Cinsel Yaşam Seks mastürbasyonun kaç katı güzelliğinde? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 30 yaşındayım hala sağ el ile mutlu oluyorum Seks mastürbasyonun kaç katı güzelliğinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aslına bakarsan arasında bir fark yok. aynı zevki alıyorsun ama birinde dokunma hissi var seksi güzel yapan o 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey, yoğun ve çok dolduğun bir anda yaşanan mastürbasyon uyumsuz bir partner ile yaşanan seksten daha doyurucu olabilir. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sence de geç kalmamış mısın içine almanın zevkini yaşamak için? 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Beraber olalım mı 24 yaşındayım her türlü mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. seksten sekse göre değişir. çok daha az da zevk alabilirsin çok misli zevkte alabilirsin 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şöyle izah edeyim. mastürbasyon tofaş seks mercedes 0 0 Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl 100 katı daha güzel ayrıca o sağ elinin yerinde olmak isterdim. 0 0 Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Sen sağla mı yapıyosun. Racona ters o iş solla olur 😃 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Yaptigin zaman, mekana, duruma göre değişir sanirim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seni tatmin edecek biriyle yaşadığında 30 kat daha güzeldir 😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de bilmiyembelki 50 belki 100belki 000 0 0 Yorumla
Lancelott16 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 5_10 vardır herhalde 30 yasında yanıyosundur şimdi sen 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. ölçmek lazım ama 10,15 kat vardır 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. 100 katı daha güzel. Senle tanışmak isterim 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birazda sol eli dene 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaşadığın insana göre daha değişir 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tadını tarif etmek imkansız 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 100 katı 0 0 Yorumla
Mucisamba Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Kıyaslanmaz çok daha zevkli 0 1 Yorumla Mucisamba +1 yıl Halen mi Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Baya üstünde 0 0 Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Bir milyar kat falan. Elini yorma dilimi dene 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 3-4 katı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende bunu merak ediyorum ya 2 2 Yorumla OrMaNtiK34 +1 yıl Cevaplayalım 🙄 Yorumla oziii444 +1 yıl Olay tamamen duygusal valla haz almak lazım ten uyumu vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
aslına bakarsan arasında bir fark yok. aynı zevki alıyorsun ama birinde dokunma hissi var seksi güzel yapan o
Yok öyle bir şey, yoğun ve çok dolduğun bir anda yaşanan mastürbasyon uyumsuz bir partner ile yaşanan seksten daha doyurucu olabilir.
Sence de geç kalmamış mısın içine almanın zevkini yaşamak için?
Beraber olalım mı 24 yaşındayım her türlü mutlu oluyorum
seksten sekse göre değişir. çok daha az da zevk alabilirsin çok misli zevkte alabilirsin
Şöyle izah edeyim. mastürbasyon tofaş seks mercedes
100 katı daha güzel ayrıca o sağ elinin yerinde olmak isterdim.
Sen sağla mı yapıyosun. Racona ters o iş solla olur 😃
Yaptigin zaman, mekana, duruma göre değişir sanirim
Seni tatmin edecek biriyle yaşadığında 30 kat daha güzeldir 😂
Ben de bilmiyem
belki 50 belki 100
belki 000
5_10 vardır herhalde 30 yasında yanıyosundur şimdi sen
Bi 10 katı var sanırım
ölçmek lazım ama 10,15 kat vardır
100 katı daha güzel. Senle tanışmak isterim
Aynı dert evlenelim 😃
Birazda sol eli dene
Bilmemkaç milyon milyar sen naptin
Yaşadığın insana göre daha değişir
Hicmi yaşamadın doğru söyle
Zina yapmaktan iyidir
Ona alistiysan zevk alamazsin seksden
Tadını alan kadın vazgeçemiyorsa sen düşün
Yalnız değilsin tek fark ben solagim. :)
Tadını tarif etmek imkansız
Saatlerce yalamak vardı
100 katı
İstanbukdaysan sağ eli bıraktırırım😃
Kıyaslanmaz çok daha zevkli
Halen mi
Baya üstünde
uzuldum adına
Bir milyar kat falan. Elini yorma dilimi dene
Bunu biriyle tartışmak ısterım ne dersınız
3-4 katı
x50 diyebiliriz