12 cm penisim suanda bu kiloyu versem disardan olcunce kac cm olur kilom fazlami
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo ver kardeşim 70 e kadar in penis bölgesindeki yağlar penisin gerçek boyutunu etkiler pubik kemiğini yani boyutunu dert etme seni gerçekten seven bir kadın penisinin boyuna bakmaz buna emin ol kadının klitoris yani zevk aldığı bölge 1/3 kısmı sen düşün şimdi seni veya kendimi motive etmiyorum kaç kızla birlikte oldum hiç biri küçük olduğunu söylemedi bunu ben psikolojikmen sorun yaptım ve doktora gitim doktor sq dedi not (16cm)
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresinden olcuyorsun penisi
Cevap sahibi+1 yılPenisin başından deriye kadar ben ölçtüm yani pubik kemiği sıkmadan sıkınca 17 oluyor kötü bir ergenlik geçirdim gece uykusu yoktu 14 yaşında sigaraya başladım 16 da alkol uyuşturucu sağlıklı beslenme yoktu bununla alakası yok diyenler olucaktır ama ben sağlıklı beslenmiş olsaydım şu an 17 18 olurdu penisim gülünç oldu biraz 😅
Soran+1 yılPumik kemigi derken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Uzamaz, mastira devam et. Bunun egzersizi var uzasin diye. ayrica vakum cihazi var, el ile pompaliyon. cok bi para degil.2 ile 5 cm uzuyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeresinden olcuyoruz sende kac cm
Soran+1 yılSende iyi salladin
Soran+1 yılYok ben abarttigin için dedim internette yazana göre uydurduğunu düşündüm çünkü benim postuma denk gelecek bir oran değil tabiki sorun benim kilom ve penis boyum sadece sohbet olsun diye dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKanka seni kandırmışlar 😂 kürdan niyetine artık. Çok şaapma
115 Yorumla
Soran+1 yılKim kandırmış kilo verince uzamiyormu ölçüsü yağ gittiği için
- +1 yıl
Kanka ne uzaması 😂 göbek gittiği için önünü görüyorsun sadec hepsi bu 😄
- +1 yıl
@zibidibubidi kandırmışlar ya 😂
- +1 yıl
üzme çocuğu belki motivasyonu oydu kilo vermek için
Soran+1 yıl78 kiloyken 13,5 cm idi Şu an nasil 12 oldu peki 78 den 92 oldum 8 yilda
- +1 yıl
@zibidibubidi gerçekler acıdır. Gerçekle motive olmak daha iyidir aslında. Bir hayale inanmaktansa
- +1 yıl
Kanka makine içe kaçmış kullanmaya kullanmaya kilo ile alakası yok. Sana kim dediyse inanma. Ama yine de kilo ver tabi. Sana faydası olur
- +1 yıl
hevesi kırılmamıştır umarım
- +1 yıl
@zibidibubidi heves kıracak bir durum yok. Kilo vermek sağlık açısından zaten iyidir. Bunu penis boyu için değil sağlık için yapmalı
Soran+1 yıl1,5 cm uzama olur diyorsun yani kilo verince
Soran+1 yılDoktor diyor yani
- +1 yıl
Kanka yanlış ölçtün / ölüyorsun muhtemelen. Ya hep 12 ydi ya da 13.5
- +1 yıl
Eğer 1.5 cm senin için büyük anlam ifade edecekse ve kilo vermende motivasyon sağlayacaksa ver kiloyu gör.
Soran+1 yılYok eminim hergun olcerdim her açıdan. 14 cm e zorlardim hatta ama Şu an nedense 12cm neyse bir vereyim tekrar olcecegim internette kilo almak kisaltir yaziyor
- +1 yıl
Kanka en fazla göbek altında yağlanma olduğu için üç beş milim oynar. Fazla oynamaz. Ama umarım verirsin kiloları. O zaman daha rahat edersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKasık bölgene bastır, gerçek penis boyutunu görürsün. 12yse 13 olur en fazla.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kilo aşırı fazla. Göbek 5 cme kadar kısaltıyor. İçeri gömülüyor. Yarısını vermen lazım o kiloların. 17 olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu boya kac olmaliyim
Soran+1 yıl178 im 88 mi olayim
+1 yılkilodan verince oraya gittiğini kim söyledi
11 Yorumla
Soran+1 yılYağ gidince uzar
+1 yılHayır uzamaz ama kilo ver reis ne öyle sumocu gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kilp fazlami
- +1 yıl
Tabi ki fazla la
Soran+1 yılKac olmalıyım
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Uzamaz abicim sadece daha rahat çalışır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler