Gerçekten şaşırdım. Yani bu kadar iyi niyetli anlayışlı mütevazi bir kadın varmıydı ya. Bazıları var selam veriyoz savcılıktan arıyorlar taciz den dava açılmış diye 😂😂😂. Seni ayakta alkışlamak istiyorıium. Yorumlara bakıyorumda çok kibar davranmışsın vs yanlış demişler. Bu yüzden ülke bu duruma geldi. Hep erkekleri tersleyip dışlayan sanki seks çok kötü bir şey. Bşr kadına teklif edince hakaret miş gibi algılanan bir ülkede yaşıyoruz. Ama kadınlarımıza bakıyorsun çoğuda azgın ateşli libidosu yüksek. Ama buna rağmen biri efendi gibi teklifte bulunsada hakaretler terslikler yapıyor. Bence sen davranman gerektiği gibi davranmışsın. Çünkü seks bir cinsel ihtiyaçtır. Adamda gayet ılımlı yaklaşmış her hangi abazalığı yok. Ama sen bunu red ettin diye bu sana duygusal yaklaşabilir senle yatmak için dikkatli olmalısın 👍
Karşımdaki bana hakaret etmedikçe ben kolay kolay terslemem kibar bir yapım var. Ama olmuyor bana diyor ki ben seni sevgilim olarak istiyorum. Çok kaslı ve yakışıklı bir adam. Peşinde çok kız vardır eminim ki
Buyuzden uzak duruyorum. Zaten aldatildım ikinciyi kaldıramam. Bana diyor ki yüzüm tam ona göreymiş kilo versem tam onun istediği aklındaki kız olurmuşum
Nazik davranıyorsun sıkıntılı bir durum. Daha rahat konuşması için imkan veriyor gibisin. Karşındaki kişinin böyle rahat olması da ayrı bir sıkıntı onda da var problem.
Ya mesele seks değildi. Benim en son ilişkim cinsel yaşam yüzünden oldu. Bunu ona anlattım sonradan bana dedi ki güzel kızsın kilo fazlan var. Kilo fazlası dediği de 72 kiloyum boy 168. Yoksa oturup bunları konuşmuyoruz