Ya abicim şu kezban yorumlarına inanmayın gerek yok. 13 cm le piyasanın en iri p*rno yıldızlarını bile tatmin edebilirsin fazlasıyla. Boyuna odaklanma, kullanmayı öğren
15-16 da nasılsa aynı. Penis çok değişmez sonradan. Ama 15 cm kötü değil ben birsuru kadınla birlikte oldum ve kokledigim zaman hepsinin canı yanıyordu dibine ulastigimi hissediyordum. Daha büyük olursa alamaz kadınlar bu sefer 15-16 arası penis iyidir o yüzden takmani gerektirecek bı dueum yok sadece performansin yüksek olsun sigara içme spor yap kilon fit seviyede olsun yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya abicim şu kezban yorumlarına inanmayın gerek yok. 13 cm le piyasanın en iri p*rno yıldızlarını bile tatmin edebilirsin fazlasıyla. Boyuna odaklanma, kullanmayı öğren
rivayete göre penisi uzun ve kalın gösteren şey kilo diyorlar.
Yok abi kasıkta yağ var p*rno adamlarda orası zapzayid
bunu burada bu kadar soracağına kilo vermeye başla görürsün farkı
Haklısın abi insan biraz stres yapıyor ama
5 cm e kadar uzayabilir.
İnşallah abi 68 kilo olmayı düşünüyorum
Lan bu ben mdmdmd
15 civarı olur
Reis bastırınca 5cm içeri giriyor elim cetvelle ölçtum çok yağ var 2 den fazla uzar
Hayır o 5 cm in yarısı gidecek sadece hepsi değil benim de ayniydi
Kaçtan kaça düştün knk?
Boy kilon kaçtı jnk?
90 dan 69 a indim
Boy 176
Boy? 2.5 cm mi uzadi dostum. Spor yaptin mi verirken
Daha verecen mi kalacan mi? Bastırınca hala içine giriyor mu orası?
Sporcuyum zaten, 2-3 cm giriyor hala içeri. Yağ oranim az olmasına rağmen ordaki yağ çok kurumuyor bizim gibi vucutlarda maalesef. Daha vermem ya
Knk yağ aldırma operasyonları var aslında sanırım ordan alıyorlar deneyebilirsin belki 3 cm daha uzar seninki
Aga alsalar ne olacak ki vücut orada yağ toplamak istiyorsa en ufak bi kilo alisinda gene toplar
Anladım knk bende elimden geldiğince uzun bir süre diyet yapayım bakalım ne olacak belki gider düzenli spor yapmak istiyorum artık hep Sişmanim
Knk penisin kaç yaşına kadar büyüdü peki ben 18 e gireli 2 hafta oldu
15-16 da nasılsa aynı. Penis çok değişmez sonradan. Ama 15 cm kötü değil ben birsuru kadınla birlikte oldum ve kokledigim zaman hepsinin canı yanıyordu dibine ulastigimi hissediyordum. Daha büyük olursa alamaz kadınlar bu sefer 15-16 arası penis iyidir o yüzden takmani gerektirecek bı dueum yok sadece performansin yüksek olsun sigara içme spor yap kilon fit seviyede olsun yeterli
Sigara hiç kullanmadim zaten kullanmayacam asla haklısın düzenli uyku beslenme antrenman önemli testesteron için eyw knk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!