Cinsel Yaşam Öpüşmeyi bilmeden 40 yaşına geldim, zor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Sevilmemek mi zor sevişmemek mi? Öpüşmeyi bilmeden 40 yaşına geldim, zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Yalnız kalmak hiç sevilmemek zor.. sevişmek umurumda bile değil. 1 0 Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl İkisi de zor nasıl oldu bu yaşaa kadar da öpüşmeden sevilmeden? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Her yaşın bir çirkinliği var, belki bahtsızlık kim bilir.. Yorumla Mark_Antony +1 yıl Üzüldüm ama cidden sevilmek ve sevilerek sevişmek bir kadının en temel hakkı ve yaşam ihtiyacı. Yorumla Soran +1 yıl Olmayınca olmuyor... Yorumla Mark_Antony +1 yıl seninle konuşup dertleşmek isterdim Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. sevişmemek bence daha zor gibi, her insanın orgazmı tatması gerekir sevgiyi elbet bulabiliyor bir şekilde 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Bu sorunun cevabı sende saklı bence 😅 sevilmemek mi zor sevismemek mi hamgisi daha zor diycem ama bu saatte soruyorsan ve kafana taktiysan sanırım sevismemek daha zor olsa gerek ahhh bekarlık ahhh 😅 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkiside çok zor. İkiside olmazsa olmuyor. Ama cinsellik içinde hep olacak bir istek. Sonuçta herkes ile yapamıyorsun. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevilmemek daha Zor. Sevişmek için önce sevilmek gerekir. 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevilmemek zor. Seni sen olduğun için seven kimsenin olmadığını, olmayacağını bilmek çok zor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 28 yaşına geldim. Genç sevgilim oldu önceden ama sonra yaşça olgun kadınlara karşı ilgi duyduğumu farkettim. Bende kimseyle öpüşmedim bile 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisinde zor. Sevismek için 50 yi mi bekliyorsun. Kadinligini yaşamak için. 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ben de 40 yaşındayım. Kırkindan sonra öğrenirsin artık. Canını sikip moralini bozma 0 0 Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sevilmemek kötü, sevismeyen cok bekar çok insan var bence 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nasıl yani 40 yaşındasın ve bakire misin? 1 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl Peki her şeyi yapma özgürlüğün olsa en çok ne yapmak isterdin şu anda 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Heykelin niye yapılmadı hala abla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değer verecek insan mı var Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç evlenmedin mi? 1 3 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen mi istemedin kimseyi? Yorumla Soran +1 yıl Uzun hikaye.. Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gece uykususuz anlatmak istersen dinlerim... Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevilmemek daha zordur bence 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her ikiside 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha iyi temiz kaldin 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. o kadar değildir yaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar Yorumla MartıKaş +1 yıl tercihten de olabilir bu durum ama yine de üzücü özellikle 40 yaş ayrıntısı Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sevilmemektir 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Oha nasıl dayandın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel öpryimm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anneni... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyesiz Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevişmemek 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Masallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yalnız kalmak hiç sevilmemek zor.. sevişmek umurumda bile değil.
İkisi de zor nasıl oldu bu yaşaa kadar da öpüşmeden sevilmeden?
Her yaşın bir çirkinliği var, belki bahtsızlık kim bilir..
Üzüldüm ama cidden sevilmek ve sevilerek sevişmek bir kadının en temel hakkı ve yaşam ihtiyacı.
Olmayınca olmuyor...
seninle konuşup dertleşmek isterdim
sevişmemek bence daha zor gibi, her insanın orgazmı tatması gerekir sevgiyi elbet bulabiliyor bir şekilde
Bu sorunun cevabı sende saklı bence 😅 sevilmemek mi zor sevismemek mi hamgisi daha zor diycem ama bu saatte soruyorsan ve kafana taktiysan sanırım sevismemek daha zor olsa gerek ahhh bekarlık ahhh 😅
İkiside çok zor. İkiside olmazsa olmuyor. Ama cinsellik içinde hep olacak bir istek. Sonuçta herkes ile yapamıyorsun.
Sevilmemek daha Zor. Sevişmek için önce sevilmek gerekir.
Sevilmemek zor. Seni sen olduğun için seven kimsenin olmadığını, olmayacağını bilmek çok zor.
Bende 28 yaşına geldim. Genç sevgilim oldu önceden ama sonra yaşça olgun kadınlara karşı ilgi duyduğumu farkettim. Bende kimseyle öpüşmedim bile
İkisinde zor. Sevismek için 50 yi mi bekliyorsun. Kadinligini yaşamak için.
Ben de 40 yaşındayım. Kırkindan sonra öğrenirsin artık. Canını sikip moralini bozma
Sevilmemek kötü, sevismeyen cok bekar çok insan var bence
Allah bahtını açık etsin talibin falan hiç cikmadimi
sağlıksal anlamda da mantık yönüyle de büyük bir yanlış.
Nasıl yani 40 yaşındasın ve bakire misin?
Peki her şeyi yapma özgürlüğün olsa en çok ne yapmak isterdin şu anda
Heykelin niye yapılmadı hala abla
Değer verecek insan mı var
Hiç evlenmedin mi?
Sen mi istemedin kimseyi?
Uzun hikaye..
Gece uykususuz anlatmak istersen dinlerim...
Sevilmemek daha zordur bence
Sevişmemek zor.
Sevişmemek daha zor bence
Sevilmemek
Her ikiside
Muhtemel sonum ahahah
Daha iyi temiz kaldin
Tam yaşındasın 😂
o kadar değildir yaa
O kadar
tercihten de olabilir bu durum ama yine de üzücü özellikle 40 yaş ayrıntısı
Sanırım ikisi de...