Bir kaç kişiyle konuşunca soyledim ama küçük görüp aşağıladılar bu devirde ne bekaret git yap dediler evde ağladım erkekler bakire kızlardan nefret mi ediyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam
NE alaka yaaa? Kendilerine kurban arıyorlar. Bu arada da kurbanını seçmişler gibi. Kendi işlerine de geliyor yaa. Sen üzülme, Allah karşına temiz insanlar çıkarsın.
Bakire kızları kısa süre içinde evlenmeye niyeti olan erkekler alsın. Bakire kızla 1-2 yıl sevgili olunmaz.
Bu konuda katılıyorum
Uzadıkça erkeğin seks yapma isteği olacak ama aralarında kocaman bir "evlenmeden olmaz" bariyeri olacak.
Aynen 3 ay falan max olması lazım
Tam da 3 ay diye ben yazacaktım. 3 ay içinde nikah masasına giden bir ilişki de ne kadar sağlıklı olur, tartışılır.
Bakire takıntılıgı yüzünden hep bunlar.
Tanıştıktan 3 ay sonra evlenecek enayi erkek de yoktur.
Var da bunların hep sorumlusu erkek ve bekaret takıntısı
Erkeklerin evlenirken bakire olsun takıntısına boyun eğmek zorunda değilsiniz ki...
Toplum Baskısı ama çok sürmez benim durumum
Sevişin. Evlenmek isteyen erkek de size seviştiğiniz için ters yaparsa s.. iktir çekin. "Sana ne lan? A.. mımın bekçisi sen misin? Sana hesap mı vereceğim?" demekten de çekinmeyin. Vajinanız size ait. Evleneceğiniz erkeğe değil. O aidiyet nikahtan sonra başlar.
Yüksek ihtimal öyle olacak evlilik de boş zaten eskide kaldı evlilik
Yok öyle bir şey be senin çevren Fena... Esas Bakir kızın el üstünde tutulması lazım bu devirde...
Yok asagiliyorlar
Tamam işte sana bunu yapanlar kimse hasetlendikleri için yapıyorlar sana... kendileri her önüne gelenle işi pişirirler sonra kendi pisliklerine senin gibi temiz olanları aşağılayarak yayarlar... dinlemiycen onları yarın öbür gün sen evlendiğinde mutlu olcan... onlar evlenemezler bile rahat ol sen
Ben de evlenemeyecem bu gidişle sevgili bile olamıyorlar.
o sevgili olmayanlar senden cinsel bir şey koparamayacaklarını anladıkları için olmuyorlar sende diğerleri gibi olsaydın biri geliyor biri gidiyor olurdu
Eee sevgilim olmazsa nasıl evlenicem bay zeki yani ben de evlenemeyecem sonuç olarak
Ya saçmalama çıkacak illaki daha yaşın kaç benim ilk sevgilim ve ilk ilişkiye girişim 23 yaşında oldu şimdi yağıyor resmen kısmet
Sanmam doğru kişi yok çıkmayacak ben de yaparım mecbur artık
Hayır etmıyor aksıne cıdlı düşünüyorsa aradığı bu ama dalga gecıp tesvık edenler hazır lokma olsun başım belaya gırmesın sorumlu ben olmayayım dıyorlar sanırım
Sikilmiş * tatlı geliyor onlara evlenirken onu istemezler ama
Ben de evlenirken onları istemem karşılıklı
İşte evet karşılıklı
Herkes dengine gitsin ama hep kadınlar her koşulda laf yiyor
Bizde gerektiğinde onlara laf sokmasını bileceğiz
Kesinlikle
Evet, çünkü bakire kızla sonuç anlamında cinsel ilişkiyi yaşamaya korkarlar başlarına kalır diye.
Sevmeyenler onlar olur
Kızı seviyorsam bakire olup olmaması önemli olmaz. Kalpler bir olsun yeter.
Erkekler bakire kızlardan nefret etmezler her önüne gelenle yatıp kalkan kızları sevemezler
Ben sevmem oynak tecrübeli kızlar daha iyi oluyo
Evlenirken peki?
@Suuuuuuuuuuuuuu kafa dengi olup olmadığımıza bakarım
Bakireler harbi çok sıkıcı oluyo la konu açamıyorlar eğlenceli değiller ve mizah bilmiyorlar sadece cinsellik olarak bakmayacak olursak
Yani senden önce mesela 60 kişiyle yatmış olması önemli değil diyorsun.
@Suuuuuuuuuuuuuu 60 kişiyle yatan yoktur onlar prnstar kategörisine giriyor
Oy oy yavrum ya daha çok küçüksünüz. Vardır vardır
@Suuuuuuuuuuuuuu benim çevremde yok harici bakirelerlede konuşuyorum harbi çok sıkıcılar la hep ben konu açıp ilerletiyorum falan nereye kadar kızında ağzı laf yapmalı az
Yoo ben bakirim. Bakire kız harici kabul etmem. Her erkek aynı değil her kızın da aynı olmadığı gibi
bu zamanda ben başıma taç yaparım bakire temiz kızı...
Erkekler için nefes alsin yeter
Hayır ben şahsen bakirim ve kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum
kaç yaşında verdin onu yazmamışsın canısı...
Tam aksine ben bakire kız seviyorum
Nefret etmiyorlar, işlerine gelmiyor
gel ben evlenirim bile seninle. ben de bakirim
Saçmalama onların amacı farklıdır
Bakire kız daha iyii
Yok çok kötü diyorlar
Kim diyor ya bakma sen onlara kadının da erkeginde yapmamış olması daha iyidir o kötü diyenler çok p*rno izleyen abaza sapık tipler
Ben seviyorum gel konuşalım
Saçmalık
Kafan mı guzel
Tabikide seviyoruz bulsak kaçirmayiz
Tersten deniyolar boş ver onları
Uyma onlara
Ben bakire kız isterim sen nerde yaşıyorsun
İstanbul
Kaç yaşındasın
22 sen
23 yaşındayım
Okuyor musun