, ay ben takıntı mı yaptım nedir
İstediğini alana kadar rol yapacak sadece
Ben de bak ben sana demedim mi duygusallık insana acı üzüntü getirir demek istedin diye yorumladım
35 yaşında mısın cidden
Evet sayısal IQ çok yüksek ama duygusal IQ çok düşük çıktı benim, o yüzden yaşımdan vurulmaktan , aptal imâsında bulunulmasından da bıktım, ben aptal değilim , duyguları tanımakta anlamlandırmakta zorlanıyorum , bunun için linç yemekten yoruldum. Sanki sizler kusursuzsunuz
Çok basit bir şey diyeyim sana o zaman; net olmayan, kesin konuşmayan bir erkekle 3. kez konuşma.
Haklısın sanırım
Lütfen bendine bu eziyeti yapma her kimsen artık
Ben kendimle yüzleştim , bu konuda beni cesaretlendirdiğin için teşekkür ederim. sana olan hislerim sandığım korkup kaçtığım kadar büyük değilmiş. İletişim problemimizde de ben gereksiz sorumluk almışım , tek suçlusu ben değilim yazdım. Prof resmi durum hakkımda hepsini ona gizledim. Engelledi gibi gözükür ama o açsa mesajı ben mavi tik görürüm. Bildirimlerden okuduğuna eminim. Ama açmıyor mesajı. Daha 4 gün önce sana eriyorum bitiyorum, artık arkadaş olarak görüyorum deme yüzleş kendinle cesaretini topla diye yalvaran kendisiydi. Ama bu sandığım kadar büyük değilmiş muhabbetini yapmasam kendimi kötü hissedecektim
Erkeğin * böyle oluyor işte... Üzüldüm adına
Üzülecek bir şey yok, kalp kırıklığını herkes yaşıyor: ağlamadım bile merak etme. Ben o hisleri uzun süredir hissetmiyorum zaten. Sonuçta sadece elimi tuttu, sexting filan da yapmadım. Belki de benim gibi birini o kaybetti. Maddi olarak ondan çok iyi durumdayım, statü olarak da. Sadece cinsellik için olan ilişki istesem öyle biri olsam ondan yakışıklısını da zenginini de bulurum, o kaybetti
Bak bunların farkında olman çok güzel. Zaten güzellik kadına bahşedilmiş bir özelliktir. Hepimizin ihtiyaçları var bunu kabul ediyoruz ama artık bir aile, yuva kurmak lazım. Ona göre karşımızda ki insanla iletişim kurmak en iyisi. Sevindim adına o zaman :)
Soksun bakalım ne olacak
Nasıl yani
Çocukca
Benim tavrım mı
Çocuğun ya açıkca söylemiş işte bu saatten sonra R yapsa ne olur
R mi yapmış sence
Aklınca evet neyse hakkınızda hayırlısı
Ah ablacım ah ablacım o kadar ufak şeylere takılıyorsunuz ki büyük resmi asla göremiyorsunuz sonra seneleriniz heba oluyor biz erkekler hep sevdiğimizi zannederiz ama tam o anda sizin bize güvendiğinizde aklımız bacak aramıza gider buda duygusal boşlukta yazdıklarımızı boşa çıkartır LÜTFEN kendini bozmayan güzel adamlarla şansınızı deneyin burada zorla sizin istediğiniz cevapları alana kadar zorlamayın kendinizi
Benim duymak istediğim cevap ne biliyor musun? Bak ben sana duygusallık iyi değil demedim mi kalbin ağrıyor demek istiyor cevabı. Sizin de bu her şeyi biliyor sanan tavırlarınız
Ayrıca ben sizden küçüğüm ne ablası?
1- biz insanlara yaşlarından dolayı değil saygıdan dolayı abla deriz
2-hala duymak istediğin yorum için diretiyorsun
3 - işin sonunda bana hak vereceğini adı gibi biliyorum ama şu an seni ikna etmem imkansız
Ne dediği açık
Duygusallık yok diyor demi
Evet.
Diğerleri u dönüşü yapmış kandırmak
İçin dedi ama bende senin gibi anladım
Bak duygusal olursan üzülürsün demeye getiriyor. Beraber yatalım, keyfine bak demiş gibi düşünüyorum.
Bende senin gibi anladım
Duygusala ikna olsa bile tensel olarak yoklamaya devam edecek sürekli
E her ilişkinin en nihayeti tensel değil mi
Tensellik nihayet olacak diye bir şey yok. Nihayetin getirdiği ödüllerden biri sadece.
Bir de ilk kendi ben hiç dememe rağmen seviyorum diye mesaj attı, ses kaydı, aramalar, sonra ağlamaklı özledim dayanamadım çok hoşlanıyorum çok etkileniyorum diye ağlamaklı ses kaydı attı, sen mesaj atınca içimde güller açıyor, eriyorum sana bitiyorum, bakışına gülüşüne tipine filan diye sürekli dil döküp dün duygusallık bekleme benden tutkuyu yaşayalım demesine şaşırdım, seviyorum hoşlanıyorum güller açıyor demesi duygu cümlesi değil mi?
Tensel niyetli duygu cümlesi. Seni böyle böyle yumuşatmak istemiştir.
Benim kafam karışıyor, ben hiç duygu cümlesi de kurmadım kendi kurup kurup duygusallık olmayacak diyor, kendi çizip kendi oynuyor
Tuhaf bence de, hayırlısı olsun hakkında
Güncellemeyi gördüm, iyi kurtulmussun😅
Geri almalı mıyım sence mesajı? Çok mu ezikçe olur?
Açması gerekiyordu her halükarda, saygı duyması lazım bir defa. Görmüştür zaten mesaji, silsen de silmesen de farketmez.
canım ya sinir oldum, o bana açıldığında ben hep insan gibi reddettim onu. İntikam aldı gibi mi hissediyor acaba yoksa nasıl olsa vermicek bunla mı uğraşcam gibi mi bakıyor anlamadım
Ugrastirmak istiyor, reddettin ya
Bir kere de değil, kaç kere reddettim ben bunu. Daha 3 gün önce sana bayılıyorum eriyorum diyen adam hoşlanıyorum mesajıma tepkisiz kalması çok Garp değil mi ya
Garip tadi, duygusallığı istemiyor. Duygusallık bahanesi ile tensel bir şey aradı ama senin de duygu vermen ters tepti onda
O yüzden arazi oldu desene. Bilmiyorum yine de mesaja girip bak kusura bakma ne konuştuk ben duygu istemiyorum dese daha şık olmaz mı? Kendimi böcek gibi hissettim sayesinde
Sen niye böcek hissediyorsun? Asıl böcek o
Sence bu yoklamak için yazar mı bana?
Bilemiyorum, baska birini bulmussa hedefine yönelik yazmaz bu dönemde
Mesajı açmayacak da öyle book böceği gibi kaldık yani ortada 😂
Niye ortada kalasin? Sana böyle yapan biri için üzme bence kendini
Mesajı geri çekmekle çekmemek arasında kaldım
Yazmasını istiyorsan sil, neden sildin diye damlar hemen. Yazmasa da bosverirsin artik
Bunu bir kere yaşadık biz. Ben buna küs müyüz diye yazdım. 2 saat cevap yazmadı. Mesajı geri çektim. 1 saat sonra değiliz neden küselim yazdı. Ben mesajı silmiştim görünüyor mu ki dedim. Bildirimden okudum işim vardı anca yazdım dedi. Geri aldım mesajı bakalım ne olacak.
Bakalım, diledigin gibi olur umarım
Eğer yazarsa bundan ne anlam çıkarırız? Mesajı aslında okuduğunu ve beni süründürmek istediğini mi?
Evet. Hepimizin elinde telefon var her an, görmüyor mudur sence mesaji bildirim çubuğunda?
Olur mu ya 1 gün geçti üstünden koca bir gün. Görmemesi imkansız. Ve takipçi sayısı 2 kere değişti. Ortak takip ettiğim sayfalar var onlara da beğeni atmış bugün, elinde tel eminim. Bana pislik olsun diye açmadı mesajı
Aklıma iyi bir insan ve cinsellik peşinde olduğu için umut vermek istemiyor mu acaba diye de geliyor
Belki de öyledir, birkaç gün bekle en iyisi. şu an ne yazsak boş
Zaten beklemeyip napcam da , mesajı da sildim, tekrar yazmam da
Bol şans
Teşekkür ederim