Gizli Üye(36-45)+1 yılevet şu an hayatımda genç çıtır bakire bir kız var 6 aydır. ben de olgun sayılabilecek yaştayım. uzun uzun aheste aheste sevişiyoruz ve kıza masst* yapıyorum 45 dakika, kız hazdan mayışıp kalıyor yatakta pamuk gibi, inleyişi o kadar güzel ki o kadar çok hoşuma gidiyor ki o hali, terapi gibi çok iyi geliyor bana... kucağıma gömülüyor kız zevklerin hazların en güzelini yaşıyor. genellikle her cuma bana geliyor kalıyor gece, sabaha kadar alev alev yanıyoruz ;) aslında bakire kızla sevişmek kıza massst yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor daha fazla haz ve keyif alıyorum çünkü kızla ilişki yaşama ihtimalimiz olmadığı için girmeli köklemeli o yüzden sevişme faslı çok uzun ve güzel oluyor fazlaca haz veriyor, kızın zaten kaymak gibi teni var okşamak o kadar tatlı bir haz veriyor ki bana.. daha evvel de bakire kız tecrübeleri yaşadım, hesiyle güzeldi sevişmeler ama bu son kız daha bi farklı daha bi farklı daha bi güzel heryeri.
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım çekti
Cevap sahibi+1 yılbenimmm de. kalktııııııııııı. kız bana güzel oral yapıyor bi emişi var zevkten kıvranıyorum o an, hayatımda bu kadar zevk vererek oral yapan ilk kız bu, basitçe yapıyor ama zevki muhteeşem şeker emer gibi emiyor hem penisin başını hem de t*şaklarımı. var mı senin hayatında olgun biri
Cevap sahibi+1 yılkız sürtünmeli sevişmeyi de çok seviyor, öperek okşayarak kızı tamamen soyarım sonra kendim de soyup yatağa uzanırım arkama yaslanıp, kız da kucağıma uzanır penisi vajina dudaklarının arasına alıp bacaklarını kapatır, aheste aheste öpüşürüz uzun süre, sonra kız hafif hafif ileri geri sürtünmeye başlar penisin üzerinde. pamuk gibi teniyle kızı kucağımda hissetmek bana zaten başlı başına haz veriyor, öpüşmeler terapi gibi geliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi adıma söylersem bakire birine oldukça güven vermek önemli. Ben güven vermiştim. Peşinden zevk de verdim. İçine girmemi istedi ama yapmadım. Hakkım değil dedim. Bence zevk alırsın emin ol
012 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek de güzel 🙃
Cevap sahibi+1 yılSevişmek çooook güzel. İçine girmekten daha güzel
Soran+1 yılBen utanıyorum ama zevkten de duramıyorum baskın biriyse çok güzel yönetir
Cevap sahibi+1 yılZaten bakireyi yönetmek önemli. Zevk vermek için erkeğin yönetmesi lazım. O kıza bedenini keşfettirmeli. Kız nereleri ne kadar öpülürse ne kadar zevk alacağını öğrenmeli
Soran+1 yılYönetirken pozisyondan pozisyona sokmalı
Cevap sahibi+1 yılUtangaçlık yavaş yavaş kaybolur. Üste de çıkmasına izin vermeli. Doggy pozsiyonunda da sürtünmeli erkek. Ayrıca doggy duruşunu öğretmeli mesela
Soran+1 yılDoggy çok zevkli kalçalara temas ettikçe daha zevkli oluyor hem erkek ağırlığını da vermeli
Cevap sahibi+1 yılKalçalara temas beni ağır tahrik ediyor. Erkek hem yöneten olmalı hem de ağırlığını verip kadına hükmettiğini hissettirmeli. Senin zevk aldığın şeyler güzel. Hiç deneyimin oldu mu olgunla
Soran+1 yılYüzeysel sevişme sadece arkamdan hissedince fena oldum doggy prone bone beni tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılProne bone u daha sık yapıyorum. O zevk nasış bişey bi bilsennnnn
Soran+1 yılGizliden çıksana
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte olgun seven biri daha jdjdjd
21 Yorumla- +1 yıl
Sen de mi
+1 yılOldu mu yoksa varsıyım mı?
115 Yorumla
Soran+1 yılOlgunlar tecrübeden dolayı baskın oluyor ben cekinigim beni daha iyi yönetir sekste diye düşündüm
- +1 yıl
Senin yaşın kaç? Kaç yaşında birisini istiyorsun?
Soran+1 yıl21 30-40 arası baskın
- +1 yıl
Hiç tecrüben oldu mu İstanbuldaysan zor olmaz?
Soran+1 yılYüzeysel sevişme oldu tek
- +1 yıl
Kiminle nerde yaşıyorsun merak ettim?
- +1 yıl
Zaten tecrübesiz kişi onun beceremez zevk notlarını iyi bilmesi lazımki sana o zevki yaşatsın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evlenene kadar bozmak istemiyorsun galiba. Yüzeyselde zevk aldın mı?
- +1 yıl
Utangaç ve bakireysen ufak öpücüklerle bu kırılmalı. Ben önce kucağa alır orada başlarım hem gözler temas eder utangaçlık geçer
- +1 yıl
Bu işim püf noktası öncesinde yeterince ıslanmasını sağlamakk
- +1 yıl
Daha önce çok oldu ve içine girmeden de inanılmaz zevk aldııı
- +1 yıl
Ben açıkçası zevki arttırmak için altımdayken ellerini kavrıyor kıpırdamasını engelliyordum. Kıpırdayamamak ve cinselliğin etkisiyle altta kıvranmak hem beni hem onu nirvanaya çıkarıyordu
- +1 yıl
Klitorise doğru dil darbeleri uygulanırda vajinal zevk kadar zevk alır
- 1 yıl
...
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle acayip zevk verir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Deneyimlemeden bilemezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZevk verirmi derken sevişme olarak mı
10 Yorumla
+1 yılçekingen ve utangaç kizlarla çok kez yaptım bekaretini bozdum isteği doğrultusunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeden dolayı zevkin doruklarına çıkıyor bakire kızlar, ben tamamen karşı tarafın zevk almasına odaklanıyorum, var mı deneyimin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesi varsa gayet de iyi verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet verir birde vajinana oral yaparsa dahada zevk alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet
Öyle kıza zevk verdim00 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler daha çok zevk verir sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk var ise her türlü olur zaten...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Zevk verirmi bilemem o performansına bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılVerir tabiki oral ile
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılYalayarak ve okşayarak harika zevkler alınır
00 Yorumla
+1 yıl:). yalnızca :)
10 YorumlaOlabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'da mısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevişmek daha zevkli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her anlamda zevk verebilir
00 Yorumla
+1 yılverir
10 YorumlaOlgun erkekle mj
00 YorumlaVerir veriri
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yakalanırsa her şey olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki verir.
00 Yorumla Osmann
00 YorumlaVerir tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılYaşına bağlı
00 Yorumla
+1 yılKız zevk almasını biliyo mu
00 YorumlaVermez, aynı heyecanı hissetmezsiniz
00 Yorumla
+1 yılVerir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayanamiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayal mi edin içine aldigini