Bİr yıldız çıkıyoruz. Ama kız cinsellik konularını sevmiyor. yaşı 17. Cinsel konulara giriyoruz konusu bile iğrenç kapat diyor. Evlenince bile iki haftada bir zor gireriz ilişkiye diyor. Sizce nedeni ne bunun. YOksa davranışları normal da bana anormal gibi mi geliyo. Yani ben mi cok istiyorum cinselliği yoksa o mu istemiyor.
Cevabın nedir?
Herkes ahlak bekçisi kesilmiş yine, lisede kızlar okullarda ki hocalarına asılıp evliliklerini bile bozuyorlar... daha burada saymak istemediğim, gördüğüm neler var... hiç ahlak bekçiliği yapmayın, 17 yaşında kısacık okul eteğiyle ergen bir kız görseniz ağızınızın suyu akar...
Arkadaş senin soruna gelince sende bir anormallik yok, kızın yaşı küçük cidden, birlikte olmanız kanunen suçtur, 1 sene daha bekle 18 den sonra serbest. Muhtemelen kezbanın tekidir, cinsellikle uzaktan yakından alakası yoksa, ya kezbandır, ya hastadır, bir ihitimal daha yaşı küçük olduğundan da olabilir.
O yüzden kafana takma, ille de ilişkiye girmek istiyorsan da 1 sene bekle, sonra şikayet falan ederse direk içeri atılırsın.13 Yorumla
Soran+1 yılcevabın güzel teşekkürler. Zaten ilişki istemiyorum merak ettiğim için konuyu açtım. Evlenmeden önce yapmamak için söz verdik birbirimize. Ayrıca Bizim evlenme planımız 3-5 yıl sonra zaten.
- +1 yıl
peki sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18
+1 yılÖyle bir başlık yazmışsın ki flash tvde gece yarısı çıkan film isimleri gibi olmuş..d: neyse bence kızı sen yumuşatsan yumüşatsan sevgiyle yumuşatırsın..atıyorum cinselliğe değil duygulara hitap etmelisin..onu salt cinsellik için değil o olduğu için sevmelisin ve kendinide sevdirmelisin..birde gülümsemene bir nezaket kat, traş olup temiz parfümler sürünüp sık sık gülümse ( ama pişmiş kelle tibi değil ) ona doğadan bahset geziden her zaman bayramlıklarla dolaş anlarsın işte jilet gibi ol..duyarlı davran falan..
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar ne kadar ön yargılı davranmış yahu.Çoğu 16-17 yaşındaki kızları keser.Neyse,konuya dönecek olursak utanıyor olabilir.Bir yaşantınız oldu mu hiç?Eğer olmadıysada zamana bırak.Her şey zamanla gelişir.O daha cinselliği hiç tatmamış belli,evlenince o da ister merak etme.Fakat kızı bu yönden alıştırmaya çalış,mesela bir daha iğrenç falan dediğinde nesi iğrenç bu doğal bir ihtiyaç vs de.Kızların kendilerini bastırabildiklerini fakat erkeklerin bastıramadıklarını söyle ona.Belli ki bu konuda bilgisiz.Umarım mutlu olursunuz,iyi akşamlar
00 Yorumla
+1 yıliğrenç bir insansin 17 yaşında daha reşit olamayan kızla cinsellik mi konuşuyorsun. evlenecekmiş. b*k evlenirsin. evlilik yaşına daha çok var en az 5 yıl var. sen bu abazanlıkla 5 yıl bekliyeceksen bide evleneceksen beni camdan at
06 Yorumla
Soran+1 yılBak kardeşim. Bizim buralarda 16-17 yaşında evlenen anne bile olan o kadar çok ki... Biz sadece bilgi amacı ile konuşuyoruz bu konuları bilmem anlatabildim mi. Yoksa 4 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz
- +1 yıl
eminim öyledir tabi. kızdada iş yokmuş ozaman ben 17 yaşındayken biri benle cinsellik konuşmak istese yüzüne bile bakmazdım gizlicik
Soran+1 yıl17 yaşında iken türkiyede cinsel ilişki yaşamız kız sayısı %70 üzerinde bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
onların hepsi *rosbu ben anlatabildimmi. yukarda Allahı olan namus diye bişeyi olan anası babasına saygısı olan hiçbir kız reşit olamdan hatta evlenmeden namusunu vermez. %70 ise müslüman bir ülkenin düşüşünü izlemiş bulunmaktayız. kazamız mübarek olsun
Soran+1 yılDİnde evlenme yaşı 16-17 dir müslüman hanfendi
- +1 yıl
he yani okumamış geleceği olmıyan bir kız istiyorsun. ayrıca dinde evlenme yaşımı var? ille bu yaştamı evleneceksin demiş yani. bunu nerden uydurdun ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
kızı bır rahat braksan ne bu abazalık ya sankı evlenıceksınız de...
daha 17 yaşında ufacık kız kendıne utanmalısın bence.61 YorumlaBirde herkes çocuğu suçlamış 17 yaşında kızla çıkıyor diye, arkadaş kaç yaşında belki o da küçüktür, eğer büyükse de, 17 yaşında kız neden yaşça büyük çocukla çıkıyor ?
00 YorumlaOlum sen tam bir odun çıktın.Sen böyle yaparsan ileride haftada 2 günü bile zor görürsün.Kızı soğutuyorsun böylelikle cinsellikten.Lan daha kız resit değil konuştuğun konulara bak az parana kıyda git karıya.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. 17 yaşında bir kız bunu demez..çünkü isteklerinin ve vücudunu tanımaya başladığı bir zaman.sana güvenmiyor sadece.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Daha bir kere bile birlikte olmamış kimseyle böyle düşünmesi doğal bir kere olsunda görelim sonra bir daha istemiyorum dicekmi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Kız reşit bile değil yahu!
İsteği varsa da sana söyliyecek değil ya!10 Yorumla
+1 yılYani kız haklı hoşlanmama ihtimali var.abartma sende ilerde duşunursunuz
00 Yorumlaböyle toy bir kız bulup kandırıp yatağa atmak için uğraşan tipleri de hiç sevmem
10 Yorumla
+1 yıl17 yaşında kızla cinsellik mi konuşmak istiyorsun?
40 Yorumlaii kapak yapmış sana :)
00 YorumlaLanet ve çekilmezler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi başlasın da görürüz haftada kaç kez istiyor :D
31 Yorumla
+1 yılpedofil misin nesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
- +1 yıl
trajikomik..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşı daha küöük oldugu için o istemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılHe yaw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem