3 Ay sonra düğünüm var çok korkuyorum kanamam olmaz veya çok canım yanar vs gibi bana biraz motivasyon verir misini
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğin güvendiğin helalin olan erkeklesin... oda da baş başa kaldığınızda bambaşka bir atmosfer olacak, tüm korkuların endişelerin o an aklından uçup gidecek, çok tatlı bir heyecan kaplayacak vücudunu, bir an önce sevdiğinin kollarında onun olmak için can atacaksın... ilk gece loş ışıkta oluyor, birbirinin karşısında alenen soyunmuyorsun ama erkek için gelinin gelinliğini çıkartmak ayrı bir heyecandır.. ayrı ayrı duşa girip çıkılır, birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir. karşılıklı kahveler içilir, ilk gece için alınan özel kıyafetler giyilir, önce ayakta sarılıp kalırsın öylece bir süre, sevdiğinin kokusunu çekersin içine doya doya... onun sıcaklığını kendi vücudunda ilk hissettiğin andan itibaren o his o duygu sana o kadar tatlı gelecek ki, hiç bir şeyden endişe duymayacaksın, sevdiğine sarılıp onun kollarında güvenle huzur bulacaksın... korkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceksin, kendine kızacaksın niye bu kadar korkmuşum diye... o anın aşırı heyecanı ve tahrik gücüyle tüm korkularını unutuvereceksin, zaman mekan mefhumu kalkacak, kalbinin kütürtüsünü duyacaksın... daha baş başa kalınca heyecandan sırılsıklam ıslanırsın, ilk birleşme kolayca gerçekleşir, belki ilk kez girerken az bi acı hissi olabilir o da çok normal, bakire kızların vajina girişi neredeyse serçe parmağın ucu kadar olabiliyor, haliyle istemsizce kendini kasma durumu olursa giriş zorlaşır ama iyice ıslak ve kaygan olduğu için fazla zorlanmadan girer, içinde sevdiğin erkeğe ait bir şeyin sımmsıcaklığını hissettiğin andan itibaren artık o sıcaklığı hissetmeden yaşayamayacağını anlayacaksın, o his, haz bambaşka bir duygu.. erkek yavaş yavaş gelin kızın kıyafetlerini çıkartmaya başlar üstten, bir yandan da öpmeler saçları yanakları okşamalar, el ele tutuşmalar olur.. bir anda acele edip tamamen çıplak olunmaz. erkek için kızı yavaş yavaş soymanın da ayrı bir hazzı vardır, yarı çıplak olunca erkek kızı yatağa uzatır, geri kalan kıyafetlerini kız kendisi çıkartır gerekiyorsa örtü altında, tamamen çıplak kalır, erkek te üstünü çıkartıp yatağa girince geri kalanları da çıkartır, birbirinin karşısında direkt çıplak kalmak biraz zor ve utanç verici olabilir ilk geceden, o yüzden yatakta örtü altında iç kıyafetleri çıkartmak daha iyidir, özellikle erkek kızın karşısında dal-t*şak soyunup zaten gergin çekingen ve birazda korkmakta olan gelin kızı daha da germemeli, penisi direkt göstermemeli kıza... yatağa girince artık daha ileri seviye ön sevişme başlar öpmeler okşamalar en az 1 saat sürer... ilişki için acele etmemeli... özellikle erkek yatağa girer girmez kızı altına alıp aceleci davranmamalı... önce yanına uzanırsın öper okşarken, bir süre sonra bir bacağını atarsın kızın bacaklarının arasına, biraz sonra da öteki bacağını atarsın.. yavaş yavaş olması, kıza güven vermesi, kızı rahatlatması erkeğin öncelikli vazifesidir... başlangıçlar böyle.. erkek ön sevişmeye başladıktan bir süre sonra kızın vajina kısmına eliyle masaj yapar gibi okşar ki gevşesin rahatlasın, içine girme vakti gelince hemen kökleme yapılmaz, önce alıştırma yapar, yani penisin sadece baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartır, bunu en az 10-15 kere tekrarlar ki kız penisin sıcaklığını hissettikçe haz alsın gevşesin ıslansın. alıştırmalardan sonra ister yavaş yavaş isterse birden içine girer tamamıyla, öylece bir süre hareket etmeden beklemesi kızın canını yakmamak açısından daha doğrudur, hemen git gel yapmamak daha iyidir, zaten fazla git gel yapılmaz, en fazla 5-6 kez yaparsın çıkartırsın, kanama varsa daha girmezsin. bu birazdan kızın durumuna bağlı, kız kendi durumunu eşine belli etmeli sözle veya hareketle yani devam etmesini istemiyorsan elinle onu geri itersin hafiften, kendini geri çekersin. ama o anın aşırı tahrikiyle zaten gelin kız kendinden geçiyor, sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında. özetle böyle...
010 Yorumla
Soran+1 yılSu an hiçbir korkum kalmadı Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılahh ne güzel, sevindim. aslında bence kızların bu kadar tedirgin olmasının korkmasının sebebi hep kötü şeylerle yasaklamalarsa kısıtlamalarla büyütülmesi, erkeklerden uzak durması korkutulması vs gibi şeyler psikolojik olarak etkiliyor bilinç altında kalıyor yıllarca büyüdükçe büyüyor korkular. ilk gece erkeğe çok görev düşüyor gelini rahatlatmak adına. bu yüzden ön sevişme çok çok önemli, kızın kendini rahat hissetmesi eşine erkeğine güvenmesini sağlaması gerekiyor. ön sevişmenin en az 1 saat sürmesiyle kız yarı yarıya kendinden geçiyor zaten vücudu kasları tamamen gevşiyor, sen istesen de güçlü şekilde kendini sıkıp kasamazsın birleşme anında.. masaj yapar gibi okşayarak öpmeler kız açısından çok önemli, erkeğin sıcaklığını dokunuşlarını hissetmek sana kendini çok iyi hissettirecek. utanma duygusu illaki olacak ama bu da çok güzel bir duygu, .. çok daha fazla çeyler yazabilirim de neyse uzatmayayım okurken sıkılırsın. mutluluklar dilerim, herşeyin gönlünce olmasını dilerim her daim. ;)
Soran+1 yılBu kadar güzel şeyler yazacaksanız sabaha kadar okurum ve emin olun soruyu görüp yanıtlara bakan kadınlar da rahatlamış olur
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha yazayım, özellikle anlatmamı istediğin kısımlar veya sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım. bu arada iki evliliğim oldu, her iki eşim de bakireydi tam anlamıyla. onlarda da korku endişe her genç kızdaki gibi vardı,
Soran+1 yılKanama olmaması anında ne yapacağız o an ne yapmamız gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılkanama konusu değişken bir durum ve her kızda kanama olmayabiliyor. kanama olmaması o kızın bakire olmadığı anlamına kesinlikle gelmez, bir kızın bakire olduğunu gösteren başka şeyler de var sadece kanama tek kriter değil, ben şahsen kendimden örnek vereyim, ilk birleşme anında kanıyor mu kanamıyor mu diye bakmak aklıma bile gelmedi ve kesinlikle zaten kızın o bölgesine bakmadım, ilk giriş yapacağım zaman bakmıştım zaten girerken ondan sonra bakmadım hiç. bazı erkekler bu konuda hassas olabiliyor illaki kanama var mı diye bakmak görmek ister ama bu sonradan da görülebilir çünkü giriş yapınca kanama varsa zaten penise bulanıyor dışarı da akıyor. kanama yoksa o an ne yapılabilir bu tamamen erkeğe bağlı aslında, bakire değilmisin diyen erkek de olabilir, sevdiğine güvenip bunu sorgulamayan erkek de olabilir. ama sanırım günümüzde daha az bunu takıntı yapan erkek. ilk ilişki illaki boşalma ile bitmek zorunda değil yani ilk ilişkide amaç bekaretin alınması, tam anlamıyla birleşme gerçekleştikten sonra kızın durumuna göre ilişki bitirilebilir. kanama olmasaydı ben ne yapardım şahsen o an buna takılmazdım çünkü hayatımı birleştirdğim kıza her konuda güvenirim, aksini sorgulamam, o nasılsa öylece kabul ederim. kesinlikle kıza imada bile bulunmam kanamadı sen bakire değilmisin gibi laflar etmem. çünkü kanama tek başına bir kriter değil ve artık günümüzde yapay kızlık zarları bile var erkekleri kandırmak için ama mesela bakire kızın da çeşitli hususiyetleri var bakire olduğunu ilk ilişkisi olduğunu belli eden, mesela vajina yapısı, girişi, erkek girerken hem vajina yapısından bunu anlayabilir hem de o an kızın tepkilerinden, vücut tepkilerinde vs anlaşılabilir. vajina yapısı hem çok dar hem de tırtık tırkık gbi penis girerken takıla takıla girer hemen bir hamlede girmez yani, belli kısımdan sonra farklı bir yapının içine giriyormuş gibi bir his oluyor, daha dar ve daha sıcak oluyor. bu tip şeylerin yanısıra o kızın aile hayatı kültür seviyesi yaşantısı vs de bir aynadır.
Soran+1 yılVay be ilk defa duydum bunları
Cevap sahibi+1 yılevet daha bir çok detayları var sadece ilk birleşmede hissedilen... ve ayrıca ilaveten şunlarıda ekleyebilirim daha evvel bir erkekle hiç yakınkaşmamış başbaşa bile kalmamış bir kız haliyle ilk anda çok utanır kıpkırmızı olur, kalp atışları kütür kütürdür sarılınca hissedersin. eğer kız ilk gece erkek bedenini görüyorsa penisi ilk gördüğü için haliyle farklı bir tepkisi olur şaşkın meraklı ürkek bakışları olur, dokunmaya çekinir, özellikle sertleşmiş haldeyse kızın bakışları hem ürkekçe hem de meraklı meraklı oluyor benim ikinci hatunda öyleydi görmek istemişti kendisi ve sonra dokunup tutmuştu ama gözler şaşkın şaşkın baka baka. ;) ilk gece her şey olup bittikten sonraki saatlercde çok güzel oluyor, sevdiğinin kucağına gömülüp bir süre öylece kalıyorsun, gelin hanım kucağıma gömülüp uyurken ben de elimle onun saçlarını yanaklarını tenini göğüslerini haffiten okşamıştım, onun nefes alıp verişlerini kalp atışlarını hissetmek o kadar güzel bir duyguydu ki, huzur vericiydi, böyle bir bebeği çocuğu huzurla uyurken seyretmek gibiydi ;) ilk gecenin sabahında birlikte duşa girmenin heyecanı da çok güzeldi karşılıklı...
Soran+1 yılBunları anlatıp büyük korkuların önüne geçtiğiniz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, bunu duyduğuma sevindim. herhangi bir yerde anlatılmayan anlatılamayacak olan ve yazılı olmayan bilgiler tecrübeler bunlar. başka sormak istedikleriniz olursa cevap vermeye çalışırım. ;)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıleve gelince duş alırsınız, kahve içersiniz biraz sohbet muhabbet, isterseniz namaz kılarsınız birlikte. sonra zaten yatak odası faslı başlar, erkek sabırsız olur bu konuda. odanın ışığı loş olur öyle direkt soyunma olmaz tabiki ama erkek için gelinin kıyafetlerini çıkartmak ayrı bir zevktir yani seni soymak isteyecektir, buna hazırlıklı olmalısın psikolojik olarak. bu kötü biey değil senin de hoşuna gidecektir, heyecanı bile çok güzel, ama erkeğin direkt kızın karşısında tamamen soyunması vücudunu özellikle penisini kıza direkt göstermesi daha evvel hiç görmemiş ise bir kız için biraz ürkütücü gelebilir, o anki heyecanla zaten kesinlikle eşinin penisi sertleşmiş olacaktır direkt öyle görecek şekilde bakmaman iyi olur. utanç verici gibi gelse de bunlar o an böyle düşünmüyorsun aslında, rahatlıyorsun, güveniyorsun eşine, . senin açından da sevdiğine sarılmanın hazzını huzurunu çok seveceksin, sana sarıldı mı onun sıcaklığını hissettikten sonra sanki tüm ömrünce o an için yaşamışsın gibi hissedeceksin ve bir daha hiç bırakmak istemeyeceksin onu kollarının arasından. o duygu psikolojik olarak çok iyi gelecek sana, bazen sadece sarılıp öylece kalıyorsun uzun süre kalp atışlarını nefes almasını dinliyorsun.. o huzur anı terapi gibi gelecek sana... her şey cinsellik değil, cinsellik ilişki ise sadece git gel yapıp boşalmaktan ibaret hiç değil. her şey bir yapboz parçası gibi birbirini tamamlıyor aslında, yan yana kucak kucağa kahve içmekte, film seyretmekte bu yapbozun birer parçası.. koltuğa oturup birbirine iyice sokulup başını omuzuna yaslayıp camdan dışarıyı seyretmek, cama vuran yağmuru seyretmek o sesi dinlemekte bunun bir parçası... cinselliğinde kendi içinde bu tür parçaları var her birinin ayrı hazzı vardır, özellikle ilk gece senin gelinliğini çıkartırken ki heyecanının sana vereceği haz ve eşinin o anki heyecanına ortak olmanın hazzı çok çok tatlıdır... onun kucağında uzanıp dudak dudağa aşk ile uzun uzun öpüşmek... vücudunda onun ellerini dokunuşlarını hissetmek... kıyafetsiz birbirinize sımsıkı sarıldığınızda onun bedenini sıcaklığını penisinin yakıcı sıcaklığını sertliğini hissetmek... sevdiğin helalinin kucağında kalmak, uyumak... tüm vücudunda dolaşacak hazzı tetikleyen birer parçadır bu tür şeyler de... tuhaf duygulardı ilk yaşanırken ama anlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle bekletmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi ama vajina kısmında aşırı bir yanma hissi hep vardı böyle sıcak suda nasıl bir yanma hissi olur ona benzer bir histi...
o an geldimi herşeyi unutursun korkularını endişelerini acayip bir atmosfer, hiçbişey düşünemiyorsun aslında ilk başlayınca aşırı heyecandan kalbinin küt küt atışını duyuyorsun resmen, neyden korktuğunu bile hatırlamıyorsun,, eğer daha önce hiç görmediysen erkeğinin bedenine penisine hiç bakma çünkü o biraz ürkütücü gelebilir sertleşmiş vaziyetteyken ama onun sıcaklığını hissettiğin anda gevşiyorsun öyle bir güzel etkisi de var üzerinde, sihirli bir dokunuş gibi adeta bir anda rahatlık hissediyorsun tüm vücudunda ön sevişme esnasında
ilk gece ben pek de bişey yapmadım, utanmaktan çekingenlikten, yatağa uzanınca ondan sonra eşimin yaptıklarına karşılık verdim o öperken ben de öptüm, aktif olarak tek yaptığımda öpmekti ondan sonra zaten vücuduma aşağılara doğru öperek inmeye başlayınca ben bişey yapmadım gözlerimi kapattım onun dokunuşlarını hissettim haz almaya çalıştım, yarım saat kadar sürmüştür ön sevişme ama tamamını eşim aktif olarak yaptı öperek okşayarak 3-4 tur atmıştır vücudumda yukardan aşağıya, ben de ona sarıldım ellerimle sırtını felan okşamışımdır biraz, onun dışında penisine flan hiç dokunmadım bakmadım bile, daha evvel gerçekte yakından hiç görmediğim için daha iyi oldu bakmamam ama adam rsmen gözüme sokar gibi göstermişti yatağa gelirken, merak ediyordum ama utandım açıkçası öyle alenen bakmaya da dokunmaya da.. kimi erkek ilk geceden direkt kıza oral yaptırıyor arkadaşım anlatmıştı eşi ağzına sokmuş direkt çok tuhaf gelmişti bana ben asla yapamazdım ilk gece, ilk başta kıyafetlerimi bile o çıkarttı ben direkt yatağa uzandım o kendi kıyafetlerini de çıkartıp yanıma uzandı. ön sevişme olayı tamamen erkeğin yürüttüğü bir eylem ve ilk ilişki de, hiç yaşamamış bir kız istese de aktif olamıyor çekiniyorsun utanıyorsun ilk defa bir erkeğin yanında tamamen çıplak kalıyorsun her yerini görüyor elliyor öpüyor...
alışamadığım tek şey eşim bile olsa bir erkeğin yanında altında tamamen çıplak olarak kalmak, çok tuhafıma gidiyor hem kendi çıplaklığım hem erkeğin çıplaklığı hem de ilişki pozisyonları açısından... erkeğin bedeni birazda komik geliyor bana penisi inikken önünde hortum gibi sarkıyor sallanıyor ya da sertleşip şişinde kazık gibi dikiliyor ürkütücü görünüyor o an ama komikte görünüyor altında bi de topları var onlar daha komiğime gidiyor görünüşü yapısı bunlara alışamadım hiç.04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar rahatladım ki ama ister istemez yüreğime aldığım bir insanı çıplak görecek olmam geriyordu beni anlattıklarınız gerçekten fazlasıyla sakinleştirdi
Cevap sahibi+1 yılbence yüreğine almakla kucağına almak arasında hiç bir fark yok helalin olanı. ayrıca illaki çıplak görmek zorunda da değilsin, ve öyle görünmek zorunda değilsin. arsızca bir durum zaten söz konusu değil, bitek o ilk gecenin sabahı eğer birlikte duşa girilirse orada bi gerilme yaşayabilirsin çünkü orada ilk kez ve ışık altında çıplak olacaksın çıplak olman ayrı bir de bir erkeği çıplak göreceksin vücudunu göreceksin önünde sallanan şeyi göreceksin bana çok tuhaf gelmişti sabah duşa girdiğimizde bir yandan utanarak sıkılarak gözlerimi kaçırarak ama meraklı gözlerle bakmak, bi de eşim tutmamı dokunmamı istemişti tuhaf bi histi tutunca birden sertleşmeye başlaması ilk kez yaşadığım bir his olunca ürkütmüştü. bunun dışında çoğu zaman birbirini çıplak görmüyorsun çıplak kalmıyorsun birbirinin yanında. ama alışıyorsun ve sevdiğinin yanında öyle savunmasız kalmak hoşuna gidiyor, onun senin vücudunu beğenerek öpmesi okşaması çok hoşuna gidiyor, kendini ona en güzel şekilde sunmak için bakım yapıyorsun hazırlanıyorsun yanında açılıyorsun gül goncası gibi.. mutluluklar dilerim, inşallah tüm endişelerini korkularını bir bir aşarsın o güne kadar, her şey gönlünce olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun umarım hayatin boyunca fitne fesat insanların şerrinden uzak olursun amin❤
Cevap sahibi+1 yılamin amin amin, sen de inşallah. kalpler çiçekler ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
cevaplara baktıkça hem şaşırdım hemde hoşuma gitti bilinçi insanlarımız varmış lan helal olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenecegin insan okuzun teki degilse bu korkularini onla paylas. Anlayisli olursa aci degil zevk alacaksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende yaşını doğru yazmayanlardansın. Ve hala bu çağda bu korkuları yaşıyor olmanız da çok inandırıcı gelmiyor bana...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanama olmayabilir ve bu normal bnede de olmadı, ama acı size bağlı acele etmeden başlayın eşiniz anlayışlı olsun, sizde kendinizi kasmayın acıyacak diye rahat geçer o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok rahat olacak merak etme profesyonel olacaksın
10 Yorumla
+1 yılKorkma eşin olacak kişi senle ilgilensin islanmani ve gevsemeni sağlasın sonra doğru pozisyonda yavaş yavaş ve tekniği bilerek girsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sulanma problemin yoksa
Canın yanmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenmiki kez kızlık bozdum ikincide neredeyse hiç zorlanmadık tecrübeliyse şsnslısın
00 Yorumlakorksanda korkmasanda yiycen
20 Yorumla
+1 yılBu yaşta hala bakire misin
14 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındaym
- +1 yıl
Peki oral yaptın mı hiç?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun azınca içinde şey istemiyor musun?
+1 yılKendini hazirla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVeremem
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026