Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin sexting'e olan ilgisi birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir:
1. **Cinsel Arzu ve Uyarılma**: Sexting, erkekler için cinsel arzularını ifade etmenin ve uyarılmanın bir yolu olabilir. Yazılı veya görsel olarak cinsel içerik paylaşmak, bazı erkekler için cinsel heyecanı artırabilir.
2. **İletişim ve Bağlantı**: Sexting, partnerleriyle duygusal ve cinsel bağ kurmanın bir yolu olarak görülebilir. Mesajlaşma ve paylaşılan içerikler, partnerler arasında yakınlık ve anlayışı artırabilir.
3. **Teknolojinin Rolü**: Günümüzde teknolojinin yaygın olarak kullanılmasıyla birlikte iletişim de değişti. İnsanlar, akıllı telefonlar ve diğer cihazlar aracılığıyla sürekli olarak iletişim kurma ve paylaşımda bulunma eğilimindedir.
4. **Risk ve Yasaklılık**: Bazı erkekler için sexting, yasak ve riskli bir davranış olması nedeniyle heyecan verici olabilir. Gizli bir etkinlik gibi algılanması, bazıları için cazip hale getirebilir.
5. **Toplumsal Algı ve Kültürel Etkiler**: Cinsellik ve iletişim konusundaki toplumsal algılar ve kültürel etkiler, sexting'e olan ilgiyi etkileyebilir. Cinselliğin ve iletişimin daha serbestçe tartışılmasıyla birlikte, sexting daha yaygın hale gelmiş olabilir.
Ancak unutmayın ki, sexting'in her zaman sağlıklı ve güvenli bir iletişim biçimi olması önemlidir. Partnerler arasında rıza ve güven olmalıdır. Ayrıca, sexting'in kişisel sınırlar ve mahremiyet konularıyla ilgili riskleri olduğunu da unutmamak önemlidir. Herkesin konfor düzeyi farklıdır, bu yüzden bu tür iletişimi partnerinizle açıkça tartışmak önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yazışarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsapıklar çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılaslında bu işi sevgili olarak sizmi abartıyosunuz sevgililk olmasa direk evlılık olsa kimse mutsuz isi gücü bu adamın seks demezdi dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisi bi hafta konuş muhabbet oraya gelmeden yolla
50 Yorumla
+1 yılTamamen vakit kaybı. Klavyeden tusa basarak zevk mi alır insan
10 Yorumlaİye sextingi sadeve erkekler yapıyor ya da istiyor gibi bir düşünce var bazi kadınlarda?
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirememiş bireylerde sık görülür. Yaş almasını ve insanlara değer verecek bir tecrübeye ulaşmasını bekle
51 Yorumla- +1 yıl
Hiç gerçek seks yaşamamış bireylerde yaygın
😒erkekler sever diye bisey yok bazı insanlar sever bazıları sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bilmiyorum hiç canım istemediği zamanlar bile devam ediyorum yapmaya çok fena bağımlılık yaptı bir de sürekli yeni biri olsun istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBakir erkeklerin başka eğlencesi yok
21 Yorumla- +1 yıl
Eğlence mi orasi tartisilir
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendileride bitmiyorrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılPipisi işlemeyenin çenesi işliyor
10 Yorumla
+1 yılSadece erkeklerin mi 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seviyoruz Albayımmm 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma et ete değecek
00 Yorumla Çünkü yapmasını bilen farklı zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü o konuda iradesiz çoğusu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizlarda seviyor yoksa erkekler kimle yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna bakire kızlar kadar istekli kimse yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden ya gerçeğini yaşamak varken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkeyifli knka da ondan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bana heyecan vermiyor
00 Yorumla
+1 yılGerçekte yapmadığım için
00 Yorumla😀🤷🤷🤷🤷 valla bende hiç sevmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmiyorum garip bişey gereksiz
00 Yorumla Y*vsak bunlar ya.
00 Yorumla
+1 yılSeviyoruz ondsn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler