öncelikli kişisel temizlik ve bakım. girçıktan ibaret ilişki sonuç odaklı aktiviteden nefret ederim. sevişme odaklı olmalı kesintisiz sona kadar sevişme olmalı. ilişki sevişme içinde sevişme eşliğinde olmalı veeee en önemlisi sevişmenin esası olan oral olmalı. sadece genital bölge değil tüm erojen bölgeler için. benim sevişeceğim kadın kişisel temizlik konusunda hassas olmalı güvenmeliyim. o zaman saçının telinden ayaklarına kadar yalarım. defalarca mutlu ederim. yeter ki temiz olsun. biraz da aktif ilgili olsun ölü gibi yatıp hizmet beklemesin. profesyonellik beklemiyorum. acemice de olsa ilgi göstermeli.
Kadının ıslanması. Yani kayganlaştırıcı yağlarla becermek yerine önce kadının fiziken ve de tabi ruhen hazırlanması. Kıvama gelince istediğin her şeyi yaptırırsın zaten.
Dove döve yapmak istiyorum ama karşımda ki kız aglamicak hatta kahkaha atıcak Oda zevk almalı ( ciddi anlamda dövmekten bahsediyorum) Hee olmasada olur ama en büyük fantezim bu
Oral seks mutlaka olmalı Tutkulu ve ateşli uzun bir ön sevişme olmalı İki tarafta bakımlı, temiz ve hoş kokmalı İki tarafta birbirine zevk vermeye odaklı olmalı ( bu çok önemli )