Bundan mi sevilmiyorum bakire olmadığım için mi bı kere şeytana uyduk diye hemen küstünüz aşk olsun canlarimmm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bundan mi sevilmiyorum bakire olmadığım için mi bı kere şeytana uyduk diye hemen küstünüz aşk olsun canlarimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aslolan aklının, kalbinin, ruhunun bakir olması. Tabii ki de bu demek değildir ki herkese eyvallah et, kullandır bedenini...
Dayı ama istemiyorlar beni
Dayı değil, Erhan Bey! Önce saygıyı öğren ki sobrasına baksınlar.
Dayım yaşındasın ama
Neden kızıyorsun ki
Yaşa bakılarak kimseye lakap takamazsınız. Dayı ya da amca anne ve babanın erkek kardeşine denir. Abi ya da kardeş dediğinizde de ana bir baba bir, ya da sadece anne bir ya da baba bir olursa oda olur. Yani bana Ne daı, ne amca ne de ağabey, kardeş diyebilirsiniz. En doğrusu Erhan Bey, Beyfendi, Bayım gibi ifadeler ile seslenebilirsiniz...
Ne kadar karaktersiz insanlara marız kalmışsın acilen çevreni değiştir
Ne alaka mk hadi sevmiyorlar diyelim onlar sevmiyor diye bekaretini mi vericem elin henzosuna ailenin gururunu ayaklar altina mi alican ayrica bu zamanda bakire olmak iyi bir şey
Gerçekten şu soruya şok oldum kafa ypini değiştir çevreniii acileeen değiştir ve büyük ihtimal hep Abaza slk erkeklere denk gelmişsin az dikkat et iğrenç la
Ayrica kim si*ilmiş bi kizi napsin ki anca kullanir atar
Lan soruyu yanliş okumuşum🤣🤣 söskslkddld
Terbiyesizleşme erkeklerde çok masum değil
Evet öyle ama ülkede biliyorsun böyle konulara karşi ön yargı var özellikle bakire değilsen kendin gibi birini bul bakir olmayan ya da bakireliğe önem vermeyen aksi takdirde kötü şeylere maruz kalabilirsin hatta affedersin ama bu şey olmuş diyip seni kullanip bundan bile faydalanabilecek zihniyette erkekler var bu yüzden dikkat et ha bilmiyorum sen önüne gelen erkeğin altina yatan bi kiz da olabilirsin o zaman karişmam
Buna büyük konuşmak doğru olmaz hayat ne sunacağı belli değil her bakire dürüst olmadığı gibi her bakire olmayanda kötü diye bir gerekçe yoktur
Ben prensip olarak baskalarının s.. iktiggiiii kızları sevmiyorummm
Sevilir. Bakirelik eskisi kadar önemli değil artık günümüzde.
Sever neden sevemesin her kişi sevmeyi sevilmeyi hak eder
Bu zamanda kimse takmıyor canım merak etme takanda önce kendine baksın
Sevmemek için çok büyük bir sorun değil
Severiz niye sevmeyelimm
Alakası yok bende bakire değilim🤣
Yoo öyle bir şey yok gayette sevilir
Severim niye sevmiyim
Severler severler
Sen hiç konuşma
Ahshshshhs her yerde buluyorsun beni
Sen beni çoktan unuttun
Aşk olsun