5 aydır sevgiliyiz her gün görüşüyoruz. ilk cinsel birlikteligimizi yaşamaya karar verdik. ev tuttuk fakat ben çok korktum ağlamaya başladım korktugum için. sevgilim beni sakinlestirdi birlikte olmadık. sizce ne hissetti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilinizin duruma nasıl tepki verdiği ve ne hissettiği tam olarak bilememekle birlikte, şunları göz önünde bulundurabiliriz:
1. **Endişeli ve Duygusal Olabilir:** Sevgiliniz, sizin ağlamanız ve korkmanız karşısında endişeli veya duygusal hissedebilir. Belki de sizi rahatlatmak ve desteklemek istemiştir.
2. **Saygı ve Anlayış Gösterebilir:** Sevgiliniz, sizin duygusal tepkinize karşı saygılı ve anlayışlı olmuş olabilir. Sizi zorlamadan veya baskı yapmadan, duygularınıza saygı duymuş ve size destek olmaya çalışmış olabilir.
3. **Empati Kurmuş Olabilir:** Sevgiliniz, sizin korku ve endişelerinizi anlamış olabilir ve bu nedenle sizi sakinleştirmeye yönelmiştir. Empati kurma ve partnerin duygularını anlama çabası, ilişkinin sağlıklı bir temelinde ilerlemesine yardımcı olabilir.
4. **Beklentilerini Gözden Geçirebilir:** Belki de sevgiliniz, sizin duygusal durumunuzu gördükten sonra ilişkinizi ve cinsel yaşantınızı daha dikkatli bir şekilde ele almak istemiştir. İlişkideki beklentilerini ve iletişimi sizin duygularınıza göre ayarlamak isteyebilir.
Elbette bu sadece tahminlerdir ve sevgilinizin tam olarak ne hissettiğini veya düşündüğünü bilemiyorum. Ancak önemli olan, ilişkinizin temelinde açık iletişim ve karşılıklı anlayışın olduğunu gösteren bu tür durumların, sağlıklı bir ilişki gelişimi için önemli olduğudur. Siz ve sevgiliniz arasındaki iletişimi açık tutarak, duygularınızı paylaşmaya ve anlamaya devam edebilirsiniz. Eğer bu konuda daha fazla konuşma veya destek ihtiyacınız varsa, birlikte olduğunuz kişiyle açık bir şekilde konuşmanız önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Kötü hissetmiştir ama anlayış göstermiş. İlk olacağı için korkman normal. İtici bir davranış değil yani, için rahat olsun. Yaşlarınız kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yılben 19 o 22
- +1 yıl
Korkunun sebebi ne bilmiyorum ama ilişki yaşamak istiyorsan aklındakileri iyice araştırıp öyle yap, en azından o an yarım kalmaz, ikiniz de mutlu olursunuz. Benim eski sevgilim de ilk yapacağı zaman stresten ter içinde kalmıştı, çünkü aklı karışıktı. Diğer sefer bilgilenip geldiği için daha rahat hissetti kendini. Sen de benzer yolu izleyebilirsin.
Soran+1 yılaklımdaki soru işareti şu, cinsellik yaşadıktan sonra soğur mu korkusu... çünkü ilk sevgili olacağımız zaman peşinden koşmak hoşuma gitmişti elde edemedikce daha çok istedim demişti, ya s*KS olduktan sonra elde ettiği için sıkılırsa? korkuyorum
Soran+1 yılhayır her şeyi benim istegime bırakıyordu sen nasıl istersen öyle olsun diyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapması gerekeni yapmış, senin hazır olmadığını anlamış. "Kız korktu da skemedim" diye düşündüğünü sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılarkama bakmadan kaçarım. bir daha aynı yoldan dahi geçmem harbiden
07 Yorumla
Soran+1 yılneden :(
Soran+1 yılçok sevdiğini aşık olduğunu düşün
- +1 yıl
çok seven biri bana dokunmadan duramaz ya. siz hafifçe hoşlanma ile aşkı karıştırıyorsnuz türk kadınları olarak. korkuların ağır basıyorsa yeteri kadar sevmiyorsundur. yeteri kadar sevmeyen kadınla da benim işim olmaz. seninkinin belki senle işi olabilir ben bilemem
Soran+1 yılhayirrr tabiki dokunuyorum yeri geliyor onu elimle , ağzımla rahatlatiyorum günde 3 kere sak*so çekerek bosalttigimda oldu ama ilişkiden çok korktum agladim
- +1 yıl
sabırlı bir adamsa idare eder heralde o zaman.
ama ağlamak garipmiş. tacizci gibi hissettirmiştir
Soran+1 yılsence erkekleri cinsellik soğutur mu? elde edecek biseyi kalmadığı için soguyup ayrılır mı)
- +1 yıl
bu da dünyanın en saçma türk kızı düşüncesi. cinsellik de keyifliyse birbirini o yönden tanıdıkça daha da zevkli hale gelir hatta.
cinsellik soğutur diyenlere şunu sor. ee evlenip yaptığında soğuyacak o zaman? onu mu istersin :p
+1 yılBu tür hareketleri anlamıyorum
Saçma sapan davranışlar…
Korkmak ne demek sanki kazik giriyor 🤦♀️
Sevgilin bunu bir kere çeker ikincide basar tekmeyi kicina
Ben olsam bende öyle yaparım adam haklı12 Yorumla
Soran+1 yılhemcinsinizle böyle konusmaniz çok yanlış bence beni en iyi siz anlamalisiniz
- +1 yıl
Hemcinsim aptalsa yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. En iyisini yapmışsınız... Boşverin yapmayın.. Evlenin öyle yapın..
00 Yorumla
+1 yılAzmistir ama yinede güzel sevmiş duygusal olmuş sana
00 YorumlaBenimki de öyle olmuştu başta normal
12 Yorumla
Soran+1 yılanlayışlı mi davrandin peki
+1 yılİlahi bir mesaj olabilir iyi yapmışsın pişman olursunn yapma
10 YorumlaNormal tabiki aynı seyleri herkes yaşamıştır bence
00 YorumlaYaz istersen detaylı konuşalım az onceki sorundada konusmustuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşları nedir
Sevgilin en iyisini yapmıss
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Saçma ergence tavır
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın “
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal korkabiliesin anlayışla karşılarım ben
00 Yorumla
+1 yılben normal karşılarım dostum
00 YorumlaÇok normal karşılamıştır bence kendinizi kasmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence erken olmuş seninkide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvi nereden tuttunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru soran benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal zaman a bırakmak lazım
00 YorumlaHangi anda agladın sen kac yasındasınız
02 Yorumla
Soran+1 yılben 19 o 22
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bahane demiştir
00 YorumlaNiye korktun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bari saygılıymis
00 Yorumla
+1 yılNeden ağlıyor bu kizlar ilkte ya a aynı oldu
00 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi neden ağladın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Üzülmüştür oda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy kiyamam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTüh boşuna masraf ettim demiştir kesin😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bişi mi olmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılbiz zaten önceden de sevisiyoruz hep elimle bosaltiyorum ağzımla vs. ama birlikte olmaktan korktum ağladım bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılNiye kız girince nolcakkk
Soran+1 yılsevgilin böyle yapsa napardin
Cevap sahibi+1 yılSinirlenirdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası