Cinsel Yaşam Sekste olmasa da olur dediğiniz şeyler nedir? Li_lla Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sekste olmasa da olur dediğiniz şeyler nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
XDavidBowie Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 3. bir kadın. olsa iyi olur ama eğer yoksa da tek kadınla idare ederiz, çok problem olmaz. 0 4 Yorumla Li_lla +1 yıl Anormal olan 3. Kadının olması ztn Yorumla XDavidBowie +1 yıl sana göre. Yorumla Li_lla +1 yıl Haklısın aslında 3. Bir erkek fena olmazdı Yorumla XDavidBowie +1 yıl nasıl davranılmak istediğine göre değişir. kapatmaması lazım insanın kendini değişik seçeneklere:d Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şaplak atmakAğza boşalmakDoggy ve kucak pozisyonu 0 2 Yorumla Li_lla +1 yıl Pozisyonlarda ne gibi sıkıntılar var ki Yorumla Karamel52 +1 yıl Ben o iki pozisyonu çok seviyorum Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tam tıraşlı veya ağdalı özel bölge. Çok da şart değil. 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İyi bir ön sevisme ve oral karşılıklı sonra 69 pozisyonu.❤️ 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl oral ve doggy olsun digerleri olmazsada olur partnerim oralı iyi yapmalı :D 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oral sevilmiyorsa yapilmayabilir 0 2 Yorumla Li_lla +1 yıl Bence ön sevişme için önemli ya Yorumla hakankerem2020 +1 yıl Hemde çok önemli. Mutlaka olmalı bana göre. Ama cinsellik karşılıklı olduğu için partnerim istemezse bunu eleyebilirm. oral çok severim yaptıran sürekli istiyor yaparım da çoğu kız sevmiyor. Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oral tabiki olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. oral olmasa da olabilir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. fantezi, oral ve doggy 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Saçma fanteziler olmasada olur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Anal 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Prezervatif olmasın 0 8 Yorumla Li_lla +1 yıl Baba olmak istiyorsun yani Yorumla more000 +1 yıl 😂😂😂 ben çok tecrübeliyimdir. beni acemi çaylaklarla karıştırma ama Yorumla Li_lla +1 yıl Kadın hamile kalınca kaçan pisliklerde hep bu tecrübelilerden çıkıyo ama😂😂😂 Yorumla more000 +1 yıl Birincisi pislik sensin ikincisi kimseyi hamile bırakmadım hiç öyle bir sorunumda olmadı hiçbir zaman kimseden kaçmadımda. Yorumla Li_lla +1 yıl Tamam dayı Yorumla more000 +1 yıl Sanada tamam teyze Yorumla Li_lla +1 yıl Lan yaşımın iki katısın hatta daha fazlasısın teyze diyo ya dksjksjslsm Yorumla more000 +1 yıl Lan nerden biliyon senmi doğurdun aq beni Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arkadan 0 4 Yorumla Li_lla +1 yıl Bencede ya Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Aynen Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Senin icin peki Yorumla Li_lla +1 yıl Benim içinde anal Yorumla
bermerr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Tassak 0 4 Yorumla Li_lla +1 yıl Djskps çocuk nasıl olacak Yorumla bermerr +1 yıl Farklı bir yol olabilirdi 😂 Yorumla Li_lla +1 yıl Çok istiyorsan kes abiciğim Yorumla bermerr +1 yıl Ne alakası var var sayımda bulunuyoruz dileğim demedim olmasada olurmuş yani bu benim fikrim Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Doggy xhshahha 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. oral yapmasada olur 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Anal 0 0 Yorumla
MemurBey16 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çıplak olmasa da olur olur 0 1 Yorumla MemurBey16 +1 yıl Anal Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Anal gereksiz bence 0 0 Yorumla
kertenkele070707 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Vajina 0 2 Yorumla Li_lla +1 yıl MFŞDKSŞDJŞDMD Yorumla kertenkele070707 +1 yıl Yanlış mi Yorumla
traveler06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Oral 0 4 Yorumla Li_lla +1 yıl Bence olmalı ya Yorumla traveler06 +1 yıl Saatlerce yapan biriyim Yorumla Li_lla +1 yıl Tm. Yorumla traveler06 +1 yıl Bunkadar mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
3. bir kadın.
olsa iyi olur ama eğer yoksa da tek kadınla idare ederiz, çok problem olmaz.
Anormal olan 3. Kadının olması ztn
sana göre.
Haklısın aslında 3. Bir erkek fena olmazdı
nasıl davranılmak istediğine göre değişir. kapatmaması lazım insanın kendini değişik seçeneklere:d
Şaplak atmak
Ağza boşalmak
Doggy ve kucak pozisyonu
Pozisyonlarda ne gibi sıkıntılar var ki
Ben o iki pozisyonu çok seviyorum
Tam tıraşlı veya ağdalı özel bölge. Çok da şart değil.
İyi bir ön sevisme ve oral karşılıklı sonra 69 pozisyonu.❤️
oral ve doggy olsun digerleri olmazsada olur partnerim oralı iyi yapmalı :D
Oral sevilmiyorsa yapilmayabilir
Bence ön sevişme için önemli ya
Hemde çok önemli. Mutlaka olmalı bana göre. Ama cinsellik karşılıklı olduğu için partnerim istemezse bunu eleyebilirm. oral çok severim yaptıran sürekli istiyor yaparım da çoğu kız sevmiyor.
Anal seks, sadizm falan
Oral tabiki olmazsa olmaz
oral olmasa da olabilir
fantezi, oral ve doggy
Saçma fanteziler olmasada olur
Anal
7 önemli pozisyon dışındakiler olmasada olur
Prezervatif olmasın
Baba olmak istiyorsun yani
😂😂😂 ben çok tecrübeliyimdir. beni acemi çaylaklarla karıştırma ama
Kadın hamile kalınca kaçan pisliklerde hep bu tecrübelilerden çıkıyo ama😂😂😂
Birincisi pislik sensin ikincisi kimseyi hamile bırakmadım hiç öyle bir sorunumda olmadı hiçbir zaman kimseden kaçmadımda.
Tamam dayı
Sanada tamam teyze
Lan yaşımın iki katısın hatta daha fazlasısın teyze diyo ya dksjksjslsm
Lan nerden biliyon senmi doğurdun aq beni
Arkadan
Bencede ya
Aynen
Senin icin peki
Benim içinde anal
Tassak
Djskps çocuk nasıl olacak
Farklı bir yol olabilirdi 😂
Çok istiyorsan kes abiciğim
Ne alakası var var sayımda bulunuyoruz dileğim demedim olmasada olurmuş yani bu benim fikrim
Net anal
Anal
Doggy xhshahha
oral yapmasada olur
Anal
Çıplak olmasa da olur olur
Anal
Oral
Anal gereksiz bence
Anal
Fantezi.
Üçüncü