Bazen konuşuyoruz ona güveniyorum yani abaza biri değil zaten ve bana da duygusu var normal şekilde de konuşup gülüp eğleniyoruz bu konularda da öyle ama yine de doğru mu diye bi düşünüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neresi yanlış ki. Sonuçta konuşabilen kişi olgun kişilik sahibidir
Evet ben de böyle düşünüyorum abaza biti değil zaten medeni biri sadece bilmiyorum valla türkiye belki yanlış anlaşılırıö
Sek konuşabilen kimseden korkma. Konuşamayan tiplerden korkmak gerekiyor bence
Seks değil cinsellik konuşabilen olacaktı 😊
Valla hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum gerçekten artık konuşulması ilişkileri daha sağlıklı hale getirdiğini düşünüyorum ama birçok insan böyle değil
Konuşamayan her insan gizliden yaşamak ister ve hata yapar. Konuşmak kadar güzel bilgilendirici bir şey yok. İnsanlar konuşmalı yanlısı doğruyu tecrübeyi hatayı paylaşmalı
Bence de)
Cinsel istek ve arzuları atlayarak, iyok sayarak aşkı bulamazsınız. Aşk var ise de her şey ölçüsün de, seviyesn de yaşanacaktır da zaten...
Demek ki sende keyif alıyorsun bu durumdan, yani bunun doğru olup olmadığı senin bileceğin bir durum.
Evet doğru
👍🏼👍🏼
Sana bağlı knk iyi de olabilir kötü de hislerin önemli
Belli olmaz aslında niyetini belli edemiyor bazı erkekler. Ne kadar arkadaşsınız?
Ne kadar süredir arkadaşsınız?*
6 ay olmuştur artık
Bence emin olma kullanabilir. Neler konuşuyorsunuz ve önceden cinsel deneyimin var mı?
Hayır yok
Öyle fazla biley değil yani konuştuğumuz şeyler genel
Dikkat etmelisin. Kullanabilir bence kısa süre olmuş daha.
Bana aşık kendisi bunu biliyorum sadece abazan biri de değil
Sen bir şeyler yaşamak istiyor musun?
Hayır
Redettim zaten onu
Nelerden bahsediyorsunuz konuşurken onu merak ettim
Özel ama şimdi burada paylaşamam
Peki dikkat edin bence yine de :)
Ne adamlar var ya oküzün önde gideni
Öküz ne alaka şimdiki
Pardon yanlıslikla senin soruna yorum yaptim
Sorun değil:))
Cinsellik konuşmak yanlış birsey degil onuda kafana takma
Bu yorum içimi rahatlattı bazı şeyler çünkü beni bu toplumdan bezdiriyor
Bizim toplumumuz zina eder cünüp gezmez 6 gün içer cuma yı kaçırmaz kendi anasına bacısina namus bekcisi ama baskasini anasi bacısı potansiyle or... pu diye bakar takma bunları canın cinsellik konuşmak istiyorsa konuş hatt sevişeceksen seviş kime ne
Evet doğru
Türkiye de kadınlar baskı altinda ayıp yasak günah diye diye büyütülüyor ve kadın cinselkiği arzularsa ya da mastürbasyon yaparsa günah islemiş olur diye şartlandıriyorlar ve kadın kendi vucudunu tanımadan evleniyor sonrada hayatinda cinseliği doya doya yaşyamıyor hatta orgazm nedir bilmiyor
Valla demin bir soru sordum kadın saldırdı resmen o içinde bastirdiği stresten ben etkilendim böyle şey mi olur
maalesef birçok kadın stesle yaşıyor kendi vajinasına dokunmaya korkan kadinlar var
Ben küçükken öyleydim ama yenebildim
Buarada bir arkadaşım var onun küçük kardeşi de penisine dokunamıyormuş bu baskı yüzğnden ilk kez bir erkekte de bu şey olabilir diye duydum çözümü var mı acaba bunun
Tabiki çözüm var ama erken yaslarda olursa daha kolay belli bir yastan sonra çözümü zorlasir tabi ailede bu olayı çözmek isterse
Küçük benim nildiğim kafarıyla zaten 8 filan ya da 10
Yani erkek cocuklari geç eregenlige girer 14 yaş gibi mastürbasyon öğrenir kiz çocukları daha erken yaslarda ögrenir hatta 7 yaşında masturbasyona başlamış tanidigim kadinlar var
Doğru olabilir
Kiz cocukları ilk olarak vajinayı bacaklariyla kıstirip birakarak birseyler yaparlar ve küçük yaslarda öğrwnirler
Evet 😅doğru bu
Sen kaç yaşjnda basladin
12
Daha erken başlayanlar var
Sen aslinda kadın olarak şansli olanlardansın kimseyi takmayıp kendini keşfedebilmişsin bu işin ayipla günahla alakasi yok insanın dogasinda var ve vucut kadinlarda belli donemlerde işaret veriyor ben doğurganım şimdi tam zamanı diyor ve haliyle istek artiyor
Evet öyle oluyor tam olarak
Ben bu şeylerden utanmadım çok da hep böyleydim arkadaşlarla da konuşurduk bunu da o arkadaşıma dedim işte burada insanlar biraz daha çekingen bu konuda pek konuşmuyorlar gibime geliyor dedim o da evet öyle dedi
İleriki yaslarda ve evlilik hayatinda bunun ödülünü alacaksın umarim karşına cıkacak kiside en az senin kadar bu konuyu bilen biri olur
Ben cinsellik yaşamadan evlenmem
Doğru karar bencede ten uyumunu görmek ve yatak performansinin nasil olduğunu bilmek daha doğru olur yoksa hayal kiriklıği olabilir
Çok açık mı konuşuyorsunuz cinsellik konularında
Hayır çok değil
Mesela sana bişey sorabilir miyim yani müsade edersen eğer yz abilir misin bana
Ne konuşuyorsunuz ne kadar detay?
Yani lise orta okul ve cinsel olarak bu süreçten geçme şeyi arkadaşlar arasında konuşma olayları
İlişkilere bakış açımız vs vs
Sextinge döndü mü olay
Oha hayır medeni şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz sadece
Telefondan mı yanyana oluyor mu
Normal yantana
çocuğu umutlandırma be yazık.
Onunla değil ya genel olarak ilişkiler filan konuştuk
olsun yine de umutlanır
Hangi anlamda
duygusal manada
Anladım ben de ona karşı boş değilim
o zaman yapıştır gitsin